Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin keskustanuoret haluavat laillistaa pedofilian

Ruotsin keskustanuoret haluavat laillistaa pedofilian

10

Ruotsin keskustanuoret eli Centerns Ungdomsförbund (CUF) on päättänytt liittyä utlra-liberaaliin LGBT-propagandaprojektiin, jossa tavoitteena on laillistaa seksi lasten kanssa. CUF ilmoitti asiasta Twitterissä.

Ruotsin nykyinen suojaikäraja on 15 vuotta, tämä tarkoittaa sitä, että juridisesti katsottuna alle 15 vuotiasta ei pidetä kykenevän antamaan suostumustaan seksuaalisen kanssakäymiseen. Suomessa vastaava ikä on 16 vuotta. CUF tahtoo nyt poistaa tämä laillisen esteen jotta seksuaalisesta kanssakäymisestä tulisi entistä helpompaa.

CUF:in ulostulo rappiokulttuurin edelläkävijänä ei kuitenkaan ole ainutlaatuista Ruotsissa. Jonkin aikaa sitten Liberalipuolueen nuorisojärjestö LUF vaati nekrofilian (seksuaaliset aktit kuolleen ihmisen kanssa) laillistamista. LUF vaati myös eläinten kanssa sekaantumisen laillistamista Ruotsissa.

Lähde: Nordfront

10 KOMMENTIT

 1. Noh, Suomessa tuo eläimiinsekaantuminen on laillista ja niiden perverssien “maalittamisesta” saa tuomion.

  Ps. En ole maksanut vielä euroakaan sikamiehen sakoista, enkä maksa. Menen vankilaan istumaan pariksi viikoksi ja kuittaan ne sillä. Euroakaan en eläimiinsekaantujan kunnian loukkaamisesta maksa.

 2. Nekrofilian, pedofilian ja eläimiin sekaantumisen laillistaminen on ihan looginen seuraava askel tässä LGBTPNA scheissessa ja tässä sairaassa nykymaailmassa. On kyllä oikeasti kysyttävä, että kuinka voi olla noin sairaita ihmissaastoja ja vielä valtapuolueet täynnä? Kuvottavaa.

 3. USA:n suurin psykologien liitto American Psychological Association (APA), jolla on yli 118’000 jäsentä ja vuosibudjetti noin 115 miljoonaa dollaria, haluaa nyt edistää
  — moniavioisuutta (polyamory),
  — vaihtuvia suhteita (swinging) ja
  — suhteiden anarkiaa (relationship anarchy).

  Liitto sanoo, että se on terveellistä ja eettistä.

  Liitto vaikuttaa, ainakin Kaliforniassa, opetussuunnitelmiin ja Kaliforniasta ja Pohjois-Virginiasta on tullut LGBT-kokeilujen testialue.

  https://stream.org/polyamory-pre-teens-public-schools-not/

 4. Eiköhän tässä nyt syyttävän sormen pitäisi osoittaa näitä surkeita — usein alkoholisoituneita — vanhempia, jotka eivät välitä lapsistaan ja kasvattavat näistä idiootteja jatkamaan perinnettä…

 5. Kun muslimilta tai vassarilta kysyy että “haluatko lapsia?”, niin he saattavat ymmärtää kysymyksen hieman toisin.

 6. Suomessa pedofilia on jo laillistettu kouluissamme. Todisteet löytyvät opetushallituksen omista julkaisuista. Lainauksia materiaalista HUOM! 7 – 8 -vuotiaille! Kerron vielä aluksi että valkoihoinen mies valkoihoisen naisen kanssa, sellaista kuvaa ei “perhe” osiosta löydy. Kuten videon tekijä sanoo lopussa, “vahvasti poliittisesti värittynyttä..”.

  “Muistuta oppilaita (siis 7 – 8 -vuotiaita!!) tässä kohtaan, että vaikka usein ihmisen kokemus vastaa sitä, miltä hänen biologinen kehonsa näyttää, aina ei ole näin. (Sama toistetaan vielä kerran eri sanoja käyttäen, sitten: )
  Sukupuoli ei ole kiinni ihmisen kehon osista vaan on vahvasti kokemuksellinen asia”.

  (Tässä vaiheessa ainakin minulle tulee mieleen että jotkut lapset voivat hyvinkin VÄITTÄÄ olevansa “kokemuksellisesti” vastakkaista sukupuolta, VAIN päästääkseen vessaan ja suihkuun tirkistelemään ja koskettelemaan nakuina! Ja tämä voi olla kulttuuri-marxistisessa rappiossa ihan TARKOITUSKIN!)”

  “Ohjeistus:
  Esittele kuvia pimpeistä ja pippeleistä, tai piirrä kuvat itse taululle. ”

  “(Otsikko) MUUTAMA ASIA PORNOSTA
  Ohjeistus:
  Kerro että osasta aikuisista seksi on niin kiinnostavaa että katsovat siitä kuvia ja elokuvia. Nämä kuvat ja elokuvat eivät kuitenkaan kuvaa todellista seksiä, vaan ovat usein liioiteltuja…ja niissä käytetään usein lähikuvia pippeleistä ja pimpeistä.”

  (Pedofiili-ope, rehtori tai -rinki voi kalastella kohteita vaikkka näin: )

  “Ohjeistus:
  …Laita (piirrettyyn piparkakku-kuvaan) ne kohdat itsestäsi johon sinua saa koskea niin että se tuntuu hyvältä..”

  (Harjoitukseen kuuluu myös merkata mihin ei saa koskea, ja ennen näitä kerrotaan privaateista alueista, mihin vain itse yleensä saa koskea. Muistaahan ope sanoa tämän, jooko?)

  https://www.youtube.com/watch?v=ki9gToA3jg0

  “Sensuroimaton Media, osa 3 : Järjetöntä settiä pienille lapsille. Lisäys: lue kuvaus.”

Comments are closed.