Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin keskustanuoret haluavat laillistaa pedofilian

Ruotsin keskustanuoret haluavat laillistaa pedofilian

9

Ruotsin keskustanuoret eli Centerns Ungdomsförbund (CUF) on päättänytt liittyä utlra-liberaaliin LGBT-propagandaprojektiin, jossa tavoitteena on laillistaa seksi lasten kanssa. CUF ilmoitti asiasta Twitterissä.

Ruotsin nykyinen suojaikäraja on 15 vuotta, tämä tarkoittaa sitä, että juridisesti katsottuna alle 15 vuotiasta ei pidetä kykenevän antamaan suostumustaan seksuaalisen kanssakäymiseen. Suomessa vastaava ikä on 16 vuotta. CUF tahtoo nyt poistaa tämä laillisen esteen jotta seksuaalisesta kanssakäymisestä tulisi entistä helpompaa.

CUF:in ulostulo rappiokulttuurin edelläkävijänä ei kuitenkaan ole ainutlaatuista Ruotsissa. Jonkin aikaa sitten Liberalipuolueen nuorisojärjestö LUF vaati nekrofilian (seksuaaliset aktit kuolleen ihmisen kanssa) laillistamista. LUF vaati myös eläinten kanssa sekaantumisen laillistamista Ruotsissa.

Lähde: Nordfront

9 KOMMENTIT

 1. Noh, Suomessa tuo eläimiinsekaantuminen on laillista ja niiden perverssien ”maalittamisesta” saa tuomion.

  Ps. En ole maksanut vielä euroakaan sikamiehen sakoista, enkä maksa. Menen vankilaan istumaan pariksi viikoksi ja kuittaan ne sillä. Euroakaan en eläimiinsekaantujan kunnian loukkaamisesta maksa.

 2. Nekrofilian, pedofilian ja eläimiin sekaantumisen laillistaminen on ihan looginen seuraava askel tässä LGBTPNA scheissessa ja tässä sairaassa nykymaailmassa. On kyllä oikeasti kysyttävä, että kuinka voi olla noin sairaita ihmissaastoja ja vielä valtapuolueet täynnä? Kuvottavaa.

 3. USA:n suurin psykologien liitto American Psychological Association (APA), jolla on yli 118’000 jäsentä ja vuosibudjetti noin 115 miljoonaa dollaria, haluaa nyt edistää
  — moniavioisuutta (polyamory),
  — vaihtuvia suhteita (swinging) ja
  — suhteiden anarkiaa (relationship anarchy).

  Liitto sanoo, että se on terveellistä ja eettistä.

  Liitto vaikuttaa, ainakin Kaliforniassa, opetussuunnitelmiin ja Kaliforniasta ja Pohjois-Virginiasta on tullut LGBT-kokeilujen testialue.

  https://stream.org/polyamory-pre-teens-public-schools-not/

 4. Eiköhän tässä nyt syyttävän sormen pitäisi osoittaa näitä surkeita — usein alkoholisoituneita — vanhempia, jotka eivät välitä lapsistaan ja kasvattavat näistä idiootteja jatkamaan perinnettä…

 5. Kun muslimilta tai vassarilta kysyy että ”haluatko lapsia?”, niin he saattavat ymmärtää kysymyksen hieman toisin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here