Koti Uutisia Pappi pidätetty Englannissa lentokentällä rasismin takia

Pappi pidätetty Englannissa lentokentällä rasismin takia

4

Puolalaisen kansallismielisen papin oli määrä ottaa osaa islaminvastaiseen mielenosoitukseen Shropshiressä, mutta hänet pidätettiin lentokentällä vain tunteja ennen.

Rajaviranomaiset pitivät pappi Jacek Międlaria Stanstedin lentokentällä varta vasten estääkseen häntä ottamasta osaa mielenilmaukseen “vihapuheen” takia. Międlar on yksi Puolan kansallismielisen liikkeen tunnetuimmista kasvoista. Niin Englannissa kuin Puolassa “rasisminvastaiset” tahot hyökkäsivät pappia vastaan rajusti, mutta Międlar kuittasi nämä “puolalaista patriotismia vastustavina vasemmistolaisina”.

Mielenosoituksen paikaksi oli valittu Telford, jota pidettiin lehdistössä “uutena Rotherhamina” johtuen kylän muslimien valkoisiin lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista. Luonnollisesti ammattipoliitikot ryntäsivät peittelemään omaa syyllisyyttään ja toimettomuuttaan hyökkäämällä kansallismielisiä vastaan opportunisteina. Konservatiivien kansanedustaja Lucy Allan väitti, että englantilaiset ja puolalaiset kansallismieliset koettavat hyötyä tragediasta, josta he ovat vuosia varoittaneet.

Rasisminvastainen järjestö Hope not Hate taas oli varoittanut, että Międlar voisi potentiaalisesti radikalisoida osan 830 000 puolalaisesta, jotka elävät Britanniassa. Järjestö ylisti tämän jälkeen viranomaisten pidätyspäätöstä.

Wrocławista kotoisin oleva Międlar nauttii laajaa kansansuosioita kotimaassaan. Hän on pitänyt kansallismielisiä saarnoja, joissa hän on kehottanut puolalaisia taistelemaan vasemmistoa ja islamia vastaan. Viime vuonna Międlar oli syytteessä vihapuheesta Puolassa johtuen hänen Białystokissa pitämästään puheesta, jossa hän viittasi juutalaisiin “syöpänä, joka pyyhkäisi Puolan yli”. Oikeusistuin kuitenkin katsoi, ettei Międlar ollut rikkonut lakia.

Jälleen kerran Britannian viranomaiset pitävät kansallismielisiä suurempana uhkana itselleen kuin jihadisteja, joista suurta valtaosaa ei vaivauduta asettamaan edes syytteeseen.

 

Lähde: The Guardian

4 KOMMENTIT

  1. Meilläkin kun olisi tällaisia pappeja niin kehtaisi joku kansallismielinenkin vielä kuulua Ev.Luttiin.

  2. Eurooppaa islamilaistetaan eurooppalaisten maanpetturi päättäjien taholta sitä vauhtia, että Minareettien vihapuhuja mullaheilla menee jo keilikin solmuun yrittäessään pysyä perässä.
    Länsimaiden ns. hallitukset tekevät eutanastisia tekoja löysät housussa, kun nuo kunnottomat ja tunnottomat kello viiden teen juojat sun muut kulinaristit maalaavat itseään nurkkaan varmaan kuolemaansa ja tuhoonsa kieltäymyllä viimeiseen asti itsensä luonnonjärjestyksen ja Faunan oikeuttamaan itsepuollustukseen sekä kansallimieliseen henkeen taistella omasta terratoriostaan sekä kulttuuristaan, jossa ei ole mitään häpeämistä tai syytä itseinhoon tässä maailmassa johon itse Jumala loi lukuisat kansakunnat sekoittaen jopa suuressa viisaudessaa heidän kielensäkin siksi, etteivät nuo ymmärtäisi toisiaan, vaan kukin kansakunta vaeltaisi omille mailleen levittäytyäkseen eri kulttuureiksi sekä kansoiksi viljelemään, metsästämään ja kehittymään kukin omanlaisikseen rikastuttaen tämän ainutlaatuisen maailman siksi mosaiikiksi, joita entisaikojen kirkoissakin lasit olivat lasimestareiden taidon ansiosta kirkkokansan ihmeteltäviksi ja ihastuksiksi tehty luonmaan sitä Jumalallista kauneutta kuvastamaan.
    Se, joka haluaa tämän kaiken sijasta verta, ulosteita, virtsaa, raakuutta, pahuutta, väkivaltaa, vulgääriä alkukantaisuutta, pimeää kehittymätöntä mieltä vailla sääliä, sivistystä, koulutusta, vapautta, hyvyyttä, taidetta, ihmisarvon kunnioitusta, yhteiskunnallista turvaa vailla mielivaltaa, saatanallista teurastusta ja veren kyllästämää maata itkuineeen ja parkuineen, joka tuo mieleen sen tuskan ja vaivan mikä helvetistä tunnetaan viimeisenä peruuttamattomana tuskaisen veren ja kuumuuden kattilana sekä tulivuoren laavan raiskaamana yöytä päivää.
    SE, joka tätä tahtoo…. On hullu ja mielipuoli, joka on suoraan Saatanan käskyläinen ja sanansaattaja.

Comments are closed.