Koti Uutisia Pääministeri Cameron puolustaa verkkolehti Daily Stormerin ilmaisunvapautta

Pääministeri Cameron puolustaa verkkolehti Daily Stormerin ilmaisunvapautta

7

UK_Berger_jude

Britannian pääministeri David Cameron on ilmaissut ymmärtävänsä verkkolehti Daily Stormeria, kun se julkaisi Twitterissä kuvia brittipoliitikko Luciana Bergeristä. Kuvissa Bergerin otsalle on asetettu keltainen keskitysleireillä käytetty daavidintähti.

Kuvien julkaisu oli verkkojulkaisun vastalause brittiläisen kansallissosialistisen National Actionin jäsenen vankilatuomiolle tämän kutsuttua juutalaista juutalaiseksi.

Pääministeri kommentoi Daily Stormerin julkaisuja seuraavasti: “En ollut lainkaan yllättynyt, kun sananvapautta vastaan on hyökätty tällä tavoin. En pidä ollenkaan yllättävänä, että ihmiset haluavat nousta ja taistella ilmaisunvapautensa puolesta. Mielestäni on oikein, että me kaikki pidämme tämän kannan. […] Vaikka monet juutalaiset loukkaantuivat siitä, että Luciana kuvattiin keltainen tähti otsallaan, ei loukkaantuminen jostakin ole oikeutus pidätykselle tai vangitsemiselle.”

Lähde: Daily Stormer

7 KOMMENTIT

    • Omituista kyllä, siis JOS juttu pitää paikkansa. Ja vaikka pitäisikin paikkansa, niin en kyllä tuosta vaan alkaisi ylistämään Cameronia “hienoksi mieheksi”. Tyypillinen laskelmoiva politiikko, joka saattaa vähän teeskennellä nuivaa vaalien lähestyessä vrt. Jutta Urpilaisen kommentti “maassa maan tavalla”.

  1. Pelkkää puhdasta populismia, ellei ole jokin poliittinen manipulointi taustalla, kuten yleensä näissä lausunnoissa.

  2. Se juttu oli satiiria. Cameron on aivan perseestä ja ilmeisesti osittain juutalainen.

  3. Cameronhan on ilmoittaunut aiemmin että mahdollisesti UK eroaa EU:sta, ja että eivät aio maksaa velkojaan.

    Suomesta tuosta tempusta olisi laitettu linnaan kahdeksi vuodeksi neljäksi kuukaudeksi, ehdottomaan (vertaa tapaus Seppo Lehto)

  4. Se oli pila-artikkeli. Nyt kaverit oikeasti, luetaan koko juttu ensi kerralla…

Comments are closed.