Koti Uutisia Kotimaa Oulun seksuaalirikokset – rotumuukalaiselle yli kolmen vuoden ehdoton vankeusrangaistus

Oulun seksuaalirikokset – rotumuukalaiselle yli kolmen vuoden ehdoton vankeusrangaistus

4

Oulun käräjäoikeus on antanut ensimmäisen tuomionsa rotumuukalaisten tekemistä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista Oulussa. Tadzikistanilainen 44-vuotias Muso Asoev tuomittiin 3 vuoden ja 8 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen alle 10-vuotiaan maahanmuuttajataustaisen tytön törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta. Asoev on myös velvoitettu maksamaan kärsimyskorvauksia yhteensä 10 500 euroa.

Käräjäoikeus korotti rangaistusta, sillä uhri on hyvin nuori sekä hän oli tuntenut erityistä luottamusta mieheen: Asoevin tehtävänä oli vastata tytön uskonnollisesta kasvatuksesta. Oikeus piti tytön kertomusta luotettavana ja rikosepäily sai aikanaan alkunsa tytön puheista. Tekojen tapahtuma-aikana tytön käyttäytyminen oli muuttunut, mikä tuki kertomuksen luotettavuutta.

Tekojen kerrotaan tapahtuneen viime vuoden kesän ja syksyn välisenä aikana. Käräjäoikeuden mukaan Asoev on kosketellut tyttöä eri puolelta vartaloa useasti ja viimeisellä kerralla myös tunkeutunut tytön sukupuolielimeen sormillaan. Tekoon liittyi oikeuden mukaan kiinnipitämistä tarkoittavaa väkivaltaa.

– Tekijä on käyttänyt hyväkseen sitä, että tyttö on pelkotilan tai muun avuttoman tilan takia ollut kykenemätön puolustamaan itseään tai muodostamaan tai ilmaisemaan tahtoaan, oikeuden julkisessa selosteessa kerrotaan.

Asoev kiistää kaikki syytökset ja hän aikoo valittaa tuomiostaan. Hänen mukaansa tyttö on saatu valehtelemaan tapahtumista muun muassa selvittämättömien velkomisasioiden takia.

Lähteet: Ilta-Sanomat, YLE, Helsingin Sanomat

4 KOMMENTIT

  1. Ahaa, heti kun uhrikin on rotumuukalainen niin kysymykseen tulee jopa ehdoton vankeus (tämä ei tietenkään poista teon karmivuutta, oli uhri suomalainen tai ulkomaalainen, viaton lapsi kumminkin kyseessä) , mutta tietenkin Suomalaisia saa raiskata ja yrittää murhata ilman seurauksia.

    • Kyllä nämä “tuomiot” on aivan naurettavia. Partalapsi istuu siis vuoden täyshoidossa veronmaksajien kustannuksella

  2. Eikös nämä teot tainnut tapahtua Rotterhamin moskeijassa siinä rauhan rakkauden tyyssijassa. Käytännön opetusta quranin ja profeetta mehmetin oppien mukaisesti ja hengessä eli 6v saa naittaa ja 9v kanssa saa laitaa aviollisenyhdyselämän täytäntöön.

    • Meistä tällainen tuntuu luonnollisesti oudolta ja vastemieliseltä. Mutta yleisesti tiedossa olevan käytännön mukaan jokainen yli 10 vuotias yksinkulkeva nainen on huora jonka saa raiskata. Joten sinänsä tässä toteutettiin pyhän kirjan tulkittuja tekstejä yleisten tapojen ja vakiintuneiden käytäntöjen mukaan. Eli vastattiin uskonnollisesta opetuksesta niin hyvin kuin pystyttiin.

      Ikävä kyllä näyttää ettei ko.henkilöstä ole valokuvaa. Poikkeuksettahan oikeudenkäynnistä on paljonkin valokuvia, tämän jutun yhteydessä ei edes kuvaa salista jossa henkilö peittää kasvonsa.

Comments are closed.