Koti Uutisia Kotimaa Kolmen maan liittouma kritisoi USA:n läsnäoloa Syyriassa

Kolmen maan liittouma kritisoi USA:n läsnäoloa Syyriassa

1

Yhdysvaltain laiton läsnäolo Syyriassa on saanut kovaa kritiikkiä Iranin, Irakin ja Syyrian sotilaalliselta johdolta Damaskoksessa pidetyn kokouksen aikana. Maiden sotilaallinen johto ilmoitti vastustavansa amerikkalaisten läsnäoloa Syyriassa yhteisessä lehdistötilaisuudessa.

– Yhdysvaltojen ja muiden tulee lähteä Syyriasta samalla tavalla, kuten he ovat lähteneet muistakin maista. Heidän läsnäolonsa on laitonta ja vastenmielistä, vaikka he kuinka pyrkisivätkin puolustamaan läsnäoloaan, kertoi Syyrian puolustusministeri Ali Abdullah Ayoub.

Ayoub lisäsi myös, että amerikkalaisten läsnöoloa ei voida katsoa muuna kuin vieraan maan miehityksenä. Iranilainen esikuntapäällikkö Othman Al-Ghanimi muistutti maailmaa, että Yhdysvaltain johtama terrorismi on kaikkia maita koskeva ongelma.

Lähde: Nordfront

1 KOMMENTTI

  1. Joo-o, on tullut aika pistää stoppi näiden amerikkalaisten toimilla maansa rajojen ulkopuolella. Miksi niillä olisi aina oikeus julistaa sotia muille maille ja miksi niillä olisi oikeus pommittaa maita joiden kanssa ne eivät ole edes sodassa?

    Ne menevät aina sinne missä on luonnonrikkauksia eivätkä ne maksa niistä mitään. Öljyt, kullat, hopeat, ja muut kauppatavarat ne aina “demokratian nimissä” ottavat itselleen. Ja kun muistaa maan kansalaisten perimän niin mitä muuta niiltä voi odottaa.

Comments are closed.