Koti Uutisia Kotimaa Oula Silvennoinen shokissa: keskustelutilaisuudessa näytettiin OK-käsimerkkiä

Oula Silvennoinen shokissa: keskustelutilaisuudessa näytettiin OK-käsimerkkiä

2

Asiantuntijana julkisuuteen esiintyvä moraaliposeeraaja Oula Silvennoinen on jälleen avannut sanaisen arkkunsa. Silvennoinen tunnetaan esimerkiksi Ylellä paljon näkyvyyttä saavana “asiantuntijana”, jonka erikoosalaa on “äärioikeisto”. Ylen antaman vaikutelman mukaan kyseessä on jonkinlainen puolueeton tutkija, vaikka hän on Vihreiden jäsen sekä Holokaustin uhrien muisto ry:n entinen puheenjohtaja. Hän ei myöskään salaile poliittisia näkemyksiään julkisissa tiedotuskanavissaan.

Tällä kertaa Silvennoisen väärinajattelututka värähti, kun hän näki vastikään vihasymboliksi julistettua OK-käsimerkkiä käytettävän kansallismielisen “Tunne juuresi”-keskustelutilaisuuden yhteydessä otetuissa valokuvissa.

Toinen syy “äärioikeistotutkijan” moraalipaniikille oli, että kaikille avoimeen tapahtumaan osallistui myös yksi kansallissosialisti. Hänen mukaansa järjestäjien pitäisi rikkoa lakia ja olla päästämättä halukkaita osallistumaan avoimeen tapahtumaan mahdollisten väärien mielipiteiden vuoksi. Lisäksi “asiantuntija” julisti kyseisen kansallissosialistin edustavan paikalla Pohjoismaista Vastarintaliikettä, vaikka kuvassa esiintyvästä henkilöstä tiedetään, ettei hän kuulu järjestöön. Vastarintaliikkeellä ei muutenkaan ole suomessa jäseniä. Silvennoinen ei kuitenkaan anna totuuden tulla hyvän tarinan tielle.

Vihreisiin kuuluva Silvennoinen kehottaakin Perussuomalaisten jäseniä eroamaan puolueesta, koska kuulumalla siihen antaa tukensa “natseille.” Perussuomalaiset on vihreiden suurin kilpailija ja Suomen suosituin puolue.

Lähde: Twitter

2 KOMMENTIT

  1. Vihreiden (oik. nyk. Ruskeat) jäsen sekä “Holokaustin” uhrien muisto ry:n puheenjohtaja?

    Nyt on kovat meriitit.

Comments are closed.