Koti Uutisia Kotimaa Migri myöntää Suomeen tulleen sotilaskarkureita

Migri myöntää Suomeen tulleen sotilaskarkureita

12
Kuvituskuva.

Maahanmuuttoviraston turvapaikkayksikön ylitarkastaja Laurijuhani Tainion tunnustaa Ilta-Sanomille, että suuri osa Suomeen vuonna 2015-16 saapuneista turvapaikanhakijoista oli sotilaskarkureita. Saapuneista jopa 30-40 prosentilla oli sotilaskoulutus.

Sotilaskarkuruus ei ole peruste turvapaikan myöntämiselle, mutta monet karkureista ovat huomanneet prosessin aukot uusien hakemusten suhteen ja he käyttävät tätä hyväkseen.

Tieto ”pakolaisten” sotilastaustasta aiheutti huolta etenkin niissä poliiseissa, jotka joutuivat työskentelemään vastaanottokeskuksissa.

Lähde: Kansalainen

12 KOMMENTIT

 1. Nerg, missäs vastuu puheista ja teoista.Ei muuta kun parempaa virkaa ja roima palkankorotus.Kyllä Suomi on mahtavaksi maaksi muuttunut näiden ahneiden, tyhmien ja välinpitämättömien vässyköiden takia.Toivottavasti näille luetaan vielä ankaraa lakia.

  • Kansanpetturi Nergillä (kuten kaikilla muilla “eliitiin” kuuluvilla kansanpettureilla) on Suomen kansan mandaatti. Tämä on lähtökohta. Surkea nykytilanne on itse kansan kollektiivinen aikaansaavuus.

   Saakoon kansa se mitä tilasi äänestämällä kansanpettureita valtaan. Jokainen kansa ansaitsee valitsemansa hallituksensa, joten kusettakoot kansaa silmiin itse kansan valitsemat kansanpetturit! Syököön kansa se paska, jota kansan valitsemat kansanpetturit sille syöttävät! (kunnes kyllästyy ja nousee vastarintaan).

   Kuten joku viisas sanoi: Per aspera ad astra! (”vaikeuksien kautta tähtiin”). Suomen kansa voi herätä todellisuuteen vain kärsittyä itselleen määräämän ankaran rangaistuksen.

   • Leo: Olet oikeassa mutta tämä systeemi on kuin pirunnyrkki ja eu siitä kieroin ja lannistavin esimerkki.Oletettavasti juutalaisista aivoituksista

    • Pirunnyrkki ei todellakaan ole sattuma, vaan tarkasti laskettu suunnitelma. Ensimmäinen avoin maininta on Kalergi suunnitelmassa (julkaistu v.1925); sitä ei tarvitse edes salata koska tavanomaiset goimit eivät pysty lukemaan tai ymmärtämään. Ja kyllä, asialla ovat juutalaiset. Vain juutalainen kansa/rotu pystyy tekemään ja toteuttamaan niin pitkäaikaisia, sukupolvien yli ulottuvia pirullisia suunnitelmia. Kun mikä tahansa muutos on 0,005% päivässä (eli 2% vuodessa) – goyim eivät vastusta mitään muutoksia, usein eivät edes havaitse mitään. Täten esim. Suomeen voidaan tuoda vuosittain kymmeniä tuhansia muunrotuisia/muslimeja ilman, että suomalaiset massoittain nousevat vastarintaan.

     Kun muurotuisten/muslien määrä ylittää noin 25-30% populaatiosta ja suomalaiset ovat riisuttu aseista – suunnitelman mukaan sytytetään rotusota, jossa valkoiset l. suomalaiset hävitetään ja värilliset/muslimit heikkenevät huomattavasti (muunrotuisten/muslien aseistamisen säätämällä) niin, että juutalaiset kätyreineen pystyvät hallitsemaan henkiin jätetyn goyim-aineksen.
     Vihollista №2 usutetaan Vihollisen №1 kimppuun – tämä on strategia, jota juutalaiset hallitsevat mestarillisesti ja käyttävät aina kun mahdollista.

  • Oli myös vihapuhetta kertoa että suurin osa tulijoista etsi työtä ja salakuljettajat lupailivat nuorille, terveille miehille luokkaa 50.000 € vuosipalkkaa Saksassa, ja sillähän olisi maksanut omaa matkaa varten lainatut rahat ja parissa vuodessa koko suvulle reissun. Kreikassa tämä tiedettiin jo toukokuun alkupuolella, salakuljetus pyöri hyvin ja läpikulkuvaltioissakin tienattiin siihen asti kun Itävalta ja Unkari rupesivat sulkemaan rajojaan.

 2. Oliko tämä jollekin yllätys? Katsokaa ympärillenne tuolla, reilusti suurin osa taisteluikäisiä ja -kuntoisia jätkiä… kadulla saa suomalaiset lapset (varsinkin tytöt), naiset ja vanhukset pelätä milloin tulee näitä vastaan väärässä paikassa. Sitten nämä paskat soluttautuvat suomalaisnuorten joukkoon ja aivopestyt suomalaistytöt varsinkin tuntuvat jostain syystä viihtyvän näiden seurassa ja kouluissa opetetaan jo laajamittaisesti monikulttuurisuusroskaa.

 3. Pellepartiolaiset ynnä muut hyytelöpäät ehkä eivät tajua, että tässä ollaan tuhoamassa Euroopan sivistystä, kulttuuria ja perinteitä – puhumattakkaan itsemääräämisoikeudesta sekä vapaudesta. Suomeen siis importoidaan saastaa. Meillä on jo omasta takaa klovneja, mielisairaita, älykääpiöitä ja muita punavihersokeudesta kärsiviä sosiaalipummeja riittämiin! Euroopan Maahanmuuttoverkoston ⁴tutkimuskin sen myöntää: nämä ruskeanaamaiset, möykkäävät ja haisevat loiset ovat turhia; mihinkään kelpaamattomia. Seuraavassa faktaa – jokaisen ammattimädättäjän, suvakin ja sionistin pahinta vihollista – Suomea kohtaavasta rikkauden aallosta.

  “Kansainvälistä suojelua tarvitsevat” eli maahantunkeutujat eli loiset verrattuna muualta EU:n ulkopuolelta tulleisiin IHMISIIN:

  • neljän ensimmäisen vuoden aikana tunkeutujien työllisyys nousee 27:ään prosenttiin
  • yhdeksän vuoden aikana 40:een prosenttiin
  • neljässätoista vuodessa 60:een prosenttiin ja
  • 20–30 vuoden aikana 66:een prosenttiin – eli yhä 34% työttöminä!

  Nuo ovat pelkkää käytöstavatonta saastaa, kuten sanoin. Tuovat tänne kaikin puolin sopimattoman ja ilskottavan olemuksensa meidän riesaksi, vaikka oma kansa tekee kuolemaa keinotekoisesti avustetun budjetti-itsemurhan avulla. Eivät osaa lukea, kirjoittaa saatika ymmärrä muita kieliä tai kulttuureita – siis oikeita kulttuureita. Noiden sotiminen, sotkeminen, möykkääminen ja tuhoaminen eivät ole kulttuuria, vaan pelkkää jätettä meidän näkökulmasta, kuten nuo “kulttuurinsa” tuotokset itsekin. Heidän aikaansaamisiaan kotimaissaan tai täällä ei voi missään valossa siis esittää tai arvottaa kulttuurina tai minkäänlaisena sitä korvaavana vastikkeena – ikinä! Jokainen hiemankin tervettä järkeä omaava yksilö ymmärtää välittömästi, ettei niiltä yksinkertaisesti voi odottaa mitään positiivista. Rajalla jokaisen pääsy tänne tulisi ehdottomasti estää. Tänne jo päässeet on kaikki palautettava välittömästi. Ei penniäkään enää noihin kamaliin taakkoihin tai pian Suomikin voidaan lukea nk. “kolmansiin maihin”.

  Nyt tulee paras kohta: tutkimuksen mukaan “turvapaikan” saaneiden loisten työllistyminen on ratkaisevan tärkeää, jos hyvinvointivaltion palveluita halutaan vielä ylläpitää. Eli heitä tuodaan ylläpitämään tulevaisuuden Suomea itselleen? Mitä kummaa minä juuri luinkaan? Se on virallista nyt: tämä kirottu maa on menettänyt järkensä lopullisesti. Vielä kerran: importoidaan sosiaalipummeja (koska omiahan ei ole tarpeeksi) kehitysmaista rasittamaan yhteiskuntaa ja sitten itketään, kun nämä juotikkaat juuri rasittavat sitä systeemiä? Huh-huh – ei voi muuta sanoa. Myönteisten päätösten prosentti kasvaa myös kohisten: 2015 52 % hyväksyttiin, kun 2010 luku oli vasta 25 %. Entäs tämä: kaikissa EU-jäsenmaissa iilimadoille on lain mukaan pääsy työmarkkinoille. Se ei kuitenkaan takaa työllistymistä ja EU-maiden välillä onkin suuria eroja työllisyyspalveluiden tarjoamisessa. Suomi saa kansainväliseltä juutalaiselta eliitiltä kiitosta tarjotessaan luku-, kirjoitus- ja kielitaidottomille loisijoille koulutuksen. Suomalaisten koulutukseen määrärahat taasen ovat nk. “melko finito”. Ammattitaidon (ihan kuin näillä hiekka-aavikkolaisilla sellaista olisi!) arvioinnista suitsutetaan myöskin, kuten asunto- ja talousneuvonnasta sekä vuokravelkojen järjestelemisestä.

  Kaiken saavat loiseläjät suomalaisten ohitse ja ylitse – törkeää! Suomalaisia juoksutetaan luukulta toiselle, kunniakansalaisille sen sijaan annetaan tulkit, henkilökohtaiset virastotädit, maksetaan kaikki ja näytetään vielä porsaanreiät, jotta kuppaaminen olisi täydellistä. Kävin paikallisesta sosiaalitoimesta kysymässä suvakkivirkailijalta, miten on mahdollista että näille verenimijöille maksetaan kaikki. “Ei niille mitään kaikkea makseta!”, oli vihamielinen vastaus tältä suvaitsevattarelta. Häikäilemätön meininki jatkuu, kun miehittäjille maksetaan autot ja ajokortitkin – aivan kuten 90-luvun somalilaumoillekin. Vai luuleeko joku heidän autoilleen tänne Afrikasta? Vuokravelkojen järjestelyillä on estetty muun muassa useita käännytystapauksia, tutkimus kertoo. Kelan maksama perusturva sekä helposti haettavissa olevat sosiaalietuudet nostetaan myös esille. Että voikin kismittää ihmistä tällaisen paskan lukeminen. Mikä tätä maailmaa vaivaa? Kansaneläkelaitos – mitä ihmeen tekemistä sillä on brutaaleista aavikko-“kulttuureista” tulleiden islamisti-jihadistien kanssa? Mitä eläkettä nämä muka ovat meiltä ansainneet? Suomalainen saa kyllä elää alati syvenevässä kurjuudessa. Kuolkoot pois, niinkö?

  • Juutalaisten ideana on kommunistinen EU-liittovaltio, josta meidät tuhotaan pois ja orjiksi otetaan lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia eli typerimpiä eliöitä, joita tämä planeetta päällään kantaa. Nuo em. olennot eivät pysty mihinkään organisoituun vastarintaan juutalaisia sionisteja ja heidän kätyreitään vastaan, kuten on nähty heidän kotiseutujensa “kukoistuksen” tilasta. Albiinonegridejä eli “anarkisteja” eliitti käyttää juoksupoikinaan, kuten hyvin tiedetään. Mutta joutuessaan vähemmistöksi suvakit huomaavat vihamielisten lemmikkiotustensa kääntyvän heitäkin vastaan. Silloin sateenkaariviittaiset pellenenät lentelevät katoilta alas vessaharjoineen. Kun kommunisitien eli bolševikkien eli marxilaisten eli ortodoksiJUUTALAISTEN toteuttamat, promotoimat ja sponsoroimat vallankumoukset eivät saaneetkaan maailmanlaajuista työläistöä halutulla tavalla mobilisoiduksi, oli sionistisen maailmanvallan keksittävä uusia kanavia ja façadeja sen agendan ajamiselle.

   Tässä vaiheessa kuvioihin astuu feminismi, monikulttuurisuus sekä sateenkaarisyöpä. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen! Kulttuurimarxismi, jossa feminismillä on keskeinen rooli, edustaa kansa- ja perhevihamielistä arvomaailmaa. Feminismillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon tai yhdenvertaisuuden kanssa! Sillä pyritään vain hajottamaan ydinperhe ja korvaamaan se seksuaalipervertismillä ja sairaudella. Nämä kaikki vahingolliset ja mielisairaat ideologiat ovat juutalaisia keksintöjä. Samaan syssyyn voi manita tietysti vielä “antifasisminkin”. Koko tämä sionistinen mädätys todellisuudessa johtaa kaiken ainutlaatuisen ja korvaamattoman monimuotoisuuden katoamiseen!

   Kun näitä “yksintulleita lapsia” eli 30–40 vuotiaita koiraita tänne lappaa ovista ja ikkunoista, niin ovatko mädättäjät huomanneet että 20–30 vuoden työllistymisaikahan tarkoittaa sitä, että nämä saavat jatkaa vapaamatkustamistaan suoraan eläkeputkeen täydellä ylläpidolla! Nämä partalapset ovat kotoisin valtavista maista, joissa on niin tilaa kuin mittaamattomia luonnonvaroja eli rikkauksiakin, mutta he eivät ole siltikään saaneet aikaiseksi kuin tuhoa, hävitystä, kurjuutta ja esimerkiksi AIDS-epidemioita. Emme kaipaa Suomeen mitään noista “kulttuureista”! Miten on taas suomalaisten opiskelijoiden laita: valmistumisaikoihin ja opintolainojen takaisinmaksuihin vaaditaan jatkuvasti kiristyksiä. Nämä pakko-loiset saavat kuitenkin KAIKEN ILMAISEKSI, eikä haittaa vaikka vie 30 vuotta koulutuskin. Taas rikotaan tasavertaisuusperiaatetta räikeästi eli kaikki EU:n ihmisoikeuslöpinät ovat pelkkää paperia. Oliko isokin yllätys? Muslimit ja muut vieraslajit saavat kiduttaa eläimiä halalin/kosherin ja ties minkä kehitysvammaisten tasolla olevan pelleilyn nimissä, he saavat naamioitua julkisilla paikoilla riepuihin ja rätteihinsä sekä he suomalaisia vastaan rikkoessaan eivät joudu koskaan kovennetulle tuomiolle rasistisen motiivin takia. Haiseeko täällä MÄDÄTYS? Ja jos tämä monikulttuurisuus eli väestön pakkosiirto on niin normaalia ja kannattavaa, niin miksi sitä pakkosyötetään aivopesun lailla jatkuvasti meille? Katsokaa ympärillenne ja kuunnelkaa: sateenkaaritörkyä ja alkukantaisia, barbaarisia hiekkakansoja ylistävää mielipuolista valehtelua kaikki valtamediat tulvillansa! Tämä ei lopu, ennen kuin Eurooppa on yksinkertaisesti täynnä näitä raakalaisia. Ei, meidän on noustava ylös ja huudettava. Meidän on alettava toimia konkreettisesti.

 4. Monet Tornioon tulleet sanoivat suoraan olevansa terroristeja. Olipa joukossa yksi kamikaze lentäjäkin.
  Raja vuotaa edelleen. Sen sulkemiseen ei ole poliittista tahtoa, vaikka se olisi täysin mahdollista. Pakolaisvyöry oli ennalta suunniteltu. Valtapuolueiden poliitikot lähipiireineen tahkosivat hyvät rahat vok bisneksellä.

  • En tiennytkään että sinne Tornioon on tullut pakolaisia Japanistakin asti 😮 Ja melkoisen vanhoja jos ovat toisessa maailmansodassa palvelleet…

Comments are closed.