Koti Uutisia Rikos ADL: pottatukka on vihasymboli

ADL: pottatukka on vihasymboli

6
Kuvituskuva.

Juutalainen painostusjärjestö Anti-defamation league on kasvattanut listaansa erilaisista ”vihasymboleista.” Tällä kertaa vihasymboliksi päätyi 1990-luvulla kasvaneille tuttu pottatukka.

Uutisoimme vastikään ADL:n lisänneen ”OK”-käsimerkin listalle vihasymboleista. Tämä herätti ihmisissä lähinnä huvittuneisuutta, sillä monet eivät ennen tätä edes tienneet käsimerkin kaksoismerkityksestä. ADL:n listaus sai kuitenkin monet käyttämään tätä merkkiä ihan vaan siksi, että se on nyt ”kiellettyä.”

Pottatukka päätyi listalle, koska Charlestonissa ihmisiä ampuneella Dylan Roofilla oli sellainen. ADL ylläpitää listaa kouluttaakseen paikallisia poliiseja, jotta näiden olisi helpompaa tutkia ja tunnistaa ”viharikoksia.”

Kansallisen Vastarinnan toimitus toivoo vilpittömästi, että pottatukasta ei tule muodikasta kansallismielisten keskuudessa, vaikka se onkin nyt ”kielletty” hiusmalli.

Lähde: Nordfront

6 KOMMENTIT

  1. Hemmetin hyvä että ADL tekee tätä, moni on herännyt pelkästään tämän toiminnan kautta miettimään juutalaisten roolia eurooppalaisten väestönvaihtopolitiikassa. Mm. Pewdiepie:n ehkä epätietoisesti tehty tempaus lahjoittaa 50k$ ADL:lle ja sitten peruuttaa se lisäsi tälle juutalaisjärjestölle epämieluisaa julkisuutta.

    • Olihan se aikamoista mutta toivoishan sitä että näkis ihmisten näkevän nää asiat niinkuin ne ovatkin ja mitä tapahtuu mutta moni on silti siinä että vaikka tuo ADL 50k$ tapahtuikin niin tuntuu siltä että ovat niin pimeässä että eivät sen kummoisemmin välittäneet, mutta en oikeastaan siitä ole varma, voin vain arvella..

  2. Olen samaa mieltä viimeisen lauseen kanssa. Vaikka provosointi on joskus ihan kivaa, niin hirveältähän tuo kampaus näyttää.

Comments are closed.