Koti Artikkelit Ohjeistukset Kohti vapautta marssiville

Ohjeistukset Kohti vapautta marssiville

0

Suomalaiset kansallissosialistit järjestävät joulukuun kuudentena kaikille avoimen marssin kohti vapautta. Julkistamme nyt lupaamamme tarkemmat ohjeistukset osallistujille.

Kokoonnumme kello 16.00. Kokoontumispaikka on Helsingin keskustassa sijaitseva Narinkkatori. Torin välittömään läheisyyteen pääsee niin metrolla, useammalla ratikalla kuin bussillakin. Kävelymatka Helsingin rautatieasemalta on noin viisi minuuttia. Voit katsoa itsellesi sopivat kulkuyhteydet reittiopas.fi-palvelusta.

Suosittelemme jättämään auton keskustan ulkopuolelle, sillä etenkin ilmaisten parkkipaikkojen löytäminen keskustasta voi olla haastavaa. Suosittelemme ulkopaikkakuntalaisia järjestämään kimppakyytejä.

Marssi lähtee liikkeelle, kunhan kaikki ovat saapuneet paikalle. Tätä ennen käymme vielä paikallaolijoiden kuullen läpi kaikki tarvittavat ohjeistukset, joten olettehan ajoissa paikalla. Marssimiseen menee noin puoli tuntia. Marssin päätteeksi pidämme puheita. Tapahtuma päättyy viimeistään noin kello 18.00.

Tämän jälkeen siirrymme kävellen 612.fi-yhdistyksen järjestämälle 612-marssille. Tästä on mahdollista siirtyä yhdessä porukassa Töölön torille. Matka ei ole kovinkaan pitkä.

Toivomme jokaiselta osallistujalta siistejä vaatteita ja hyvää käytöstä. Naamioituminen esimerkiksi kommandopipolla tai vastaavalla on kiellettyä! Tahdomme, että jokainen osallistuja osallistuu myös marssin aikana huudettaviin iskulauseisiin. Humalassa paikalle tuleminen sekä alkoholijuomien nauttiminen tapahtuman aikana on kiellettyä. Myös tupakan polttaminen marssin sekä puheiden aikana on kiellettyä.

Suosittelemme jokaista tarkkailemaan sääennustuksia ennen tapahtumaa ja varautumaan sen mukaiseen vaatetukseen. Suosittelemme myös syömään hyvin ennen tapahtumaa, sillä molempiin mainitsemiimme marsseihin osallistuvien päivä on todennäköisesti melko pitkä ja kylmä. Jonkinlaisen välipalan mukaan ottaminen lienee myös suositeltavaa.

Toivomme, että ihmiset voisivat priorisoida päivän ohjelmansa sen mukaan, mikä on parasta suomalaisille ja suomalaisten vapaudelle. Emme usko, että yhdelläkään suomalaisella kansallismielisellä voisi olla tämän marssin tapahtuma-aikana mitään tärkeämpää tekemistä.

Nähdään Helsingissä joulukuun kuudentena!

KohtiVapautta.com