Koti Uutisia Obama: holokaustia ei tule unohtaa – tuomitkaa holokaustinkieltäjät

Obama: holokaustia ei tule unohtaa – tuomitkaa holokaustinkieltäjät

6

Yhdysvaltain presidentti Barack Hussein Obama tuomitsi maanantaina jyrkästi kaikki yritykset tutkia holokaustia ja “vääristellä sen virallista historiaa”. Presidentti kertoi, että maailmalla on velvollisuus muistaa holokaustissa kuolleita juutalaisia.

“Vahvistamme jälleen, ettei velvollisuutenamme ole pelkästään toimia todistajana, vaan toimijana”, Obama sanoi yleisölle.

Vaalikampanjan aikana vuonna 2008 Obama valehteli, että tämän amerikkalainen setä oli ollut vapauttamassa Auschwitzin leiriä vuonna 1945. Hän sanoi, että hänen setänsä oli ollut yksi ensimmäisistä amerikkalaisista sotilaista, jotka olivat vapauttamassa leiriä.

Video Obaman holokaustihuijauksesta:

Lähde: USA Today

6 KOMMENTIT

  1. Kertomus Auschwitzistä on Obamalle kuin piste iin päälle. setä puna-armeijan joukoissa…

  2. Maailmalla on myös velvollisuus muistaa amerikkalaisten tekemät sotarikokset, niin toisessa maailmansodassa kuin tänä päivänä. Maailman pitäisi myös voida tuomita nämä Haagissa, kuten siellä tänäpäivänä tuomitaan.

  3. Goebbels : “There will come a day, when all the lies will collapse under their own weight, and truth will again triumph.”

  4. A.Lincolnin terästeollisuudella vika, että haribopelle saa puhua. Ei Rautaruukillakaan olis mennyt huonosti, olis kettinki käynyt kaupaksi hyvin.
    Sais hariboapina itse olla keulakuvana.

  5. Obama on pelkkä marionetti ja ennen kaikkea vaikutusvaltaisten juutalaisten asettama fasadi, jonka takaa he voivat harjoittaa intressi-politiikkaa, joka sotii demokratiaa ja kansakunnnan enemmistön etuja vastaan.

Comments are closed.