Koti Uutisia Norjassa joukkoraiskanneille alle kahden vuoden vankituomiot

Norjassa joukkoraiskanneille alle kahden vuoden vankituomiot

2

Kolme maahanmuuttajaa kidnappasi ja joukkoraiskasi 14-vuotiaan norjalaistytön. Korkeimman oikeuden langettama tuomio tapauksessa oli yksi vuosi ja kuusi kuukautta vankeutta.

Tyttö tapasi 21-vuotiaan maahanmuuttajamiehen Internetissä. Mies liehitteli tyttöä useita kuukausia romanttisilla eleillä saaden tämän luottamaan itseensä. Kuukausien jälkeen 14-vuotias suostui ulkomaalaistaustaisen miehen tapaamiseen ja matkusti pois kotikaupungistaan tavatakseen tämän.

Mies houkutteli tytön asuntoonsa, jossa oli hänen lisäkseen toinen, 18-vuotias maahanmuuttajamies, jonka kanssa tyttö jäi kahden. Tytön torjuttua 18-vuotiaan yritykset seksuaalisesta kanssakäymisestä palasi vanhempi mies asunnolle. Pian palaamisena jälkeen mies kertoi olevansa rikollisjärjestön johtaja ja voivansa halutessaan räjäyttää norjalaistytön asunnon.

Myöhemmin asunnolle tuli vielä kolmas ulkomaalainen mies. Kolmikko ehdotti pelokkaalle tytölle ryhmäseksiä, josta hän kieltäytyi. Kielloista huolimatta miehet pakottivat tytön alistumaan.

Kolmikko vangitsi 14-vuotiaan asuntoon ja joukkoraiskasi tämän toistuvasti. Raiskauskertojen välillä miesten kerrotaan katsoneen pornoa televisiosta tytön vuotaessa verta lattialla. Raiskauskertoja uskotaan olevan noin kaksikymmentä, ja raaka tapahtumasarja kesti 24 tuntia.

Seuraavana päivänä 21-vuotias kyyditsi raiskatun tytön linja-autoasemalle ja vannotti tätä palaamaan uudelleen miesten käsiteltäväksi. Ennen lähtöään mies haistatteli tytölle ja kiisti tehneensä mitään väärää. Muutaman päivän kuluttua tapahtumista tyttö yritti tappaa itsensä miehen soitettua tälle ja ehdotettua uutta tapaamista.

Oikeudessa kaikki kolme miestä kiistivät rikoksen ja kertoivat 14-vuotiaan olleen vapaaehtoisesti miesten kanssa sukupuoliyhteydessä 24 tuntia.

Raiskaus tapahtui vuonna 2010 ja tuomiot luettiin aiemmin tänä vuonna. Kaksi miehistä tuomittiin yhdeksän kuukauden vankeustuomioon ja kolmannelle langetettiin vuoden ja kuuden kuukauden vankeusrangaistus. He joutuvat maksamaan tytölle 124 000 kruunun kipukorvaukset.

Yhtäkään miehistä ei karkoteta Norjasta eikä heidän henkilöllisyyksiään ole suostuttu paljastamaan. Norjan lehdistö myös vaikeni miesten maahanmuuttajataustasta.

UK_norway-pakistan_flag-burning

Lähteet: Daily Stormer, Østlendingen

2 KOMMENTIT

  1. Ei mitään uutta, näin se menee ja jos tätä käsitellään laajemmin julkisuudessa niin samantien on suuri älämölöö rasismista ja rasistisesta käyttäytymisestä niin tiedotusvälineiden kuin ns. älymystön (poliittinen eliitti ja näiden nuolijat) toimesta. Ja jossakin vaiheessa onneton uhri tavalla tai toisella syyllistetään tapahtuneesta.

    Ainoa keino vastata tähän on ilmaistu Kaarlo Kramsun nuijamiesten laulun sanoin “Ken vaivojansa vaikertaa, on vaivojensa vanki, ei oikeutta saa ken sit ei itse hanki”!!

  2. Nämä ovat surullisia tarinoita. Kaikin puolin. Vaikka murrosikä on itsenäistymisen aikaa ja ilman kapinointia lapset eivät lähde kotoa, niin toivoisi että ennen mitään tällaista he kuitenkin keskustelisivat kotona siitä minne menevät. Liian moni saa opetuksen elämän kovuudesta tällä tavalla.

Comments are closed.