Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Nykyaikaisesta kansallismielisyydestä

Nykyaikaisesta kansallismielisyydestä

4

Niin sanotut “suvaitsevaiset” yrittävät poliittisten juutalaisten johdolla parhaansa mukaan riistää valkoisilta isänmaallisuuden ja kansallismielisyyden.

Isänmaallisuus, patriotismi, tulee roomalaisten ‘isää’ tarkoittavasta latinankielisestä sanasta. Kansallismielisyys on sekin roomalaista alkuperää – nationalismi juontuu ‘syntymää’ tarkoittavasta sanasta. Molemmat sanat tarkoittavat syntymässä perimän kautta tunnettavaa yhteyttä muihin samankaltaisiin ihmisiin. Esimerkiksi somali voi olla suomalainen kansalaisuudeltaan, muttei koskaan etninen suomalainen, jollainen voi olla, vaikkei olisi papereissa Suomen kansalainen. Kansallismielinen suomalainen tuntee yhteenkuuluvuutta enemmän valkoisen ruotsalaisen kuin “suomensomalin” kanssa. Tämän yhteyden valtaapitävät haluavat poistaa suosimalla mediassa monirotuisia ryhmiä ja pareja, sekä niin kutsutulla “positiivisella erityiskohtelulla”, jolla ei-valkoisille annetaan etusija työ- ja opiskelupaikkoihin. Samaan sarjaan kuuluu marsalkka Mannerheimista tehty elokuva, jossa pääosia esittävät mustat afrikkalaiset.

Vaikka kansallisvaltioiden rooli onkin heikentynyt globalisoituvassa maailmassa, ei kansallismielisyyttä voi murtaa yhtä helposti. Suppean kotimaa-ajattelun sijaan yhä useammat valkoiset eurooppalaiset ovat alkaneet etsiä uusia viiteryhmiä ja samastua entistä vahvemmin muihin samanrotuisiin. Valkoiset eurooppalaiset alkavat tuntea yhteenkuuluvuutta toisten valkoisten eurooppalaisten kanssa yli valtiorajojen. Toisin sanoen kun valkoinen hollantilainen voittaa olympialaisissa, valkoinen suomalainen tuntee “yhden meistä” voittaneen sen sijaan, että samastuisi arabitaustaisen Suomen kansalaisen voittoon.

Valkoisten ajaminen ahtaalle saanee valkoiset tukeutumaan toisiinsa ja vastustamaan sortoa. Tämä edellyttää valkoisilta osallistumista kamppailuun; sohvaperunan elämä on tietysti helppoa, mutta jossain vaiheessa ihmisen täytyy sanoa vastaan tai tuhoutua. Tosiasia on, että kansan herättämiseksi paras keino on tehdä elämästä vaikeaa, ottaa ihmisiltä pois TV, pizza ja olut. Vasta silloin ihmiset alkavat ajatella, että elämään täytyy tulla muutos.

Eräs ongelma, joka joitakin kansallismielisiä vaivaa, on niin kutsuttu “pinkwashing”. Tällä tarkoitan sitä, että jopa kansallismielinen haluaa epätoivon vimmalla liberaalin enemmistön hyväksyvän hänet ja hänen aatteensa. Kansallismielinen haluaa olla “kaveri” vastapuolen kanssa. Esimerkkinä tulee mieleen eri maiden Defence League -liikkeet, jotka heiluttavat mielenosoituksissaan Israelin lippuja, vakuuttavat uskollisuuttaan juutalaisille ja yrittävät osallistua homojen Gay Pride -marsseille. Aate ja arvomaailma vesitetään ulkopuolisten suosion toivossa.

On tietysti totta, että jokainen ihminen haluaa tuntea olevansa hyväksytty, ja tämä on luonnollista, mutta kaikkien hyväksyntää ei voi eikä pidä saada. Se riittää, että samoin ajattelevat hyväksyvät kansallissosialistin. Punaiset ovat eri mieltä, mutta silloin täytyy vain pitää joko aatteesta kiinni tai antaa periksi ja luopua siitä. Kompromissi ei ole ratkaisu. “Pinkwashing” tuntuu vaivaavan vain kansallismielisiä; vasemmistolainen ei piittaa pätkääkään siitä, hyväksyykö kansallissosialisti hänet ja hänen politiikkansa. Hän on vasemmistolainen ja pitää siitä kiinni muiden mielipiteestä välittämättä.

Kansallissosialistin tulee pitää kiinni aatteestaan yrittämättä ostaa muiden hyväksyntää. Nyky-yhteiskunta ei koskaan tule hyväksymään kansallissosialistisia kantoja, ellei niitä vesitetä täysin, mikä tekisi kansallissosialisteista samaa kuonaa nykyään valtaa pitävien kanssa. Torjunta ja vastarinta pitävät aatteen varpaisillaan, eivätkä päästä sitä jähmettymään paikoilleen.

Esa Paloniemi

Vieraileva kirjoittaja

4 KOMMENTIT

 1. Kosmopoliittiset juutalaiset yrittävät tehdä kaiken voitavansa kansallisuusmielisyyden lopettamiseksi globalisoituneessa uudessa maailmanjärjestyksessä ja erityisesti Yhdysvalloissa, missä juutalaistaustaiset omistavat ja hallitsevat rahavallallaan suurkapitalisteina. Samat juutalaiset tukevat suurin rahalahjoituksin Israelia Yhdysvaltojen fundamentalistikristittyjen kanssa.

  EU:n vääristynyt propaganda yrittää aivopestä pois jäsenmaiden patrioottisia ja nationalistista tunteita ja käyttäytymistä. Kansallisuusmielisyys EU:n pienen eliitin toimesta halutaan tukahduttaa ja itsenäisten valtioiden isänmaallisuus koetaan liittovaltion uhkana. EU:n säännökset ja lait menevät Suomen perustuslain yläpuolelle ja itsenäisyytemme vaarantuu edelleen.

  Kansallissosialisti ajattelee ensisijaisesti kansankokonaisuuden, veren, maan ja isien perinnön vahvaa aatetta ja vuosisataisen suomalaisen kultturin taistelua monikulttuurisuutta vastaan. Valkoisen kansanosan oikeuksia ja todellista isänmaallisuutta vasemmisto yrittää murtaa kaikin keinoin, ylläpitämällä keinotekoisesti luokkaeroja, mikä lisää vihamielisyyttä ja eripuraisuutta eri kansanosien kerrostumissa.

  Kansallinen sosialismi ja yksilö toimii ja ajattelee aina ensisijaisesti, miten voisi olla hyödyksi isänmaalleen. Uskollisuus on kunniamme! On moraallisesti epäilyttävää, että suvaitsevaisuuden nimissä arvot ovat heitetty lokaan ja unohdettu todellinen tervehenkinen ihmisyys. Suurien kaupunkien ulkopuolella, maaseudulla kunnioitetaan vielä luontoa ja verisidonnaisuutta maahan ja rotuun, mistä versoaa uutta voimaa.

 2. Kaikki on täyttä asiaa. Kiitos, tämmöstä onkin kaivattu. Terv. Ola

 3. En kyllä usko, että suomalaiset samastuisi enemmän valkoiseen hollantilaiseen kuin suomensomaliin juoksukisassa. Ihmiset kyllä tekee yhteistyötä ja muodostaa pareja ja kaverisuhteita rodusta riippumatta. Toki ihmiset kotimaassaan saattaa samastua omaan etniseen ryhmäänsä ja vankilassa usein omanrotuiset hengaa keskenään, mutta en korostaisi sitä niinkään.

  Koko rotuteema on lähinnä ideologinen, toki varsin hyvä sellainen.

 4. Monikulttuurisuus, jota tungetaan entistä laajemmalle alalle on tuonut ongelman, jossa alkuperäinen suomalainen siirretään entistä ahtaammalle. Arjalainen rotu on aivopesty monella taholla, että on tultava toimeen mitä erilaisimpien rotujen kanssa kotikulmilla. Eri rotujen kuten Afrikan tai Lähi-idän heimojen kanssa arjalaisen on pärjättävä. Muunrotuiset vievät kaupungeissa tai kunnissa asunnot, joissa heidän ei tarvitse maksaa vuokria. Nykyarjalainen, joka on opetettu pitämään suu kiinni tai pitämään nyrkki taskussa, tai jonkun kaverin kanssa kaljoissaan murehditaan nykymenoa. Arjalaisen on aika nousta ylväänä taistelemaan moraalitonta rappiota vastaan, joka uhkaa monikulttuurisuudellaan. Arjalainen rotu on pidettävä puhtaana eri roduista. Jatkuva rahamaailma, jolla juutalainen tahtoo kahlita ja hallita arjalaista. Kansallinen vastarinta on hyvä malli, jolla arjalainen saa yhteyden toisiin arjalaisiin, jotka haluavat muuttaa ja taistella. Olkaamme siis uskollisia johtajalle ja muille tovereille.

Comments are closed.