Koti Uutisia Nurmijärvi etsii maahanmuuttokoordinaattoria

Nurmijärvi etsii maahanmuuttokoordinaattoria

8

UK_Nurmijarvi_kyltti

Pakolaisintoilullaan viihdettä ja draamaa viime aikoina tarjonnut Nurmijärvi tarvitsee nyt kipeästi “maahanmuuttokoordinaattoria”. Kunta hakee määräaikaiseen virkaan henkilöä, jonka palkkauksesta päätettiin pakolaisten vastaanottopäätöksen yhteydessä.

Tammikuun lopussa päättyvässä haussa maahanmuuttokoordinaattorilta edellytetään ammattikorkeakoulupohjaista sosionomin tutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa. “Pakolaisten lisäksi maahanmuuttokoordinaattori työskentelee myös kunnan maahanmuuttajien parissa”, sosiaali- ja terveysjohtaja Erja Pentti kertoo.

Aluksi Nurmijärvi yritti täyttää haussa olevan paikan kunnan sisäisesti, mutta sopivaa henkilöä ei löytynyt. Pentti toivoo, että maahanmuuttokoordinaattori saataisiin palkattua mahdollisimman pian, sillä siinä tapauksessa pakolaiset voisivat hänen mukaansa saapua Nurmijärvelle jo kesän aikana.

Pakolaiset vastaanotetaan todennäköisesti Syyriasta, Irakista, Afganistanista tai Kongosta.

 

Lähde: Nurmijärven Uutiset

8 KOMMENTIT

 1. “Syyriasta, Irakista, Afganistanista tai Kongosta”

  Eli juuri noista maista mistä tulee eniten rikollisia ja raiskaajia.
  Syyrian Isis-terroristit. Irak/Afghanistan on loistanut kärkisijoilla raiskaustilastoissa pisimpään (katsokaa Optulan tutkimus aiheesta maahanmuuttajat rikollisina). Kongosta nyt ei tarvitse varmaan edes mitään sanoa.

  Nurmijärven raiskaustilastoihin saadaan sitä kauan kaivattua etnistä rikastusta.
  Isis-terroristit huolehtivat paikallisten kaulan katkaisusta.

  • Kongossa nekrut raiskaa naisia jonkun taikajuoman vuoksi.
   Youtubesta “congo soldiers explain why they rape”

 2. Sitten vaan arpomaan kenet nurmijärveläisistä naisista raiskataan.

  Pitäisi jo lopettaa tämä pakolaispelleily. Mitään emme tästä saa, mutta ongelmia aivan valtavasti.

 3. Nurmijärveltä nousee sankka savu, koska kunnan eliitti hieroo käsiä yhteen ja samalla miettii, että kohta meilläkin alkaa se kuuluisa mamu bisnes ja syntyy kultamunia.

 4. Jos ei Nurmijärvi, niin tulevat sitten Pudasjärvelle.Tavalliselle kunnan asukkaalle ei asuntoja ei tipu,vaan kaikki menee näille raiskaajille.

 5. Sieltä tulee bussilasteittain raiskaajaa kiilto silmissään. Ajavat Nurmijärven taloudelliseen ahdinkoon kantaväestön selkänahasta revityillä rahalla, joita näitä hyysätään. Kela/sossu myöntää harkinnanvaraista pommien rakentamiseen.
  Toivottavasti nämä hyysärit ymmärtävät, että vaikka ovat ns “hyödyllisiä idiootteja” mamubisneksessä, ovat he silti monien mielestä vääräuskoisia, jotka pitää tappaa kun minareetista hoilataan tappokäsky.

  • Eli Sodankylässä raiskaukset lisääntyvät noin miljoonalla prosenttiyksiköllä vuositasolla. Ihanaa etnistä värinää, kyllä on suvakeilla haarat mahlassa kun niistä pääsevät lukemaan.

Comments are closed.