Koti Uutisia Norjassa mediamylläkkä Vastarintaliikkeen aktiviteeteista Pride-festivaalia vastaan

Norjassa mediamylläkkä Vastarintaliikkeen aktiviteeteista Pride-festivaalia vastaan

2
UK_Skeive1
“Äärioikeistolainen ryhmittymä levittää homovihaa Sørlandetiin” ja muita uutisotsikoita.

Viime viikon torstaina 25. elokuuta Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen aktivisteja Norjasta suoritti joukon aktiviteetteja Pride-festivaali Skeive Sørlandsdageria vastaan Kristiansandissa, Etelä-Norjassa.

Aktiviteetti aloitettiin torstain ja perjantain välisenä yönä aktivistien haltuunsa saaman ydinperheille vihamielisen lipun polttamisella. Kaiken kaikkiaan kuusi sateenkaarilippua leimahti tuleen. Kun liput oli saatu poltettua, aktivistit asettivat homojen etujärjestöjen agendan murskaamiseen kehottavia liikkeen banderolleja E6-valtatien varrelle.

Kristiansandin ydinkeskustaan kiinnitettiin suuri määrä julisteita ja banderolli. Homofestivaalia mainostanut banderolli otettiin samalla pois katukuvasta. Aamuruuhkan alettua banderolleja asetettiin vielä E39-tien varrelle, jotta tuhannet työmatkalaiset saisivat lukea aivan toisenlaista sanomaa kuin mitä järjestelmän tuen saavalla homofestivaalilla oli ajateltu tuoda esille.

UK_Skeive2

Aktiviteetin päätyttyä suuri osa kaupunkia oli täytetty normit hajottavaa agendaa vastaan ja ydinperheinstituution varjelemiseen kohdistuneella materiaalilla. Aktivismi oli suuri läpimurto niin Kristiansandissa kuin koko Norjassa; sitä on kuvailtu hyvin onnistuneeksi.

Nordfrontin saamien tietojen mukaan PVL:n norjankielinen verkkolehti Frihetskamp ylitti kävijäennätyksensä, ja myös kommenttien määrässä on saavutettu uusi ennätys. Tällä hetkellä ensimmäiseen aktiviteetista kertovaan artikkeliin on kirjoitettu 500 kommenttia, mikä on suurin määrä, mitä Frihetskampin yksittäistä artikkelia on kommentoitu.

UK_Skeive3

Reaktiot kansalle vihamielisen lehdistön taholta olivat nopeita: joukko medioita on julkaissut harhaanjohtavia artikkeleita aktiviteetista Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Norjan-johtajan Haakon Forwaldin kyseistä aktiviteettia ja mediamyrskyä käsittelevän artikkelin mukaan.

Norjan yleisradioyhtiö NRK on eräs niistä medioista, jotka ovat väittäneet aktiviteetin olleen kohdistettu yksittäisiä homoseksuaaleja vastaan. Tätä NRK väittää tietysti antaakseen vapaat kädet homojen etujärjestöille, jotka ovat yrittäneet liittää PVL:n aktivismin 49 homoseksuaalin hengen vieneisiin Orlandon joukkoampumisiin.

“Koko joukko medioita, muiden muassa paikallislehti Fædrelandsvennen ja valtiollinen NRK, väittää aktivismin olleen kohdistettu yksittäisiä homoseksuaaleja vastaan, vaikka sekä propagandasta itsestään että Frihetskamp.netissä julkaistusta artikkelista käy selvästi ilmi, että se oli homojen etujärjestöjen vastainen (joka on kansalle vihamielinen, yhteiskuntaa pystyssä pitävien normien rikkoutumisen eteen työskentelevä poliittinen liike). Siinä on suuri ero”, kirjoittaa Forwald vastineessaan valtamedialle.

Vastarintaliike on menneenä kesänä järjestänyt useampiakin homolobbareiden vastaisia aktiviteetteja ympäri Pohjolaa. Näistä esimerkkeinä voi mainita Oslossa kaksi kuukautta sitten suoritettu aktivismi ja Ruotsin Tukholmassa ja Trelleborgissa tehty sateenkaarilippujen vieminen pois kunnalta ja julkisilta paikoilta poltettaviksi.

Lisää kuvia Kristiansandin aktivismista:

UK_Skeive4

UK_Skeive5

Lähteet: Frihetskamp.net (1, 2), Nordfront.se

2 KOMMENTIT

  1. Norjassa näemmä tulleet kurat housuun kun maitovelli on kiehunut hellalle. Homostelijat takajoillaan ja heidän vassari -ystävänsä. Norjassa öljymiljardit ovat tehneet tehtävänsä kuten rikkaus yleensä teettää.
    Uskon ja vannon, että Norjassakin olisi todellisia epäkohtia yhteiskunnassa pöyristyä. Tuntematta yksityiskohtia, mutta kenties vanhustenhoito on yleisen ilmapiirin koventumisen ja rahan jumalan palvonta saaneet aikaan sen, että vanhukset hoidetaan hautaan sillä nopeudella kuin muissakin Pohjoismaissa. Vielä kun maailma “paranee” täyttyy jo kaivaa joukkohautoja, sillä “virtaama” on niin raju ettei “leikkikaivurilla” ehditä “yksiötä” kaivamaan.
    Maailma on sekaisin ja pahasti. Ennen koko kylä meni sekaisin, pienestäkin moraalittomuudesta tai parmminkin mitään ei ollut edes tapahtunut, mutta juoruämmäin tarinat “paisuivat” kuin pullataikina ja yhteisön tuomio oli selviö ja pappikin sunnuntaina kauttarantain tai suoraan nuhteli asianomaisia ja koko seurakuntaa perin jumalattomasta menosta ja meiningistä.
    Nyt tänäpäivänä kun mainitsee normaalit terveet kristilliset perhearvot moraalisääntöineen pehmeästi kuin “vauvan peppu”, seurauksena perse paljaana hilluvat pride -kummajaiset ja “vapaa-mielinen” media, joka itse on tehnyt tälläisen syntisen tilan luomiseksi hartiavoimin työtä verovaroja säästämättä, että mädätys olisi kukkeimmassa kukassa ja kaikki sotkettaisiin aivan sekaisin. Pitää olla kova luu ja kova luontoinen vanhempi, että nykyisessä visva-maailmassa saa lapsestaan kasvatettua terveen tasapainoisen aikuisen, jolla elämänarvot ovat kohdillaan ja hän ensinnäkin tiettää “kumpi” hän on, niin hetero. Tuntien koulun “metodit” ja tuntimäärät mitä lapset viettävät tuossa paskatunkiossa. Tehtävä on, sanoisinko haastava.

  2. Loistavaa toimintaa! Ei pidä antaa mitään mahdollisuuksia kaupunkien turmeluun tuollaisella ydinperheiden vastaisella paskalla.

Comments are closed.