Koti Uutisia Veriyhteys: äärivasemmisto ideologisesti köyhää

Veriyhteys: äärivasemmisto ideologisesti köyhää

1

UK_Moscow_Death_Brigade

Kansallinen Vastarinta kirjoitti äskettäin Suomeen suunnitellusta äärivasemmistolaisesta konserttikiertueesta, jossa Varisverkosto häärii näkyvästi mukana. Äärivasemmiston kiertueen keskiössä on venäläisyhtye Moscow Death Brigade (MDB).

Maanantaina myös kansallismielinen Veriyhteys-kollektiivi otti kantaa asiaan. Sen mukaan Suomessa toimiva äärivasemmisto osoittaa ideologista köyhyyttä järjestäessään MDB:n keikkoja.

“Euroopassa Moscow Death Brigade ei nauti varauksetonta hyväksyntää”, Veriyhteys kirjoittaa. Kollektiivin mukaan ulkomailla monet anarkistit ja antifasistit ovat suhtautuneet kriittisesti yhtyeen kiistanalaisiin lausuntoihin.

Voit lukea Veriyhteyden artikkelin kokonaisuudessaan osoitteessa http://veriyhteys.tumblr.com/post/149647252575/ven%C3%A4l%C3%A4inen-antifa-hardcorerap-ilmi%C3%B6-moscow-death

1 KOMMENTTI

  1. Kun huutaa vasemmisto/anarkisti nuoren korvaan: Haloo! Siellä kaikuu kuin maailman syvimmissä luolastoissa.
    Nämä ruojat pilaavat jo olemassaolollaan ja tekemällään “yhteikunnallisella” vaikuttamisellaan suoranaista pilkaa aidosta kommunismista ja vasemmistolaisesta politiikasta, jota rautakourakommunistit harkoittivat aina v. 1945 lähtien aina Neuvotoliiton kaatumiseen v. 1991 saakka.

    Aarne Saarinen – Li Anderson
    Paavo Arhinmäki – Taisto Sinisalo

    No niin, eiköhän kaikki tullut jo selväksi.

Comments are closed.