Koti Uutisia Norja karkottanut ennätysmäärän maahanmuuttajia

Norja karkottanut ennätysmäärän maahanmuuttajia

11

Norja on poistanut lokakuun aikana 824 maahanmuuttajaa, mikä rikkoo syyskuun 763 hengen ennätyksen. Norjan hallitus on ilmoittanut poistavansa vuoden 2014 aikana 7 100 henkeä – lokakuuhun mennessä luku oli 5 876.

Osa karkotetuista oli turvapaikanhakijoita, joiden hakemus hylättiin, joten heidät käännytettiin takaisin. Suurimmat syyt karkotuksille olivat kuitenkin karkotettavan suorittamat rikokset tai laiton paluu Norjaan käännytyksen jälkeen.

Aiemmin julkaistu raportti osoittaa, että turvapaikanhakijat syyllistyvät kaksinkertaisella todennäköisyydellä rikoksiin kantaväestöön verrattuina.

Lähde: DailyKenn.com

11 KOMMENTIT

 1. Mutta Suomi ei karkoita vaikka kuinka raiskaa tai tappaa.
  Paitsi venäläisen mummon.
  Kela jopa rohkaisee liittymään Isis rivistöön maksaen “opintomatkat” sekä päivärahat.

  Päivi jo soittaa Norjaan langat kuumana..nuo raiskaajat ja murhaajathan on heti saatava tänne!! Kulttuuria on rikastettava, vai mitä Päivi?

 2. Tässä sen taas näkee, suurin osa niistäkin pelkkiä varkaita. Mutta sitä saa mitä tilaa. Ei ole ihme, että afrikkalainen alkaa voimaan pahoin täällä pohjoisessa, kaukana omasta syntyperästään ja kulttuuristaan. Tähän väliin heitettäköön Vapaudenristiä:(Hemmetin loistava bändi)https://www.youtube.com/watch?v=4_80XzD8ZbI

 3. Norja on alkanut siivoamaan nurkkiaan puhtaiksi jotta väestörakenteen muutos ei heikentäisi oman kansan määräysvaltaa tulevaisuudessa. Ennusteen mukaanhan Norjan väestöstä tulee poistumaan ~63% vuoteen 2025 mennessä. Se on sen verran suuri luku että oma kansa ei pysty vastaamaan mahdollisesti kasvavaan rikollisuuteen. Ja siksi on parempi putsata nurkat vielä kun voimia siihen on.

  Ja Suomessa tehdään juuri päinvastoin. Ammattiymmärtäjät pitävät huolen että meillä ei Norjan malli toteudu.

  • Taas “konsultit” toivovat massiivista maahanmuuttoa tänne. Tänään kauppalehden etusivulla:

   “Suomen on luotava 400 000 henkilötyövuotta lisää vuoteen 2030 mennessä. Tämä ei järjesty vain työuria pidentämällä ja tuottavuutta kohentamalla, toteaa konsulttiyritys BCG…Suomen on lisättävä työperäistä maahanmuuttoa voimakkaasti”, BCG:n partneri Tuukka Seppä sanoo.”

   http://www.kauppalehti.fi/etusivu/suomen+lisattava+maahanmuuttoa+voimakkaasti/201411708895

   • Onhan Suomessa valtaisa työttömien reservi ? Miksi siis pitää osaamattomia ja kunnollisten siivellä tuodaan rupusakkia tänne lorvimaan ja pahojaan tekemään. Kouluttakaa ja työllistäkää kotimaan voimavarat, ei tartte maahanmuutajia lainkaan. Muuttohalukkuutta ja muutto kustannusten korvaamisella saadaan työtön reservi liikkeelle, ja autetaan omaa kansaa voimaan paremmin, maksaa se maahanmuuttajakin pitkän pennin ? Onkohan päättäjät oikeasti vähän tyhmiä, vai mitä tämä maahanmuutto politiikka oikeastaan pitää sisällään, kuka siitä hyötyy helppoa rahaa ?

 4. Ihme, kun Suomen ulkoministeriö ei koita sekaantua tähän ja estää Norjan toimia.

  Onhan osa heistä saattanut käydä joskus Suomessa tai ajatella Suomea. Näinhän ulkoministeriö alkoi toimiin, ettei Somaliassa käytettäisi kuolemanrangaistusta päänkatkoja terroristiin. Olihan tuo somaliterroristi käynyt joskus Suomessa…

 5. Juu hyvä vaan..Täytyisi ottaa rotulait käyttöön taas Euroopassa, niin päästäisiin eroon roskasakista..

 6. Erittäin hienoa toimintaa Norjalta! Suomen olisi jo korkea aika tehdä samat toimenpiteet! Suomalaisvastaisista maahantunkeutujista olisi päästävä eroon!!!

 7. Joo hei hyvä homma. Niin siitä pitää, kuin vanhana oppii sen nuorempi ompi kloppii. Heil Hitler

Comments are closed.