Koti Uutisia Hälytysyksiköille armeijatason varustelua Ruotsissa?

Hälytysyksiköille armeijatason varustelua Ruotsissa?

5

UK_no-go_Ruotsi

Uutisoimme pari viikkoa sitten Ruotsin “no-go”-alueista, joilla viranomaiset eivät ole enää kykeneviä hoitamaan virkatehtäviään. Hälytysyksiköiden toimintaa tietyillä maahanmuuttaja-alueilla on pyritty haittaamaan muun muassa renkaita puhkomalla, tuulilaseja hajottamalla, ampumalla ja päällekarkauksilla.

Nyt Ruotsin ambulanssiliiton puheenjohtaja Henrik Johansson vaatii ambulanssien ja henkilökunnan uudelleenvarustamista armeijatasoisilla suojavälineillä; mellakkakypärät, luotisuojaliivit, säärisuojat ja asevyöt olisivat toivotun päivityksen jälkeen vakiokalustoa erittäin vaativiin tehtäviin koulutetuilla yksiköillä.

“No-go”-alueiden arkea voit nähdä seuraavasta videosta:

 

 

Lähde: Swedenreport.org

5 KOMMENTIT

  1. Järkyttävää. Miten Ruotsi on muuttunut 30 vuodessa lähes kolmannen maailman maaksi, ja ruotsalaiset vielä jopa hyväksyivät sen?

    • Monikulttuurisuuden aivopesu on vahingoittanut vakavasti ruotsalaisia, kuin myös nuorisoamme joista monet ihailee valkoisten vihaajaa ja erittäin suomalaisvastaista muusikkoa mustaa barbaaria.

  2. Liekinheittimellä varustettu taisteluvaunu ja mellakoijista kypsennettyä kebabbia. Toivotaan ettei suomen tilanne pahene yhtä pahaksi.

  3. Perustele, miksi MustaBarbaari olis jotenkin erityisen suomalaisvastainen ? Sehän heittää mustista ihan “rasistista” läppää..KVG..ei mitenkään ahdasmielinen. Mielummin MB kartsalla kuin joku pervitiini-narkki savosta. pervitiini -> Amfetamiini-ongelma, natsien salajuoni siis.

Comments are closed.