Koti Uutisia Rikos Netanjahu raivoissaan Kansainvälisen rikostuomioistuimen päätöksestä aloittaa tutkinta Israelin sotarikoksista

Netanjahu raivoissaan Kansainvälisen rikostuomioistuimen päätöksestä aloittaa tutkinta Israelin sotarikoksista

4
Benjamin Netanjahu.

Kansainvälinen rikostuomioistuin (ICC) on päättänyt aloittaa täysmittaisen tutkinnan Israelin suorittamista sotarikoksista Palestiinaa kohtaan. Tel Aviv on tästä hyvästä mitätöinyt ICC:n toimivallan maassa.

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu kutsui ICC: päätöstä sanoen “Tämä on pimeä päivä totuudelle ja oikeudelle.”

Hän myös tähdensi miksi ICC:llä ei ole toimivaltaa tutkia Israelin sotarikoksia Palestiinan pyynnöstä:

“Tuomioistuimella ei ole toimivaltaa tässä tapauksessa. ICC:llä on toimivaltaa tutkia ainoastaan suvereenien valtioiden jättämiä anomuksia ja palestiinalaista valtiota ei ole koskaan ollut olemassakaan.”

Israel on jatkuvasti suorittanut sotarikoksiksi verrattavia toimia, kuten esimerkiksi tuhonnut palestiinalaisten koteja, pakottaen siirtänyt siviiliväestöä asumaan muualle ja tappanut rauhanomaisia mielenosoittajia.

Lähde: RT

4 KOMMENTIT

  1. “Pimeä päivä totuudelle ja oikeudelle…” tyhjää jutkuhöpinää. Jos näillä koukkunokilla ei olisi mitään salattavaa ja kaikki olisivat toimineet kansainvälisten sopimusten mukaisesti, niin tämä sotarikossyyte ei olisi mikään ongelma, vaan sen päätös toimisi todisteena Israelin touhujen puolestapuhujana, mutta pelkästään jutkujen suuttuminen ja vastatoimien aloittaminen paljastaa suoraan Israelin sotarikosten todenmukaisuuden. Katsotaan vain, kuinka monta kertaa nostavat holokaustin esiin tämän messun aikana.

  2. Huomaatteko Netanyahun retoriikan?!

    Hän viittaa siihen että “Palestinalaisilla ei ole suvereenia kotimaata”. Joka siis juutalaisten mielestä oikeuttaa toteuttaa “holokaustia” nähin palestinalaisiin.

    Ilmankos sionistit ja muut juutalaiset niin hartaasti toimivat jotta mahdollisimman moni maa katoaisi kartalta monikultturismin ja rotusekoituksen avulla – jotta voi kaikkialla maailmassa myydä ja käyttää valtavasti aseita tuhotakseen kaikki kansat jotka voisivat milloinkaan muodostua uhaksi juutalaisten äärirasistiselle maailmanvallalle.

  3. Juutalaisten “totuus” ja “oikeus” tunnetusti tiedetään. Holokaustikortti vedetään aivan varmasti jälleen esille.

Comments are closed.