Koti Uutisia Pohjoismaat 20 henkilöä ryöstettiin juhlissa Ruotsissa

20 henkilöä ryöstettiin juhlissa Ruotsissa

2

Monikulttuurisessa Ruotsissa rikollisuuskin ottaa uudenlaisia harppauksia löytäessään yhä röyhkeämpiä tapoja tuoda itseään esille. Tällä kertaa aseistettu joukko hyökkäsi juhliin ja ryösti paikalla olleiden arvotavarat. Tapahtumapaikkana toimi yksityinen huvila Västeråsissa.

Ryöstäjät ehtivät häipyä paikalta ennen poliisin tuloa saaliinaan juhliin osallistuneiden kultakorut, arvokellot ja muut vastaavat kapistukset.

Poliisin tiedottaja kertoi medialle, ettei ole koskaan kuullut vastaavasta rikoksesta. Tapahtumapaikan naapurissa asuva henkilö kuvaili Expressenille Ruotsin olevan “villi länsi.”

Lähde: Expressen

2 KOMMENTIT

  1. Osuipahan kerrankin hieman oikeampaan osoitteeseen kuin perus kaduntallaaja. Tuo huvilan helyväki on ollut äänestyskäytöksellään tai vähintään vaitiolollaan ajamassa Ruotsia siihen pisteeseen missä se nyt on luullen olevansa turvassa omissa luksuslähiöissään

    Nyt uhreille Vastarinnan esitteitä kouraan.

  2. “Ei olla vastaavasta rikoksesta kuultu” no ette varmaan, kun ei Ruotsi ole ollut ikinä noin kaaoottinen. Yhä röyhkeämpiä ja hirveämpiä rikoksia tulee tapahtumaan ja ainoastaan Pohjoismainen Vastarintaliike on potentiaalinen pöydän putsaaja.

Comments are closed.