Koti Uutisia Rikos “Rodullistettu” tasa-arvo-poliisi syytettynä pedofiiliringissä

“Rodullistettu” tasa-arvo-poliisi syytettynä pedofiiliringissä

8
Amjad Ditta.

Englannissa kuusitoista rotumuukalaista on saanut syytteen pedofiiliringissä, jossa 13-16-vuotiaita lapsia on raiskattu pedofiilien toimesta. Yksi syytetyistä on tasa-arvo-poliisin virkaa tekevä Amjad Ditta, joka on aikaisemmin saanut positiivista näkyvyyttä mediassa poliisin “tasa-arvoistumisen” vuoksi.

Dittan epäilty rikos on tapahtunut vuonna 2009. Hän toimi jo tuolloin poliisina. Vuonna 2016 hänet nimitettiin positiivisen toiminnan koordinaattoriksi. Tämän tarkoitus on saada enemmän “vähemmistöjä” eli mustia liittymään poliisivoimiin.

Muut asiassa syytetyt ovat nimeltään Vaqaas Abbas, Nadeem Adalat, Sajid Adalat, Vaseem Adalat, Amjad Ditta, Christopher Eastwood, Metab Islam, Mohammed Rizwan Iqbal, Ishtiaq Latif, Asad Mahmood, Arfan Mir, Younis Mohammed aka Younis Khan, Nadeem Nassir, Shahzad Nawaz, Shazad Nazir sekä Sohail Zafar.

Lähde: Voice of Europe

8 KOMMENTIT

 1. Kulttuurieroja, sanon minä.

  Amjad on varmaan Pakistanista ja kokemuksen syvällä rinta-äänellä voin vain todeta, että hänen kotikonnuillaan alle kouluikäisiä tyttöjä pidetään jo täysin sukukypsinä.

  Raukka on varmaan kavereineen ihan hädissään, kun luulivat toimineensa ihan kaikkien kotoa opittujen käyttäytymissääntöjen mukaisesti.

  Kulttuurieroja, joita ei satavarmasti millään länsimaisella aivopesulla saa hartaasta muslimista pestyä pois.

  Voimia Amjadille ja komppiksille😆

  • Helsinki 2017: 38 raiskausta, joista 25 ei-suomalaisten tekemiä eli 66 %. Yleisin raiskarin nimi oli MOHAMMED (tai joku sen variantti; Muhammad, Muhammed, Mehmed, Mahmud jne.). Yksi raiskaajista oli nimeltään ISLAM.

   14 % kaikista raiskaajista oli nimeltään MOHAMMED.

   Mikä olisi toimiva keino estää Mohammedien ja muiden muslimien raiskailu Suomessa? Siinäpä suvaitsevaisille tiivis pähkinä purtavaksi.

 2. Kuten jossain muualla onkin jo todettu, voisivat vanhemmat pitää lapsistaan parempaa huolta; Laiminlyönti ulkonaliikkumisen suhteen, välinpitämättömyys ylipäätään lapsen asioista ja kavereista sekä sinisilmäinen luottamus mukamas vallitsevaan naisrauhaan (sis. lapset) tai pahimmassa idiotismin tapauksessa, usko “monikulttuurisen utopian” propagandaan petaavat tällaiselle alustaa.

  Hyväksikäytöt ovat jokatapauksessa sotarikoksiin verrattavissa olevia harkittuja toimia joita näillä juoksupojilla teetetään, se on selvää. Mutta heti seuraavana rikoksena tulee jo näiden kamelikuskien ulkoinen olemus jota joudutaan vasten tahtoa todistamaan.

  Kyseinen poliisi on suorastaan suunniteltu aiheuttamaan vatsanväänteitä ja järkytystä ulkonäöllään!

  • Vihervassarikommarimätäpäät sanovat silti että vaarallisin paikka on suomalainen koti. Paitsi tietysti jos se on kahden hintin koti. (Vaikka hintit ovat tutkimuksen mukaan tod.näköisemmin pedofiileja kuin heterot…)

   Meillä on siis noin 2 250 000 todella potentiaalista raiskaria tässä maassa: kaikki valkoiset suomalaiset pojat ja miehet, nimittäin.

   Livautan tähän nyt ihan vahingossa kuitenkin että 2017 Helsingissä 66 % raiskauksista oli muukalaisten tekemiä, joista jopa 14 %:n nimi sattui olemaan Mohammed…

   Onko ongelma liiallisessa islamissa ja Mohammed-nimississä sosiaalipummeissa maassamme? Liian yksinkertaisia vastauksiahan ei EU-helvetissä hyväksytä, vaan ne kielletään, vaietaan — niistä ei saa puhua tuomion uhalla.

 3. Sisäministeri Ohisalo on huolissaan, kunnei Suomen poliisivoimissa ole tarpeeksi mehmettejä ja musulmaaneja. Todennäköisesti Suomen turvallisuustilanne kohenee ihan silmissä, jahka hijab saadaan yhdistettyä poliisin virkavaatetukseen….

Comments are closed.