Koti Uutisia Kotimaa Neljä uutta seksuaalirikosepäilyä Oulussa

Neljä uutta seksuaalirikosepäilyä Oulussa

4

Rotumuukalaisten aiheuttaman seksuaalirikosepidemian laajuus jatkaa paisumistaan Oulussa. Nyt poliisi tutkii nejää uutta seksuaalirikosepäilyä. Poliisin mukaan teot ovat tapahtuneet kesän 2018 aikana. Kaikki neljä epäiltyä ovat rotumuukalaisia. Kaikissa uusissa tapauksissa uhri on alle 15-vuotias tyttö. Tapauksia tutkitaan rikosnimikkeillä raiskaus, törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö.

Nyt jopa normaalisti maanpetturipolitiikkoihin luottavat kansalaiset alkavat kyseenalaistaa maamme nykytilaa. Sosiaalisessa mediassa moni oululainen pohtii, ovatko suomalaiset lapsemme enää turvassa.

Valtamedia jatkaa aiheesta kirjoittamista mahdollisimman poliittisesti korrektilla tavalla. Esimerkiksi Yle kertoo yhden uhrin menehtyneen syksyllä ja että kuolinsyyksi ei epäillä rikosta. Yle jättää siis kertomatta, että uhri päätti ottaa oman henkensä mitä todennäköisimmin raiskauksen traumojen seurauksena.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

 1. Oulusta piti tulla EU:n kulttuuripääkaupunki 2026 (mitä vittua sitten ikinä tarkoittaaakaan), mutta tulikin Euroopan raiskauspääkaupunki 2019.

  Nami-nami. Sitä saa mitä tilaa. Äänestäkää Soinia/Hallista/IHQ♥LAURAA jatkossakin. Ja Sampo Terhoa tietty myös. Se on ihku ja kalju pieni rotta.

 2. Kai Mykkänen on ruskeanaamainen paska. Ei ihme että tykkää raiskari-irakilaisista niin paljon. Nuha Pipipää tykkää myös lastennussijoista, sillä onhan hän itsekin lahkopedari ja täysi rikollinen mulkku.

  ”Jos kaikki kielteisen päätöksen saaneet otettaisiin säilöön, 200 euroa päivä, 10 000 henkilöä tällä hetkellä suunnilleen – 365 miljoonaa euroa vuodessa. Jos tällä rahalla voisin estää seksuaalirikoksia, tekisin sitä huomattavasti tehokkaammin kuin ottamalla henkilötä säilöön, joista 90 prosenttia ei ole vaara suomalaisille tytöille, lapsille, aikuisille.”

  Eikö niitä seksirikoksia juuri estetä ottamalla säilöön+palauttamalla näitä hiekka-apinoita? 10 %:n raiskarilauma ei siis haittaa mitään? Mielestäni se on aika perkeleen kova osuus otannasta hiekkaneekeriä. Samasta lahosta puusta on kyllä veistelty näiden vesipäiden (katsokaa kuvaa) kommentit: “Vain 10 % heistä raiskaa lapsia, eihän se ole paljoa!”

  Mykkänen on kullia imemällä hommanut paperit itselleen aivan kuten Pipiläkin. Ei tuollaisella älyllä voida olla maistereita tai inssejä – saati diplomi-insinöörejä tahi ekonomisteja, kuten nämä vitun pellet väittävät olevansa! Ehei, Sipilä saa irakilaisen kuin irakilaisen laukeamaan 5,7 sekunnissa. Mykkänen taasen avaa taivaan ovet ympärileikatulle yliherralleen 6,3 sekunnin upealla suorituksellaan. Kyllä jokainen tietää miten nämä pojat ovat virkoihinsa päässeet.

  Entäs meidän presidentti (((Saul)))? Valtiotieteiden kandidaatti? Haha! Miten helvetissä sillä meriitillä pääsee yhtään mihinkään?! Muistinvirkistämiseksi Saul-presidentin virkoja ovat olleet mm.: 6 v. presidenttinä, 15 v. kaupunginvaltuustossa, 20 v. kansanedustajana, 7 v. Kokoomuksen p.j.:nä, 8 v. oikeus- ja valtiovarainministerinä (millä vitun meriiteillä, kysyn ihan näin kouluja käyneenä miehenä), 4 v. Euroopan investointipankin varapääjohtajana, 4 v. eduskunnan puhemiehenä (presidentin ja pääministerin jälkeen korkein virka valtiopäivillämme).

  No, olihan sukkis-Juttakin valtiovarainministerinä, kuten kaikki valitettavasti tiedämme…

 3. Menkääpä Helsingin Kallioon (vai mitä lie ghettoa onkaan) ja bongatkaa sieltä sellainen kurdien eli irakilaisten/turkkilaisten/iranilaisten/ymv. hiekka-apinoiden parturi kuin Newros tai jotakin sinnepäin. Siinä pihalla hengaili Helsingissä käydessäni varmaankin 35 hiekkaneekeriä. Sisällä oli vielä tusinan verran taatusti lisää. Eli siinä porukassa oli jo vähintään viisi raiskaria. Onneksi ei tarvitse ko. kaupungissa käydä kuin äärimmäisen harvoin.

Comments are closed.