Koti Uutisia Sionismi Näetkö antisemitismiä tässä pilakuvassa? Juutalaisjärjestöt näkevät!

Näetkö antisemitismiä tässä pilakuvassa? Juutalaisjärjestöt näkevät!

7

The Edmonton Journal -sanomalehti on joutunut polvistumaan paikallisen juutalaisyhteisön edessä ja esittämään anteeksipyyntönsä “juutalaisvastaiseksi” tulkitusta pilakuvasta. Kummallisen tapauksesta tekee se, ettei kuohuttanut pilakuva sisällä lainkaan juutalaista symboliikkaa.

Lehti julkaisi kaksi viikkoa sitten pilakuvan, joka koski Capital One -pankkiin tehtyä tietomurtoa. Miljoonat pankin asiakkaat menettivät tuolloin salaisia tietoja hakkereille. Pilakuvassa pahantahtoisen näköinen hakkeri on pesiytynyt samaan lompakkoon Capital One -luottokortin kanssa.

Paikalliset juutalaiset tunsivat kuitenkin piston sydämissään, kun he näkivät piirroksen likaisesta, ahneesta, rumasta ja koukkunokkaisesta pahantekijästä, joka istui mukavasti seteleiden ja luottokorttien seassa. Jostain syystä juutalaiset samastuivat välittömästi pilakuvan hahmoon. Tätä seurasi julkinen kampanja sanomalehteä vastaan.

Paikallisen juutalaisyhteisön johtaja Steven Shafir kertoi pitävänsä kuvaa “ällöttävänä” ja sen julkaissutta sanomalehteä “iljettävänä” tai “vähintäänkin sokeana”. Juutalaisjohtajan mukaan oli päivänselvää, että pilakuvasta voisi olla vakavaa haittaa juutalaisille, vaikka mikään kuvassa ei viittaakaan juutalaisuuteen. Hakkerilla ei ole päässään kipaa eikä esimerkiksi Daavidin tähteä paidassaan.

Kuten tavallista, juutalaiset onnistuivat hetkessä taivuttelemaan median puolelleen. Lehti pahoitteli tapahtunutta ja ilmoitti käynnistävänsä toimenpiteet, jotta vastaavat pilakuvat tultaisiin ennakkosensuroimaan tulevaisuudessa.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

7 KOMMENTIT

  1. Juutalaiset tulkitsevat kuvan aivan oikein, useinmiten juutalainen onkin ruma, koukkunokkainen, ahne, pahantahtoinen ja epärehellinen.

  2. Juuri noin kun kuvailit. Mutta Trump jopa myöntää olevansa käärme ja piruilee äänestäjille että miksi minut valitte. Judenit on laittanu 33 asteen vapaamuurari trumpin tuhoaa dollarin reservi valuuttana ja ennenaikaista ohjelmia esim paluu tulevaisuuteen ja i Pet goat kertoivat jo vuosi ja vuosikymmeniä ennen että Trump osta tehdään presidentti. Nämä hörhöt tykkäävät näyttää piirretyissä ja elokuvissa tälle äärimmäisen tyhmälle ja välinpitämättömälle gojimi Massalle suunnitelmansa etukäteen ja sillä hyväksyttävät sairaat tekonsa ja rupeaa tässä usko loppumaan tähän lammas laumaa joka vaan pyllistää syvempään ja painaa kahta enemmän töitä vauhdittaakseen oman kansansa tuhon ja vaihdoin. Näillä aivopestyillä suomalaisilla lampailla ei ole pienintäkään aavistusta kuinka pahasti vapaamuurari herrat on heidät pettänyt ja joista kuuluisi kuoleman tuomio jokaiselle kenraalille ja ylemmälle armeijan vapaamuurari rotille!

  3. Ei voi kuin nauraa tuollaista toimintaa, ampuu itseään ja kavereitaan jalkoihin nostamalla älämölön pelkästään tulkinnalla jolla kytkyttää itsensä siihen minkä yrittää kieltää.
    Juutalaiset sotkeutuvat jo omiin solmuihinsa tehokkaasti.

Comments are closed.