Koti Artikkelit PolPon Hätönen käynnisti rikostutkinnan “vieraslajipuheesta” – juutalainen Scheinin kannattaa

PolPon Hätönen käynnisti rikostutkinnan “vieraslajipuheesta” – juutalainen Scheinin kannattaa

6

Vihreisiin kuuluva poliittisen poliisin (PolPo) viranomainen Pekka Hätönen on aloittanut jälleen uuden ajatusrikostutkinnan maahanmuuttokriittisiä suomalaisia vastaan. Tällä kertaa ajatusvainon kohteena on perussuomalainen kansanedustaja Juha Mäenpää, jonka epäillään rinnastaneen eduskunnan puheenvuorossa maahantunkeutujat ja luonnon “vieraslajit”.

Rikoskomisario Pekka Hätönen. Kuvakaappaus: Espoon Vihreät.

PolPo on viime vuosina pyrkinyt aggressiivisesti laventamaan kansanryhmän vastaisen kiihottamisen rikosnimikkeen merkitystä. Aiemmin rikokseen syyllistyneen täytyi eritellä selkeä kansanryhmä (kuten somalit tai irakilaiset) arvostelun kohteeksi. PolPo tahtoo kuitenkin venyttää lakia niin, että se käytännössä kieltäisi massamaahanmuuton ja pakkomonikulttuurisuuden kritisoimisen sinänsä.

Pekka Hätönen otti Juha Mäenpään silmätikukseen, sillä tämä rinnasti humoristisesti luonnon vieraslajien torjunnan siirtolaistulvan torjuntaan. Kuten olemme aiemmin uutisoineet, PolPo pitää nykyään myös poliittista satiiria ja huumoria turvallisuusuhkana, joten Mäenpäätä epäillään nyt kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Kansanedustajan puheenvuoro kuului kokonaisuudessaan seuraavasti:

”2015 syksyllä Suomeen tuli turvapaikanhakijoita sellaisista maista, joissa on erilainen uskonto kuin meillä, ja joissa uskonnon sisällä on useita haaroja, jolloin eivät keskenäänkään pysty siellä asumaan. 2015 tänne tuli noin 32 000 ihmistä, pääosin samasta uskontokunnasta, mutta hyvin monet heistä erilaisista uskonnon haaroista. Se tulee aiheuttamaan ongelmia.

Jos viitsisitte katsoa tuon Seinäjoen arabikevät -dokumentin, se löytyy Yleisradiosta vielä muutaman päivän ajan. Siinä hyvin selkeästi tulee ilmi, kun turvapaikanhakija kertoo, että osa heistä tuli tänne turistiksi, osa raiskaamaan. Tiedän jotain muutakin tuosta dokumentista, mutta kerron nyt vain sen, mitä tässä julkisesti sanon.

Täällä hallitusohjelmassa on yksi hyvä kirjaus. Täällä lukee: ’Tehostetaan vieraslajien torjuntaa sekä lainsäädännöllä että torjuntatoimenpiteiden rahoitusta lisäämällä.’ Tämä valitettavasti lukee väärässä kohdassa. — Kiitoksia.”

Toisin sanoen Mäenpää ei nimennyt yhtään kansanryhmää tai uskontoa puheenvuorossaan. Hän ei myöskään esittänyt perättömiä väitteitä vaan ainoastaan referoi Yleisradion dokumentissa esiintyneen “turvapaikanhakijan” omia kommentteja. Poliittisen poliisin mukaan kyse on väärinajattelurikoksesta, joka vaatii tuntuvan rangaistuksen.

Eduskunnassa pidetyistä puheista käynnistetyt rikostutkinnat ovat erittäin harvinaisia, joten Hätönen ja hänen kanssaan liittoutunut syyttäjä hakevat nyt ennakkotapausta. Tapauksesta tekee kuitenkin PolPon kannalta hankalan se, että perustuslain mukaan syytteen nostaminen vaatii 5/6 enemmistön kannatusta eduskunnassa, sillä eduskunnan puheenvuorot nauttivat lain erityissuojaa.

Mäenpään oma eduskuntaryhmä voi siis estää syytteen nostamisen. Kun tämä selvisi, juutalainen “ihmisoikeusprofessori” Martin Scheinin ryntäsi välittömästi julkisuuteen painostamaan perussuomalaisia ja vaatimaan, etteivät he käyttäisi laillista oikeuttaan estää syytteen nostamisen.

Pekka Hätönen on avoimesti monikulttuurisuutta lobbaava Vihreiden poliitikko. Toukokuussa hän aloitti esitutkinnan PS-Nuorten “suomalaiset ovat valkoisia” -twiitistä. Hätönen on vannonut Amnesty-kulttuurimarxistijärjestön sivuilla pyrkivänsä poliitikkona varmistamaan, että hänen kuntansa tukee kiintiöpakolaisjärjestelmää ”lisäämällä merkittävästi [maahantunkeutujien] kuntapaikkoja”.

Rikoskomisario nousi otsikoihin aiemmin keväällä, kun hän aloitti valehtelukampanjan Soldiers of Odinin (SoO) pedofiilinmetsästysvideosta. Hätönen yritti viedä pedofiilinmetsästyskampanjalta uskottavuuden valehtelemalla mediassa, että SoO olisi ”perääntynyt” kampanjasta. SoO kiisti väitteen. Hätönen kuului myös hallituksen “vihapuhetyöryhmään”, joka vaatii kansalaisten sananvapauden kaventamista.

6 KOMMENTIT

  1. Hätönen loukkaantui myös SKE puolueen vaalimainoksista keväällä. Teki itse niistä ilmoituksen ja toimi itse tutkijanakin. Jos yhtään annettas pelivaraa, toimisi hän myös syyttäjänä ja tuomarina.
    Vihrein kusipää poliisi ikinä! Pysyisi himassaan, kun kerran kiihottuu kaikesta/kaikista!

  2. Yhtä sääliksi käy kuten myös Venäjän oppositiota hallintoa ja Kremliä vastaan. Kansa kadulle!

  3. Nythän tämä vihreä “sankari” onkin joutunut vaikeuksiin PolPossa, sisäinen selvitys käynnissä. Homma tais mennä jo liian polpoksi.

  4. Kyllä persutkin sensuroi Suomen Uutisissa ihan hemmetisti, jos sinne laittaa esim. Kankaanpään raiskarista infoa.

  5. Näin räikeästi tulee esille kantaväestön eriarvoisuus vieraslajeihin verrattuna. Husu sai nimittää kaikkia suomalaisia rasisteiksi ja vaikka miksi, kohdensi vielä rasistiväitteen kaikkiin perussuomalisia kannattaviin sekä puolueeseen, ei jatkettu tutkintaa.
    Mäenpää puhui asiasta ja todellakin referoi “arabikevät” dokumenttia ja puhui vieraslajeista erillisenä omana osionaan, niin johan alkoi karmit natista polpon ja oikeusasiamiehen kansliassa kun pitää keksiä syyte ja saada se lainvoimaiseksi eduskunnassa, tässä ei resursseja säästellä.

Comments are closed.