Koti Uutisia Kotimaa Myös tuomareille vaaditaan erityissuojaa kansan sananvapaudelta

Myös tuomareille vaaditaan erityissuojaa kansan sananvapaudelta

3

Kansallinen Vastarinta uutisoi viime viikolla hallituksen työryhmän vaatimuksesta, jonka mukaan muun muassa kulttuurimarxistisille toimittajille ja poliiseille täytyy tarjota laillinen suoja kansan kritiikkiä vastaan. Nyt Suomen käräjäoikeuksien päälliköt vaativat vastaavaa suojaa myös tuomareille.

Käräjäoikeuksien päälliköiden mukaan Suomi tarvitsee uutta lainsäädäntöä, joka toimisi tuomareiden kilpenä “maalittajia” vastaan, uutisoi Yle. “Maalittaminen” tarkoittaa käytännössä kulttuurimarxistien nimen ja valokuvan julkaisemista kriittissävyisissä vaihtoehtomedian uutisissa.

Mikäli “maalitusvastaiset” lait tulevat Suomessa voimaan, ei vaihtoehtomedioilla olisi lain mukaan enää oikeutta kohdistaa kärkevää kritiikkiä tarkasti henkilöityihin poliittisiin vallankäyttäjiin. Sen sijaan kansallismieliset toisinajattelijat olisivat edelleen vapaata riistaa valehtelevalle valtamedialle.

“Laamannit haluavat myös tehdä rangaistavaksi virkamiesten yksityiselämää koskevan tiedon käyttämisen ja levittämisen siten, että se vaarantaa turvallisuutta tai viranhoitoa”, Yle jatkaa. Tuomareiden ohella suojelua vaaditaan myös “muille oikeuden jäsenille”.

Aiemmin vastaavia esityksiä ovat julkaisseet myös Suomen poliisijärjestöjen liitto sekä Syyttäjäyhdistys. Vallanpitäjien mukaan “maalitusrikosten” tulisi olla virallisen syytteen alaisia, mikä tarkoittaa sitä, että ne voitaisiin viedä oikeuteen silloinkin, kun “maalituksen” kohde ei itse tätä tahtoisi.

Lähde: Yle

3 KOMMENTIT

  1. Vapaamuurarituomarit varautuvat jo tuleviin aikoihin jolloin useita kansallismielisiä suomalaisia tullaan tuomitsemaan vankiloihin pelkistä ajatusrikoksista.

    • Käyttäkää Toria. Eiköhän VPN:nkin toimi ainakin toistaiseksi. Tosin pedofiliaa tai huumekauppaa ei sen turvin kannata harjoittaa, sillä palvelun tarjoaja todennäköisesti auttaa henkilöllisyytesi selvittämisessä poliisia. Uskoisin isänmaallisuuden, kansallissosialismin ja ylipäätään TOTUUDEN olevan noihin aiemmin mainittuihin rikoksiin verrattavissa olevia. Elämme hienoja aikoja.

Comments are closed.