Koti Uutisia Kotimaa Jussi Halla-aho kritisoi PS-Nuoria väestönvaihdon vastustamisesta

Jussi Halla-aho kritisoi PS-Nuoria väestönvaihdon vastustamisesta

12
Kuvakaappaus: Twitter.

Perussuomalaisten sionistinen puoluejohtaja Jussi Halla-aho on jälleen puukottanut puolueen nuorisojärjestöä selkään. Halla-aho on jo aiemmin kummastuttanut äänestäjiään. Hän on ilmoittanut olevansa valmis tinkimään maahanmuuttokysymyksestä, kannattavansa TTIP-globalistisopimusta sekä pitävänsä EU-eroa epärealistisena.

Halla-aho on lisäksi kannustanut Perussuomalaisia Nuoria syrjäyttämään etnisyyden eli rotutaustan merkitystä painottavat järjestön johtohahmot. Tuorein yhteenotto puoluejohtajan ja PS-Nuorten välillä leimahti, kun nuorisojärjestö otti sosiaalisessa mediassa kantaa Euroopan unionin väestönvaihtopropagandaa vastaan.

PS-Nuoret jakoi sosiaalisessa mediassa Euroopan parlamentin propagandakuvan, jossa kannustetaan äänestämään eurovaaleissa. Lisäksi kuvassa on pikimusta lapsiperhe, mikä oli EU:lta suora kannanotto rodullisen väestönvaihdon puolesta.

PS-Nuoret lisäsi kuvaan saatesanat “äänestä perussuomalaisia, jotta Suomen tulevaisuus ei näyttäisi tältä”. Päivitys raivostutti paitsi väestönvaihtoa kannattavat kulttuurimarxistit myös perussuomalaisen puoluejohdon.

Helsingin poliittisen poliisin (PolPo) ajatusrikostutkintaryhmän johtaja Pekka Hätönen kertoi medialle, että tapauksesta on jo kirjattu rikosilmoitus. Hätönen myös astui syyttäjän tontille leimaamalla some-päivityksen jo etukäteen potentiaaliseksi rikokseksi.

Kuvakaappaus: Espoon Vihreät.

– Näkemykseni mukaan vaalimainos asettaa ihmiset eriarvoiseen asemaan alkuperän tai vastaavan henkilöön liittyvän syyn vyöksi, ja siten saattaa olla joko rikoslaissa kiellettyä kiihottamista kansanryhmää vastaan tai yhdenvertaisuuslain vastaista häirintää, Hätönen julisti lehdistölle.

Hätönen on avoimesti monikulttuurisuutta lobbaava Vihreiden poliitikko. Hän on vannonut Amnesty-kulttuurimarxistijärjestön sivuilla pyrkivänsä poliitikkona varmistamaan, että hänen kuntansa tukee kiintiöpakolaisjärjestelmää ”lisäämällä merkittävästi [maahantunkeutujien] kuntapaikkoja”.

Tapausta seuranneen julkisen keskustelun yhteydessä PS-Nuorten Lapin piirin puheenjohtaja Johannes Sipola alleviivasi, etteivät suomalaiset voi olla tummaihoisia. Puolue-eliitti on jo aiemmin yrittänyt hiljentää Sipolan erottamalla hänet “rasismin” vuoksi määräaikaisesti.

Halla-aho kertoi medialle pitäneensä PS-Nuorten kannanottoa “huonona harkintana” ja “tarpeettomana provosoimisena”, joka tullaan ottamaan puolueen sisällä vielä puheeksi. Sen sijaan, että puoluejohtaja tukisi kenttäväkeä taistelussa väestönvaihdon kannattajia vastaan, puukottaa hän näitä toistuvasti selkään.

Lähde: Iltalehti

12 KOMMENTIT

  1. Miltä alle laitettu siteeraus näyttää tämän jutun informaation valossa?

    “Jos Suomi Ensin- tai PS- puoluetta väitetään putinistiseksi, voidaan paljon perustellummin väittää että maamme suuret puolueet ovat islamistisia. Haalivat muslimeja. Hyysäävät muslimeja ja ennen kaikkea rahoittavat muslimeja. Muut kuin ps ajaa islamisaatiota.”

  2. Eipä yllätä koshervatiiviset kommentit persujen puoluejohdosta. Kertoo kaiken olennaisen näistä “kansallismielisistä”. Eipä jää epäselväksi, minkä kansan mielisiä on kannanotot. Kaikille lienee selvää tämän(kin) jutun perusteella, ettei ainakaan Aidon Suomen kansan.

  3. Tyyppillistä tältä feikkinationalistilta, persunuorissa on potentiaalia.

  4. Jollain rotta aina paljastaa olevansa rotta, Halla-ahon kohdalla se on äänestyskäyttäytyminen ja omien hallintaan ja kontrollointiin liittyvät kannanotot ja teot.

  5. Hauskaa miten persuilla on aina vaan rahkeita huudella ja mollata SKE:tä, samaan aikaan väittäen olevansa ainoa kansallismielinen vaihtoehto vaaleissa. Paljastaako SKE feikkikansallismielisyyden nyt ikävästi? En sano että SKE on täydellinen mutta persut tämänkin uutisen perusteella pettämässä oikeat kansallismieliset ja pahasti, `a la Soini.

    • Eiköhän jokainen, joka ei ole totaalisesti aivovammainen, ymmärrä PS:n olevan 100 %:ta kusetusta.

  6. Jussi Halal-aho lausui medialle PSnuorista mm: “Nämä ihmiset ovat väärässä puolueessa”. Ehkä hän on oikeassa, koska kukaan aidosti kansallismielinen ei menisi sionisti–ja valeoppositiopuolue Perusjuntteihin tai vaikka olisi joskus niin typerän virheen tehnyt niin olisi edes sen verran selkärankaa, että älyäisivät tuosta roskajoukosta erota. PSnuorissa saattaa olla potentiaalisia henkilöitä. Koska he älyävät sen, että perussuomalaiset ovat yhtä” isänmaallinen” puolue kuin kokoomus, vihreät, vasemmistoliitto, SDP ynnämuut valtapuolueet?

Comments are closed.