Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Juutalaiset hälytystilassa: Mel Gibson esittää Rothschildia uudessa elokuvassa

Juutalaiset hälytystilassa: Mel Gibson esittää Rothschildia uudessa elokuvassa

4

Kansainvälisen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja Jewish Telegraphic Agency uutisoi, että “antisemitistisistä” lausunnoista tunnettu näyttelijä ja ohjaaja Mel Gibson esittää “Rothschildia” uudessa elokuvassa. Rothschildit ovat maailmanhistorian pahamaineisin juutalainen pankkiirisuku, joka on sitonut kokonaisia valtioita velkaorjuuteen.

Tulevasta elokuvasta on tihkunut julkisuuteen vasta vähän tietoa. Gibsonin tiedetään kuitenkin esittävän Whitelaw Rothschild -nimistä “superrikasta” patriarkkaa, joka joutuu törmäyskurssille suvustaan erkaantuneen äpärälapsen, Becket Rothschildin kanssa.

Juutalaiset eivät pitäneet uutisesta, sillä Gibson on aiemmin puhunut suoraan juutalaisten vaikutusvallasta. Rothschildit ovat puolestaan olleet jo vuosisatojen ajan kansallismielisten, juutalaisvastaisten sekä antikapitalististen poliittisten liikkeiden tähtäimessä.

Gibsonin Hollywood-ura lähes loppui, kun julkisuuteen vuosi tieto, että hän oli syyttänyt juutalaisia “maailman kaikista sodista”. Tulevaan Rothschild-elokuvaan tuskin mahtuu juutalaiskritiikkiä, sillä Gibson on sittemmin pyrkinyt pelastamaan uransa mielistelemällä juutalaisia ja lahjoittamalla näille rahaa.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

4 KOMMENTIT

Comments are closed.