Koti Uutisia Mustilla uusi harrastus USA:ssa: häiritsevät valkoisten ruokailua

Mustilla uusi harrastus USA:ssa: häiritsevät valkoisten ruokailua

4

Mustien viha valkoisia kohtaan jatkaa kasvuaan Yhdysvalloissa ja saa samalla myös mitä omituisimpia ilmenemismuotoja. Nyt mustat ovat keksineet ryhtyä häiritsemään satunnaisesti valittujen valkoisten ateriointia julkisissa paikoissa.

UK_Martin_Luther_King_seriously

Käytännössä mustat toteuttavat uusinta aktiviteettiaan siten, että he menevät ravintolaan ja ympäröivät siellä ruokailevan valkoisen seurueen. Tämän jälkeen he alkavat syyllistää kohdehenkilöitä “valkoisen etuoikeuden” nauttimisesta. Mustat lukevat lapulta ärsyyntyneille ja hämmentyneille valkoisille poliisin luoteihin kuolleiden tovereidensa nimiä. Tämän jälkeen he levittävät sosiaalisessa mediassa kuvia tempauksistaan.

“Valkoinen etuoikeus” -termillä mustat yrittävät selittää omaa epäonnistumistaan yhteiskunnassa. Logiikan mukaan yhteiskunnassa on rasistisia rakenteita, jotka estävät mustia etenemästä. Termin keksi alun perin juutalaistaustainen kommunisti Theodore W. Allen.

Keskustelu rasismin ympärillä on Yhdysvalloissa käynyt kuumana syksystä lähtien ja erityisesti poliisia on syytetty mustien sortamisesta. Todellisuudessa se, että mustat ovat poliisin kanssa tekemisissä valkoisia enemmän, johtuu siitä, että he myös tekevät rikoksia enemmän.

Marraskuussa New Yorkin entinen pormestari Rudolph “Rudy” Giuliani totesi televisiohaastattelussa olevansa “hyvin pettynyt siihen, ettette puhu siitä faktasta, että 93 prosenttia Amerikan mustista uhreista on joutunut toisen mustan tappamaksi”. Giuliani kommentoi tuolloin myös poliisien sijoittelua kaupungin alueella: “New Yorkin rikollisuudesta 70–75 prosenttia tapahtuu mustien asuinalueilla, joten luonnollisesti siellä tarvitaan enemmän poliiseja.”

Alla on joitain esimerkkejä mustien Internetiin lataamista kuvista, joissa he taistelevat kuvittelemaansa valkoista etuoikeutta vastaan.

UK_war_on_brunch_1

UK_war_on_brunch_2

UK_war_on_brunch_3

 

Lähde: Daily Stormer

4 KOMMENTIT

  1. Viimeisessä ukko suhtautuu yön timojen sekoiluun asian vaatimalla vakavuudella.

  2. Onhan se aina helpompi syttää muita omasta epäonnistumisesta kuin itse tehdä asialle jotain. Jos muutama on saanut miljoonaomaisuuden räppäämällä, pelaamalla koripalloa tai nyrkkeilemällä niin kaikkien ei kannata pitää heitä esikuvinaan. Tosiasia on että vain muutamalla käy tuuri. Ja kaikki muut joutuvat tekemään työtä jokaisen kolikon eteen. Siihen pitäisi vain kasvaa ja opetella se työnteko pienestä pitäen. Eikä sekään ole haitaksi että osaa kirjoittaa ja lukea. Opiskella voi myös kotona, jos ei ole muuta tekemistä.

Comments are closed.