Koti Uutisia 15-vuotias epäiltynä raiskauksesta ja raiskauksen yrityksestä Tukholmassa

15-vuotias epäiltynä raiskauksesta ja raiskauksen yrityksestä Tukholmassa

3

Tukholman poliisi on pidättänyt 15-vuotiaan nuorukaisen epäiltynä 25-vuotiaan naisen raiskauksesta ja noin kolmekymppisen naisen raiskauksen yrityksestä epäiltynä. Teot ovat tapahtuneet tammikuun 1. ja 2.–3. päivän välisenä yönä.

1. tammikuuta tapahtunut raiskauksen yritys oli keskeytynyt, kun uhriksi päätynyt nainen kamppaili hyökkääjää vastaan ja onnistui pakenemaan tilanteesta. Poliisi ilmoitti etsivänsä noin 20–30-vuotiasta, 170–175 cm pitkää tummaihoista miestä. Aftonbladet kertoi lehtijutussaan poliisin etsivän miestä, joka oli pukeutunut tummiin vaatteisiin ja huppariin.

Epäonnistunut raiskaus ei selvästi miellyttänyt tekijää, ja hän olikin uudestaan liikkeellä jo heti seuraavana päivänä. Lauantain vastaisena yönä hän raiskasi 25-vuotiaan naisen leikkipuistossa. Nainen ilmoitti poliisille tapahtuneesta heti kotiin päästyään. Tuntomerkeiksi hän osasi kertoa hyvin pitkälti samat asiat kuin edellinenkin uhri. Tekijä pidätettiin maanantaina.

Myös Iltalehti uutisoi asiasta, mutta unohti mainita tekijän tummaihoisuuden.

3 KOMMENTIT

  1. Kuulenko hersyvää naurua Astrid Thorsin suunnalta? 😉

  2. Onhan suomen ulkoministeriöstä oltu jo yhteydessä ruotsiin? Tuo väärinymmärretty nuorukainen täytyy pelastaa rasistiselta oikeuslaitokselta ja saatava äkkiä tänne!

Comments are closed.