Koti Uutisia New Yorkin ex-pormestari: 93 prosenttia tapetuista mustista toisen mustan tappamia

New Yorkin ex-pormestari: 93 prosenttia tapetuista mustista toisen mustan tappamia

4

UK_Giuliani

“Olen hyvin pettynyt siihen, ettette puhu siitä faktasta, että 93 prosenttia Amerikan mustista uhreista on joutunut toisen mustan tappamaksi”, totesi New Yorkin entinen pormestari Rudolph “Rudy” Giuliani ollessaan haastateltavana Meet the Press -ohjelmassa. Ohjelman aiheena oli Fergusonissa parasta aikaa käynnissä oleva tilanne, joka sai alkunsa, kun valkoinen poliisi Darren Wilson joutui turvautumaan ampuma-aseeseen ja ampumaan mustan rikoksesta epäillyn Michael Brownin. Tapahtumaa seurasivat viikkoja jatkuneet mielenosoitukset, jotka ovat paikoin kääntyneet väkivaltaisiksi.

Giuliani mainitsi, että tilanne, jossa valkoinen poliisi joutuu ampumaan mustaa epäiltyä, on ennemmin poikkeus kuin sääntö: “New Yorkin rikollisuudesta 70–75 prosenttia tapahtuu mustien asuinalueilla, joten luonnollisesti siellä tarvitaan enemmän poliiseja”, Giuliani kommentoi. “Valkoisten poliisien ei tarvitsisi olla siellä, mikäli ette jatkuvasti tappaisi toisianne”, hän jatkoi.

Giulianin mielestä myös valamiehistö on joutunut tarpeettoman paineen alle, sillä vapauttava tuomio voi aiheuttaa suuren mellakan kaupunkiin ja ehkä jopa koko maahan: “Tällainen paineen luominen ei kuulu amerikkalaiseen rikosoikeuden järjestelmään. Sellaista aiheuttavien ihmisten pitäisi hävetä.”

Jotkut ovat jo ehtineet tuomita Giulianin puheet vihapuheeksi. Missourin kuvernööri Jay Nixon on määrännyt poliisin valmiustilaan levottomuuksien varalle.

 

Lähde: Newsmax.com

4 KOMMENTIT

  1. Media laukoo taas omiaan syytöksillään. Se on Jenkeissä rotusota tuota menoa, jännitteet tiivistyy ja vuoropuhelua ei ole eikä siihen ole halua.

  2. “”Tällainen paineen luominen ei kuulu amerikkalaiseen rikosoikeuden järjestelmään. Sellaista aiheuttavien ihmisten pitäisi hävetä.””

    Kuka näitä rotumellakoita ruokkii ? Kuka hallitsee Yhdysvaltain mediakenttää ?

    • Mielisairaat juutalaiset jotka jatkavat ulista jostain vitun holokaustista ja haluavat tuhota kaikki valkoihoiset.

Comments are closed.