Koti Uutisia Mustat murhasivat naisen, koska hän oli valkoinen

Mustat murhasivat naisen, koska hän oli valkoinen

3

Yhdysvalloissa poliisi on vanginnut kaksi mustaa miestä ja yhden naisen epäiltyinä valkoisen naisen kidutusmurhasta. Kaikki kolme ovat tunnustaneet teon, ja yksi tekijöistä kertoi kuulusteluissaan, että syy murhaan oli se, että uhri oli valkoinen.

uk_pressley_pugh_williams

Maaliskuun 31. päivä Anthony Lamar Pressley, 26, Kiesha LeShay Pugh, 28, sekä Gregory Edward Williams, 21, ryöstivät ja murhasivat Melinda McCormickin tämän omassa asunnossa. Uhria oli ensin lyöty yli 40 kertaa muun muassa vasaralla ja sorkkaraudalla. Pahoinpitelyn jälkeen mustat sytyttivät asunnon palamaan McCormickin ollessa yhä elossa, mikä johti siihen, että uhri paloi elävältä.

Tekijät jäivät kiinni valvontakamerakuvien ansiosta. Williams kertoi kuulusteluissaan, että hän vihaa valkoisia ihmisiä, ja että se oli osasyy rikokseen.

 
Aiheesta muualla:

NorthEscambia.com

3 KOMMENTIT

  1. Afrikkalaista normimenoa.
    Jokainen joka on nähnyt dokumentin “Africa, addio!” vuodelta 1966 (sensuroimattoman version), joutuu havaitsemaan, että mikään ei ole muuttunut, ja nk. “mustien” käytös on nykyisin aivan sama kuin se oli 47 vuotta sitten v. 1966 tai 600 tai 6000 vuotta sitten. Biologialle ei voi mitään, ja jokainen rotu käyttäytyy sisään rakennettujen biologisten ohjelmien mukaisesti, ja ratkaisut tähän biologiseen ongelmaan ovat biologiset.

    Jokaiselle, joka ajattelee ymmärtävänsä rotukysymyksiä suosittelen katsomaan “Africa, addio!”. Tai toisin sanoen: ne jotka eivät ole asuneet mustien keskuudessa ja joiden aivot on pesty nykyisen median ja koululaitoksen toimesta ja jotka omaavat siis vain nykyisin virallisen ainoan oikean l. ainoan sallitun ajattelumallin, jotka eivät nähneet “Africa Addio!” täyspitkää versiota – niillä ei ole mitään oikeutta puhua mitään rasismista.

    • Eikös se sanonta kuulu, että voit viedä neekerin pois viidakosta muttet viidakkoa pois neekeristä.

  2. Pressley on selvä mulatto, noh eipä mulatoiltakaan voi odottaa solidaarisuutta valkoisia kohtaan.

Comments are closed.