Koti Uutisia Gävlen jupakka: Selvitys Pär Sjögreniä vastaan lopetettu

Gävlen jupakka: Selvitys Pär Sjögreniä vastaan lopetettu

0

Poliisi ilmoitti torstaina, ettei Pär Sjögreniä enää epäillä törkeästä pahoinpitelystä Gävlessä viime kuussa syntyneen tappelun yhteydessä.

Ryhmä antifasisteja yritti häiritä Ruotsin Vastarintaliikkeen aktivisteja viime kuussa Gävlessä, kun nämä olivat jakamassa lentolehtisiä kaupungin asukkaille. Häiriköiden ja aktivistien välille syntyi tällöin tappelua.

Poliisi otti tämän seurauksena kiinni Pär Sjögrenin, jota epäiltiin törkeästä pahoinpitelystä pampun kaltaisella esineellä. Sjögren päästettiin kuitenkin pian vapaalle jalalle, ja Nordfront myös haastatteli häntä tapahtumista.

Haastattelussa Sjögren kertoi kieltäneensä syyllistyneensä mihinkään rikokseen, ja hän piti myös hyvänä merkkinä sitä, että hänet päästettiin niin pian vapaaksi.

Torstaina poliisi ilmoitti Sjögrenille, ettei tätä enää epäillä mistään rikoksesta. Sekä tutkimus törkeästä pahoinpitelystä että aserikoksesta on lopetettu. “Ei ole mitään syytä jatkaa esitutkintaa”, kirjoitti poliisi Pär Sjögrenille lähettämässään asiakirjassa.

Sjögren on Nordfrontin mukaan hyvillä mielin siitä, ettei häntä enää epäillä rikoksesta. “Kerrankin oikeus voitti”, totesi Sjögren.

Nordfront.se