Koti Uutisia Majatalon isäntä kyllästyi somaliterroriin

Majatalon isäntä kyllästyi somaliterroriin

1

Yön auki olevan majatalon omistaja Tanskan Koldingissa sai tarpeekseen somalijengeistä, jotka ahdistelevat ja pahoinpitelevät hänen vieraitaan.

Useat somalijengit aiheuttivat ongelmia pääsiäisen aikana Koldingissa. Somalit haastoivat riitaa ovivahtien kanssa ja häiritsivät ja pahoinpitelivät asiakkaita. Yksi henkilö myös ajettiin syyttä kaupungin laitamille ja pahoinpideltiin.

Majatalon omistaja Peter Jørgensen sai tapahtumista tarpeekseen ja harkitsee siksi tekevänsä epätavallisen ehdotuksen seuraavassa paikallisen ravintoloitsijayhdistyksen yhtiökokouksessa – somalit on saatava pois keskustan alueelta. Jørgensen kertoi Berlingske Tidende -lehdelle: “Tiedän, että tämä on rankkaa, mutta ajattelin esimerkiksi ehdottaa, ettemme näkisi somaleita kaupungin keskustassa kello 21:n jälkeen.”

Jørgensen kertoo myös, etteivät tanskalaiset halua tulla kaupunkiin somalijengien takia: “Kööpenhaminassa puhutaan jengisodasta. Sitä meillä ei ole Koldingissa, mutta somalit vaikuttavat meihin […] Tiedämme, etteivät monet Koldingissa uskalla tulla enää kaupunkiin, koska he eivät halua joutua somaleiden kiusaamiksi, ja tälle meidän täytyy tehdä jotain.”

Berlingske Tidende on yrittänyt tuloksetta saada yhteyttä paikalliseen poliisiin kuullakseen, kuinka se suhtautuu ehdotettuihin toimenpiteisiin. Mikäli ehdotus ei mene läpi, voi se johtaa tilanteeseen, jossa Koldingin asukkaat alkavat ottaa oikeuden omiin käsiinsä.

UK_Koldingin_keskusta
Koldingin keskusta.

Nordfront.se

1 KOMMENTTI

  1. Majatalon omistaja Peter Jörgensen joutuu kärsimään. Aivan samalla tavalla jokainen eurooppalainen joutuu kärsimään ja menettää rauhallisen elämänsä joka tapauksessa; joko maahanmuuttajien väkivallasta tai mikäli hän tekee vastarintaa, hän joutuu kärsimään valtiovallan toimesta.
    Viime vuosikymmenien aikana Järjestelmä on vähitellen muokattu niin, että eurooppalaisilla ei ole mitään “laillista” mahdollisuutta puolustautua epäeurooppalaisten maahanmuuttajien terroria vastaan. Vierasperäiset etniset vähemmistöt hallitsevat jokaista eurooppalaista valtiota kahdesta päästä: ylemmällä tasolla rahan valtiaat määräävät mitä “kansallisten hallitusten” pitää päättää ja paikallisista politiikoista ja kansansa pettureista koostuva ‘eliitti’ tottelee. Alimmalla tasolla taas kantaväestön hallinta suoritetaan tietynrotuisia maahanmuuttajia hyväksi käyttäjen, jotka massoittain ja aktiivisesti tuodaan maahan toimimaan hallitsijoiden taistelujoukkoina katutasolla. Näin kiltit eurooppalaiset on asetettu puun ja kuoren väliin.

    Eurooppalaisia voi enää pelastaa vain nopeasti kehittyvä ja erittäin syvä taloudellinen ja yhteiskunnallinen kriisi; sen verran syvä, että eurooppalaiset heräävät todellisuuteen ja joutuvat oikeasti taistelemaan elämästään. Tämän seurauksena nykyinen eurooppalaisvastainen poliittinen järjestelmä (nk. “edustuksellinen demokratia”) luhistuu. Lisäksi pelastamisen ehtona on, että kaiken tämän on tapahduttava ennen kuin maahanmuuttajien väkivaltakapasiteetti ylittää eurooppalaisten taistelukapasiteetin. Tällainen kriisi, jossa lopulta eurooppalaisten populaatio harvenee merkittävästi järjestetään joka tapauksessa lähivuosina, koska hallitsijat tavoittelevat uusfeodalismia. Tämän jälkeen Eurooppa on joko jälleen terve ja koostuu kansallis-sosialistisista valtioista tai se on lopullisesti orjuutettu kuten Talmud määräsi.

Comments are closed.