Koti Uutisia Muslimijengi uhoaa valkoisille Lontoossa

Muslimijengi uhoaa valkoisille Lontoossa

1

Kansallismieliset ovat jo pitkään varoittaneet valkoisia maahanmuuton ja monikulttuurisuuden haitallisuudesta. Yksi yleisimpiä perusteluja on varsinkin maltillisten ja maahanmuuttokriitikoiden väite siitä, että muslimit alkavat käyttäytyä länsimaissa entistä röyhkeämmin sitä mukaa, kun heidän lukumääränsä kasvaa, ja että muslimit alkaisivat vaatia valkoisia omaksumaan islamilaisia tapoja. Monikultturistit ovat leimanneet väitteen rasistiseksi pelotteluksi. Kuitenkin joidenkin eurooppalaisten suurkaupunkien lähiöissä muslimit ovat jo nyt rohkaistuneet ja alkaneet tosissaan vaatia valkoisia noudattamaan heidän sanelemiaan sääntöjä.

Britanniassa uutisoitiin viime viikolla Muslim Patrol -nimisestä jengistä, joka liikkuu iltaisin Lontoossa vaatien paikallisia käyttäytymään islamin lakien mukaan. Osansa ryhmän toiminnasta ovat saaneet ainakin alkoholia nauttivat ohikulkijat, rintaliivimainokset sekä ilman huntua ulkona liikkuvat naiset. Eräällä videolla he muun muassa kutsuvat valkoisia naisia “alastomiksi eläimiksi, joilla ei ole itsekunnioitusta”.

Jengi videokuvaa itse omaa partiointiaan innostaakseen muita muslimeja vastaavanlaiseen toimintaan.

 

Aiheesta muualla:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2263905/Muslim-patrol-Hooded-vigilantes-walking-streets-London-telling-women-cover-taking-alcohol-hands-revellers-behave-Islamic-way.html

1 KOMMENTTI

  1. Itä-Helsinkiin tehdään paljon tasokkaita vuokra-asuntoja jotka on kovien vuokrien takia erityisesti maahanmuuttajien suosiossa. Alueella on myös halvempia vanhoja vuokrataloja, joissa asuu pienituloisia suomalaisia, näistä aineksista ja uusista nuorista huumekäyttäjistä käydään kilpailua muodostuvien jengien kesken, jotka hallitsevat tulevaisuudessa luultavasti koko itä-helsingin aluetta. Vanha narkkarikanta alkaa olla jo kuollut, ja ostarien ympäristö on sekakäyttäjien aluetta, nuorisossa on tulevaisuus myös huume- ja rikollispuolella, etenkin vähenevän työn ja kasvavan maahanmuuton Suomessa. Myös Ruotsin lähiöjengit haluavat levittäytyä Suomeen, viimeaikaissa sikäläisissä mellakoissa oli mukana Suomen maahanmuuttajia, jotka toimivat tuolla järjestäytyneinä. Tulevaisuus on järjestöjen lähiöissä, eikä ne ole seurakunta- tai kok.dem.-nuorisotoimintaa .

Comments are closed.