Koti Uutisia Holokaustikuvasta paljastui huijaus

Holokaustikuvasta paljastui huijaus

3

Revisionistien bloggaaja “winstonsmithministryoftruth” paljasti viime viikolla, että yksi “holokaustin” tunnetuimmista valokuvista Buchenwaldin leiriltä on huijausta ja että kuvaa on muokattu. Valokuvassa, jota on käytetty ahkerasti holokaustipropagandan levittämisessä, näkyy useita kerrossänkyjä, joissa lepää lavantautiin sairastuneita ihmisiä. Sänkyjen vieressä seisoo alaston, aliravittu mies.

UK_holokaustikuva1

Bloggaaja on löytänyt The New York Times Magazine -lehden, joka on päivätty 6.5.1945. Lehdessä on sama kuva, mutta alaston ja aliravittu mies ei ole mukana kuvassa. Mies on siis jälkikäteen lisätty kuvaan, jotta kuva näyttäisi kauheammalta. Alla alkuperäinen kuva.

UK_holokaustikuva2

Virallinen selitys sille, miksi kuvassa olevat vangit ovat sängyissä laihoja ja aliravittuja, on että heidät tultaisiin kaasuttamaan hengiltä ja että he eivät tämän vuoksi tarvinneet ruokaa tai patjoja sänkyihinsä.

Alla kaksi muuta kuvaa vangeista, jotka eivät ole sairastuneet lavantautiin.

UK_holokaustikuva3
UK_holokaustikuva4
Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Noniin noniin… Juuri luen liittoutuneiden propagandan täytteistä kirjaa Hitlerin paosta, jossa tuo feikkikuva on käytössä. Onneksi löytyy vielä uutteria henkilöitä, jotka taistelevat tuota isoa mörköä vastaan ja kaivavat totuuden siemeniä esille!

    Kiitos hyvästä uutisesta!

  2. Mitä tuo edes kumois tai todistais jos niin olis,lisäks viel näyttäis aika selkeesti siltä et alempaa kuvaa on käsitelty eikä ylempää

  3. Tuotakin kuvaa on käytetty usein ns. virallisissa lähteissä ja holokausti uutisoinnissa, ja kukaan ei silti koskaan pyydä anteeksi eikä oikaise uutista kun virheellistä tietoa ovat totuutena jakaneet. Holokaustiin liittyy niin paljon valheita, että ne alkavat kohta kääntymään itseään vastaan ja yhä useampi nuori alkaa oikeasti kyseenalaistamaan asioita ja tutkimaan historiaa muualtakin kuin vain Wikipediasta.

Comments are closed.