Koti Uutisia Maahanmuuttajat toivat rikollisen jengikulttuurin Suomeen

Maahanmuuttajat toivat rikollisen jengikulttuurin Suomeen

5

UK_jengi

Ylen mukaan Helsinkiin ovat hiljattain syntyneet Suomen ensimmäiset kansainväliset kriteerit täyttävät katujengit. Maahanmuuttajat ovat jengeissä selvästi yliedustettuna.

Entistä järjestäytyneempi rikoskulttuuri on suoraan peruja Suomen maahanmuuttopolitiikasta. Yhdysvaltojen väkivaltaisista mustien ja latinoiden jengeistä vaikutteita imevät ryhmät ovat organisoituja ja niillä on johtajansa ja tunnuksensa. Jengit ovat kunnostautuneet kaduilla suoritetuissa ryöstöissä ja pahoinpitelyissä. Ylen haastattelema komisario Jari Taponen totesi, että nimenomaan maahanmuuttajat ovat osoittaneet huolestuttavaa taipumusta rikolliseen käytökseen. Monet heistä eivät uutisen mukaan kykene käymään edes peruskoulua loppuun.

Keskustelua värillisten vahvasta edustuksesta rikostilastoissa on käyty vuosikymmeniä. Liberaalit uskovat, että syinä esimerkiksi mustien väkivallalle ovat heidän kokemansa rasismi ja köyhyys. Monet ovat vastustaneet tätä, sillä vaikka kaikki etniset vähemmistöt kokevat rasismia, ovat juuri mustat tilastollisesti keskimäärin väkivaltaisinta ainesta kaikilla mantereilla.

Vuonna 1997 Lontoossa 13 % asukkaista oli mustia, mutta 50 % rikoksista oli heidän käsialaansa. On esitetty, että syinä värillisten rikoskulttuurille ovat muun muassa heidän perinnöllisesti matalampi älykkyysosamääränsä, korkeampi impulsiivisuutensa sekä suhteellinen kyvyttömyytensä ratkoa ongelmia ja rakentaa toimivia sosiaalisia turvaverkostoja.

Mitä pidempään Suomi jatkaa avointen rajojen politiikkaansa, sitä afrikkalaisemmaksi yhteiskunta muuttuu paitsi perimältään, myös turvallisuudeltaan.

 

Aiheesta muualla:

http://yle.fi/uutiset/katujengit_ilmaantuneet_helsinkiin/6460914

Aiheesta lisää:

Mustat raiskaustilastot

Mustat raiskasivat, kiduttivat, ampuivat ja hukuttivat

Maahanmuuttajat aloittivat raiskaamisen lapsina

5 KOMMENTIT

 1. “Mitä pidempään Suomi jatkaa avointen rajojen politiikkaansa, sitä afrikkalaisemmaksi yhteiskunta muuttuu paitsi perimältään, myös turvallisuudeltaan.”

  Tämähän on nimenomaan sitä eksotiikkaa, jota monikultturistit niin kovasti kaipaavat Eurooppaan.

 2. Puhutte aika puhdasta paskaa. Liivijengit ovat väkivaltaisia rikollisjengejä. Toki näihin on vaikutteet haettu ulkomailta, mutta ihan supisuomalaista apukoululaista siellä pyörii, eikä mitään teidän mielestä väärän rotuisia. Myös monta vuosikymmentä ennen näitä suomen moottoripyörättömiä moottoripyöräilijöitä löytyi jos jonkilaista jengiä, tunnettuna esimerkkinä viinatrokarien jengit Rööperissä 50- ja 60-luvuilla.

  P.S. Jääkö taas kommentti julkaisematta, koska se ei ylistä asiaanne?

  • Hei Jarno, huomasit varmaan itsekin, että lähteenä oli Ylen uutinen ja aiheena “kansainväliset kriteerit täyttävät katujengit”. Vaikka otsikko olikin provosoiva, ei uutisteksti siis valehdellut. Motoristit ja muut kuuluvat siis eri kategoriaan kuin “kansainväliset kriteerit täyttävät katujengit”. Kannattaa harjoitella itsehillintää ennen kommentointia, jos on kerran joskus jäänyt joku tekstisi julkaisematta!

  • En näe mitä tarkoitat “paskalla” – et ehkä lukenut uutista oikein? “Jengikulttuuri” ei viitanne moottoripyöräjengeihin, sillä näillä on ihan oma kulttuuri. Maahanmuuttajajengejä on jo muissa Pohjoismaissa, etenkin Ruotsissa, ja vaikutteita nimenomaan otetaan Yhdysvaltojen ja Latinalaisen Amerikan median ja MTV:n paljolti romantisoimasta kulttuurista (kuten “Gansta”).

 3. “Maahanmuuttajat toivat rikollisen jengikulttuurin Suomeen” -otsikko ei ole “provosoiva”, vaan valetta.

  Vastaus: Eivät tuoneet. Se oli jo täällä, nyt siihen osallistutaan.

Comments are closed.