Koti Uutisia Monikulttuurisia raiskauksen yrityksiä Turussa ja Joensuussa

Monikulttuurisia raiskauksen yrityksiä Turussa ja Joensuussa

0

noose16x9

Poliisi raportoi Turussa varhain lauantaiaamuna tapahtuneen raiskausyrityksen. Nuorehkoksi kuvailtu uhri oli kävellyt Brahenkatua Club Malibun kohdalla, kun englantia ja mahdollisesti arabiaa puhunut mies kävi häneen käsiksi. Teko oli ilmeisesti keskeytynyt naisen rimpuilun ja avunhuutojen ansiosta.

Tekijä on noin 180 senttimetrinen, hoikahko ja hänellä on lyhyet hiukset sekä hieman partaa. Hänellä oli yllään tummat housut ja tummansininen huppari, jossa on mahdollisesti punaista tai oranssia. Lounais-Suomen poliisi ei ole tavoittanut miestä.

Heti seuraavana yönä Joensuussa kaksi mustaa miestä kävi nuoren naisen kimppuun Sirkkalantien ja junaradan välisellä alueella. He raahasivat naisen käsistä pusikkoon, mutta lähtivät yhtäkkiä juoksemaan karkuun. Poliisin mukaan kaksi polkupyöräilijää saattoi nähdä miehet, mikä on voinut pelastaa uhrin vakavammalta tapahtumalta.

Molemmat miehet olivat tummaihoisia, vartaloltaan hoikkia, sopusuhtaisia ja hieman yli 173 cm pitkiä. Miehet puhuivat ymmärrettävästi suomea ja olivat pukeutuneina tummiin vaatteisiin. Miesten ikä on arviolta 20–30 vuotta.

Lähteet: Poliisi, MV-lehti