Koti Uutisia Miljardööri Soros rahoitti mustien mellakoita

Miljardööri Soros rahoitti mustien mellakoita

6

Viime vuonna Yhdysvalloissa riehuneiden mustien mellakoiden taustalta on nyt virallisesti paljastunut suursijoittaja ja poliittinen aktivisti George Soros.

UK_Soros_George

The Washington Times -lehti julkaisi pitkän artikkelin Fergusonin mellakoiden mahdollistaneesta rahoituksesta. Vähemmän yllättäen paljastui, että yksi tärkeimpiä henkilöitä mustien “protestoinnin” taustalla oli juutalaistaustainen miljardööri George Soros.

“Avainhenkilöiden ja taloudellisten asiakirjojen perusteella Soros synnytti Fergusonin protestiliikkeen rahoittamalla ja mobilisoimalla vuosien ajan ryhmiä ympäri Yhdysvaltoja. […] Sorosin taloudellinen tuki aktivistiryhmille synnytti tulenaran protestiliikkeen, joka muuttui yhden päivän rikostapauksesta täysipäiväiseksi kansalliseksi asiaksi”, lehti kirjoittaa.

The Washington Timesin mukaan Soros antoi yhtenä vuonna jopa 33 miljoonaa erilaisille ruohonjuuritason liikkeille, jotka organisoivat mustien mellakoita. “Sorosin tukemat järjestöt auttoivat mobilisoimaan Fergusonin protesteja rakentamalla ruohonjuuritason yhteenliittymiä, joita tuettiin maanlaajuisella sosiaalisen median kampanjoinnilla”, artikkelissa sanotaan.

Lehden tiedot perustuvat julkisiin rekistereihin ja asianosaisten haastatteluihin. Artikkelista käy suoraan ilmi, että ilman Sorosia mustien mellakat eivät olisi olleet mahdollisia siinä laajuudessa, jossa ne toteutuivat.

 

Lähteet: The Washington Times, Daily Stormer

Aiheeseen liittyen:

George Soros – hyväntekijä vai talousrikollinen?
George Soros sijoittaa puoli miljardia marijuanan laillistamiseen USA:ssa

6 KOMMENTIT

 1. Tämä mätisäkki pompahtaa aina esiin kun tutkitaan valkoisten vastaista toimintaa. Meidän ruotsalainen kollega oli jo vuonna -98 hiillostamassa tätä ja paljastamassa sen kieroja touhuja:

  Pär Öberg: Sinä valitat täällä globaaleista kapitalisteista, mutta sinähän itse ole yksi heistä. Sinähän istut muun muassa Bilderberg-ryhmässä.

  George Soros: Olen mukana siinä ryhmässä voidakseni tutkia ryöstökapitalisteja lähietäisyydeltä ja tuodakseni sitten esille, miten tuo kaikki toimii.

  Pär Öberg: He eivät kyllä antaisi sinun ikinä osallistua ryhmän toimintaan, jollet olisi yksi heistä. Miksi teidän kokouksenne ovat salaisia? Vaikka suurten mediayhtiöiden johtajia on läsnä, eivät he kirjoita mitään tapaamisista. Te harjoitatte salaista maailman hallintaa.

  Viimeiseen kysymykseen Pär Öberg ei saanut vastausta ja häneltä otettiin mikrofoni pois.

 2. Mitenhän Suomessa?

  Saakohan narkkarivasemmisto lisäboostia näiltä kansainvälisiltä limanuljaskoilta?

  • Monet vasemmistolaiset marginaaliryhmät saavat valtiontukia ympäri maailmaa ja näin myös Suomessa. Jos eivät suoraan, niin sitten epäsuorasti kierrättämällä niitä “virallisempien” ryhmien/puolueiden kautta.

   • “Saakohan narkkarivasemmisto lisäboostia näiltä kansainvälisiltä limanuljaskoilta?”

    Kyllä saa, lukekaa vaikka appelsiinikilju-foorumi Punk in Finlandin kommentteja Fergusonin tapahtumista. Touhu on kuin NKP:n puoluekokouksessa. Esitetään ja hyväksytään vain yhdenlaista itselle sopivaa tietoa. Syytellään USA:n poliisia siitä, että se on ottanut silmätikukseen mustat, vaikka poliisi tappaa vuosittain paljon enemmän valkoisia rikollisia kuin mustia. Lisäksi foorumi vaikenee täysin siitä, että mustat murhaavat ja raiskaavat rodullisin perustein monta kertaa enemmän valkoisia kuin valkoiset mustia. Missä median kirkuvat otsikot? Valtamediahan on näiden punanäätien puolella. Vasemmiston kierous, suoranainen valheellisuus ja pohjaton tekopyhyys kuvottaa.
    http://ylewatch.blogspot.fi/search?q=michael+brown&max-results=20&by-date=true

 3. Helvetin ruma upporikas talmudisti usuttaa simpahtavat mustat valkoisten kansalaisten kimppuun.

  Jälleen todiste siitä, etteivät stereotypiat juutalaisista pidä paikkaansa :—D

Comments are closed.