Koti Uutisia George Soros sijoittaa puoli miljardia marijuanan laillistamiseen USA:ssa

George Soros sijoittaa puoli miljardia marijuanan laillistamiseen USA:ssa

8

 

Unkarinjuutalainen Yhdysvalloissa asuva liikemies ja multimiljardööri George Soros toivoo marijuanan laillistamista USA:ssa ja rahoittaa huumeliberaalia lakiehdotusta, jolla voi ajallaan olla vaikutusta koko maan politiikkaan.

UK_George_Soros_marijuana

Osa sijoituksen summasta on peräisin Sorosin järjestöltä Open Society Foundationsilta. Kyseinen järjestö on yrittänyt aiemmin tehdä Kultaisen aamunkoiton toiminnasta lopun Kreikassa ja rahoittanut antirasistista kampanjaa Ruotsissa. Lisäksi Soros lahjoittaa joka vuosi neljä miljoonaa dollaria huumeliberalismin puolesta puhuvalle, voittoa tavoittelemattomalle yhdistykselle Drug Policy Alliancelle sekä American Civil Liberties Unionille, joka puolestaan rahoittaa lakiesityksiä marijuanan laillistamiseksi.

UK_George_Soros_marijuana2

Sorosilla on takanaan pitkä historia huumeiden laillistamiskampanjoiden käynnistäjänä ja tukijana. Jo vuonna 1994 hän sijoitti asiaan 80 miljoonalla dollarilla. Sorosin oman Open Society Foundationsin alullepanemaan kampanjaan Itä-Euroopassa Neuvostoliiton kaaduttua mies sijoitti puoli omaisuuttaan. Järjestö jakoi ilmaisia ruiskuja ja metadonia huumeiden väärinkäyttäjille, ja European Cities Against Drugs -organisaation edustajan Åke Setréuksen mukaan metadonia jaettiin myös alueille, joilla heroiinin väärinkäyttäjiä ei ollut.

Lähteet: Nordfront.se, The Washington Times

8 KOMMENTIT

 1. Mitä mieltä olette että pitäisikö kannabis Suomessa laillistaa?

  Itse en kannata tällaista.

 2. Ei mikään yllätys. En nyt ota tässä ollenkaan kantaa kannabiksen väitettyihin terveysvaikutuksiin, mutta yllättävän harva tuntuu ymmärtävän kuinka länsimedia on jo vuosia tehnyt työtä kannabiksen hyväksi. Siinä missä sionistimedialla on valtava rooli homo- ja monikulttuuripropagandan kanssa, niin samoin on kannabiksenkin suhteen.

  Yhä useammat elokuvat ja tv-sarjat (mm. Weeds) ovat tehneet katsojille kannabiksesta harmittoman, hauskan ja ennen kaikkea katu-uskottavan kuvan. Pelkän tupakankin tapauksessa tehokkainta mahdollista mainosta nuorille on pelkkä kuva, jossa heidän idolinsa poseeraa rööki huulessa. Soveltakaa samaa ajatusta pössytteleviin räppäreihin ja heidän faneihinsa.

  Olen jo vuosia tiennyt että kannabis tullaan laillistamaan ja se tapahtuu ensin lännessä ja muut seuraa perässä. Kuuluu juoneen että samalla kun nuoret imevät vaikutteita tv-ruudun kautta, niin poliitikot aluksi vähän vastustelevat kannabiksen laillistamista. Sitten he kuitenkin muuttavat mieltään. Tähän kuuluu myös se että valtamedia alkaa “yllättäen” julkaista artikkeleita kannabiksen yllättävistä terveysvaikutuksista.

  Lopuksi: miksi? Rahan vuoksiko? Se on varmasti yksi syy. Kenties tämä paha maailma tuntuu joidenkin mielestä helpommalta jointti huulessa. Mikäs siinä ollessa puiston penkillä rastapäisten kamujensa kanssa, filosofoimassa saippuakuplien sisäisistä multiuniversumeista tai jostain muusta yhtä henkevästä.

  Tulee pakostakin mieleen eräs kuuluisa, väärennökseksi haukuttu kirja, jossa kuvaillaan kuinka tulevaisuudessa ihmiset turrutetaan pornografialla, alkoholilla ja huumeilla.

 3. olen miettinyt että miksi yleensä kansallissosialisteilla on kielteinen näkemys kannabikseen? ymmärrän tosin ärsyttävän smoke weed everyday- villityksen mutta sinällään se ei eroa viihdekäytössä alkoholista. en tuomitse, kysynpähän vain.

  • Tuomitsen myös alkoholin käytön, koska se ei ole elämänehto. Pärjään ilmankin, ja alkoholi tuottaa vain ongelmia.

 4. Taitaa Soros olla tehnyt jo sopimukset kasvattajien kanssa yksinoikeudella. Silloin voi tienata rahaa samalla kun pöllyissä oleva kansa on johdateltavissa mihin tahansa päättömyyksiin. Minä epäilen että jos laki menee läpi, ensimmäisenä sotilaille tulee päivittäisannokset. Sen jälkeen kun todelisuus hämärtyy, kykeneekin tekemään asioita joita ei muuten tekisi.

 5. Perus kannabiksen “rivikäyttäjä” ajattelee kannabiksen poltosta lähinnä pinnallisesti, että “hei, voit olla joka päivä pöllyssä ja pääset silti aamulla töihin. Alkoholin kanssa asia ei ole näin.” Sitä ei kuitenkaan ajatella, että minkä tahansa päihdyttävän aineen jatkuva käyttö tyhmentää käyttäjäänsä pitkällä aikavälillä.

  Sitä paitsi, mistä lähtien ihmisten tarkoitus on alkanut olemaan ainoastaan se, että on mahdollisimman paljon eri päihteiden vaikutuksen alaisena? Onko kukaan ajatellut, että joskus voisi olla ihan selvinpäinkin? Jos ainoat “kiksit” elämässään saa päihteistä, kannattaisi ehkäpä miettiä omat arvonsa uusiksi. Tai jos voit olla onnellinen ainoastaan päihtyneenä (kuten eräs henkilö asian minulle kerran ilmaisi), niin ehkä olet ihmisenä sen verran turha tapaus, että et sitten ansaitse sitä onnea ollenkaan.

  Taitaa tämänkin päihdeiden laillistamisen takana olla ainoastaan se, että päihteillä orjuutettu kansa on helpompi pitää kurissa. Se nyt ei tule minään yllätyksenä, että juutalaiset lahjoittaa mielellään rahaa tällaisiin projekteihin.

  • Sanoit varsin tyhjentävästi sen, mitä myös minä ajattelen niistä joilla on mielessä vain päihteet ja biletys. En itse käytä ollenkaan alkoholia tai tupakkaa ja tunnen silti elämäni onnelliseksi.

   Tosiaan, internetin keskusteluissa olen huomannut suorastaan hämmästyttävän usein, kuinka monet kansallismieliset, jotka pitävät itseään tietäväisinä sionistien juonien suhteen, eivät epäile mitään kun kannabista yritetään laillistaa. Pidetäänpä kasvia joissakin piireissä jonkinlaisena ihmelääkkeenä kaikkeen. Viimeistään tämän uutisen pitäisi saada antisionistien korvat luimuun.

 6. Kansainvälisesti toimiva superrikas juutalainen manipuloi eri valtioiden poliitiikkaa, lobbaa ei-juutalaisten välistä rodunsekoitusta, yrittää kieltää nationalismin ja markkinoi huumeita valkoisille. Tämä mieshän on kävelevä stereotypia!

Comments are closed.