Koti Artikkelit Kansanmurha Etelä-Afrikan valkoiset haluavat Jacob Zuman tuomittavaksi Haagissa

Etelä-Afrikan valkoiset haluavat Jacob Zuman tuomittavaksi Haagissa

6
Etelä-Afrikan presidentti Jacob Zuma käskee mustia tappamaan kaikki maan valkoiset.
Etelä-Afrikan presidentti Jacob Zuma käskee mustia tappamaan kaikki maan valkoiset.

Ainakin 3 000 valkoista maanviljelijää on tapettu Etelä-Afrikassa sitten mustan kommunistijärjestö ANC:n astumisen maan hallitukseen vuonna 1994. Murhat, joukkoraiskaukset ja maatilojen väkivaltainen riistäminen ovat arkipäivää valkoisille eteläafrikkalaisille, ja tähän hallitus aktiivisesti kehottaa maan mustaa väestöä.

Koska asia painetaan lännessä villaisella, harva Etelä-Afrikan ulkopuolella tietää, mitä maassa todella tapahtuu. Joukko eteläafrikkalaisia valkoisia haluaa nyt muutosta tilanteeseen ja yrittää saada asian Haagin kansainvälisen sotarikostuomioistuimen käsiteltäväksi. Presidentti Jacob Zuma pyritään asettamaan syytteeseen kansanmurhaan kiihottamisesta. Zuma on tunnettu lausunnostaan, jonka mukaan valtion tulisi takavarikoida valkoisten omaisuus. Hän on myös laulanut valkoisten murhaamiseen yllyttävää “Tapa buuri” -laulua eräässä ANC:n tilaisuudessa.

Äskettäin pidetyssä lehdistötilaisuudessa Front Nasionaal -puolue kertoi ryhmittymien Save the white people – stop the killing ja South Africa Today kanssa valmistelevansa Jacob Zuman kirjallista syytettä rikoksista ihmisyyttä vastaan. Nämä kolme tahoa toivovat kansainvälisen tuomioistuimen paneutuvan asiaan, aloittavan esitutkinnan ja asettavan presidentin syytteeseen.

UK_Front_Nasionaal

Rikokset, joihin Jacob Zuma on syyllistynyt, sisältävät edellä mainittujen kolmen ryhmittymän mukaan vihapropagandan levittämisen, rasismin, perustavanlaatuisten ihmisoikeuksien kiistämisen ja kansanmurhaan kiihottamisen. Syyttäjätahot mainitsevat Haagiin toimitettavassa kirjallisessa syytteessä lukuisia tapauksia, joissa Zuma kiihottaa väkivaltaan valkoisia kohtaan. Syytteessä kerrotaan myös, kuinka hän vierittää kaikki Etelä-Afrikan ongelmat valkoisten kontolle ja kuina hän kehottaa pakkolunastamaan valkoisen väestön maatilat.

“Me tulemme ampumaan heidät. Me tulemme ampumaan heidät konekivääreillä. Sinä olet buuri (valkoinen) ja saat kohta juosta”, lauloivat Zuma ja hänen kannattajansa erään hänen puheensa päätteeksi. “Tämä on kiistämättä esimerkki Etelä-Afrikan valtaväestön kiihottamisesta kostamaan ja syyllistymään valkoisen vähemmistön kansanmurhaan”, kirjoittavat syytteen valmistelijat.

Syyte tullaan esittämään YK:lle New Yorkissa ja kansainväliselle sotarikostuomioistuimelle Haagissa myöhemmin tänä vuonna.

 

https://www.youtube.com/watch?v=6fzRSE_p1Ys

 

Vetoomuksen voi lukea kokonaisuudessaan ja allekirjoittaa osoitteesta http://frontnasionaal.net/

 

Lähde: Nordfront.se

6 KOMMENTIT

 1. Tämän takia apartheid oli voimassa ja sen lopettaminen suuri virhe.
  Jää nähtäväksi johtaako tämä aloite mihinkään juutalaisten kontrolloimissa kansainvälisissä järjestöissä joissa Nelson Mandelan kaltaiset terroristit ja kansanmurhaajat ovat sankareita.

  Ei ole ensimmäinen kerta kun buureja yritetään hävittää, ja uskonkin että he selviävät lopulta tästäkin voittajina.

  • Toisaalta eikös ne ole ne valkoiset jotka ovat menneet sinne mustien tontille? Joten tässähän on kyse vain päinvastaisesta maahanmuutto-ongelmasta. Ja jos totta puhutaan niin ottaisin mielummin buureja tänne mamuiksi kuin somaleja, joten miksei vaan anneta niiden mustien pitää savanninsa ja ollaan me valkoiset rauhassa täällä omalla mantereellamme…

   • Koska buurit olivat ensimmäisenä Transvaalissa. He ovat siis alueen alkuperäisväestö. Oma kulttuuri ja kieli, afrikaans. Sitä paitsi buurit ovat rakentaneet Etelä-Afrikan! Olisi toki eri asia jos me eläisimme savimajoissa ja somalit tulisivat tänne rakentamaan hyvinvointivaltiota. Absurdiksi menee… Vaan menköön 🙂

    • Väärin. Silloin kun buurit lähtivät brittien hallinoiman siirtokunnan alueelta perustaakseen oman valtionsa (ks. Suuri muuttoliike) Transvaalin alue oli käytännössä Zulujen hallussa pitämä. Ja on aika absurdia tosiaan olettaa etteikö siellä olisi ketään ennen tätä asunut, kun kuitenkin mietitään niin ihminen on alunperin kehittynyt afrikassa ja jos transvaalin laidunmaita ei kukaan ennen 1830-lukua ole asuttanut niin se on kyllä melkoinen ihme. Ajan hengessä Buurit ottivat maansa paikallisilta vahvemman oikeudella. Ja siitä päästäänkin siihen että ymmärrän hyvin miksi Jacob Zuma kumppaneineen toimii miten toimii. Onko se sitten oikein? No ei taida olla mutta minkäs teet, taitaa olla vähän paha alkaa heiltäkään ymmärrystä vaatimaan satojen vuosien rotuerottelun ja maiden varastelun jälkeen.

   • Se että alue on asumatonta ei tarkoita etteikö se jollekin kuuluisi. Onhan iso osa siperiastakin asumatonta eikä varmaan kenellekkään tulisi mieleen vaeltaa sinne ja perustaa omaa valtiota. Tai tällä logiikallahan somalit voisivat purjehtia Lapin asumattomille alueille ja vaatia ne itselleen.

    Ja mitä amerikkaan tulee niin kehottaisin tutustumaan ensin alueen historiaan ennenkuin alat tuollaisia väittämään. Etenkin Amerikan tapauksessa on valkoisten ansiota että sieltä hävisi lähes tulkoon kaikki alkuperäiskansat. Jos kiinnostaa enemmän niin suosittelen vaikka googlettamaan Inka, Maya ja Atsteekki valtiot.

    • Mayojoista ei ollut kuin rippeet jäljellä silloin kun Amerikka löydettiin.
     Inkat ja Asteekit espanjalaiset teurastivat.

Comments are closed.