Koti Uutisia Kotimaa Mies sai tuhansien eurojen tuomion kopeloinnista

Mies sai tuhansien eurojen tuomion kopeloinnista

9

Naista jalkojen välistä kopeloinut 35-vuotias mies tuomittiin 40 päiväsakkoon (1 400 euroa) sekä maksamaan uhrille 3 200 euroa korvauksia kärsimyksestä. Mies oli jyväskyläläisessä yökerhossa pistänyt kätensä naisen jalkojen väliin heidän ollessaan tanssilattialla. Nainen oli kokenut tilanteen ahdistavaksi ja poistunut paikalta. Poistuessaan tanssilattialta mies oli naisen mukaan huutanut hänen peräänsä “Et sä tollasesta voi suuttua” ja “Ooksä joku kommunisti?”.

Tapahtuneesta ahdistunut nainen meni ilmoittamaan asiasta paikalla oleville järjestyksenvalvojille, jotka poistivat miehen ravintolasta ulkona olevalle poliisipartiolle. Poliisi vei miehen putkaan.

Oikeudessa mies kiisti tapahtuneen, mutta oikeus uskoi naista, koska hänen puolestaan todisti lääkäri, jonka luona nainen oli käynyt pian tapahtuman jälkeen. Lääkärin mielestä nainen oli silmin nähden ahdistunut. Hänellä todettiin traumaperäinen stressihäiriö tapahtuneesta.

Lähde: Keskisuomalainen

9 KOMMENTIT

 1. Heebo oli sivistymätön ja tietämätön moukka…kommunistien ja uskovaisten tavarat ovat yhteisiä….olisi siis pitänyt korrektisti kysyä neidolta “Oletko sinä, joku porvari”

 2. Käden amputointi olisi ollut paikallaan korvausten lisäksi, eihän se voi sellaisesta suuttua…

 3. Aika hyvä rahat sai ämmä. Jos sinua ammutaan, niin saat suunnilleen saman verran.

 4. Tuumaaja: Pitäisi vähintään puolelta sadalta naiseltakin sitten amputoida kädet jotka on muakin lääppinyt. Ja haloo jossain yökerhossa, mitähän ne mestat on? Pitää itsekkin tästä lähtien muistaa käydä lääkärissä noiden tapahtumien jälkeen. Jyväskylässä liikkuu tulevaisuudessa varmaan pelkästään käsipuoli naisia, jos sun haave käy toteen.

  • Sitä saa mitä tilaa, aivan sama onko nainen vai mies.
   Sitä paitsi ihan empiirisesti katseltuna Jyväskylässä liikkuu jo aivopuolia kummankin sukupuolen edustajia enenevässä määrin, onhan kyseessä yliopistokaupunki.
   Joten kädettömyyskään ei ole vieras asia.

 5. Olisikohan tilanne päättynyt toisin jos väitetty kähmijä olisi ollut erivärinen?

 6. Olikohan kuinka tuttu lääkäri naiselle… Onhan näitä tapahtunut, että mennään tutulle lääkärille valittamaan toisen tekemäksi sellaista, mitä ei ole oikeasti tapahtunut. Myöhemmin haetaan oikeudelle korvausvaatimusten “perusteeksi” lääkärintodistus, jonka laatii alkuperäiseen diagnoosin yms. osallistumaton toinen lääkäri valheellisen potilaskertomuksen pohjalta. Asiaton tai jopa laiton lääkärin ja potilaan ns. hoitosuhde saattaa olla vaikea saada selville.

  Tällaisia järjestää mm. meidän suojelupoliisi niitä kohtaan, joista eivät jostakin syystä vain pidä. Taitavaa (kyllä, aivan samat likaiset temput Supollakin on käytössä kuin muilla tiedustelupalveluilla) muttei tarpeeksi. Tämä tiedoksi Vastarintaliikkeellekin.

  Oikeudella on kuitenkin tapana tapahtua lopulta – tavalla tai toisella.

 7. Minä en hyväksy känniääliöitä, jotka “lahjoina, kaikille maailman naisille” ovat yli-innokkaita, eivätkä hallitse libidoaan ja/tai yleissiä käytöstapoja….MUTTA

  Mennyt suht naurettavaksi, tämä nykytouhu. Ennen jos olisi toiminut noin, olisi saanut neidolta avarin ja inkkarihierontaa portsareilta ja kenties jopa päässyt putkaankin…mutta nykyään kun ahdistutaan ja traumatisoidutaan ihan kaikesta ja aina. Ja tässäkin oli siis sana sanaa vastaan ja oikeus päätti uskoa vain naista?? Melkoisia oikeusmurhia tiedossa jatkossa. Näen jo sieluni silmillä itseni baaritiskillä tilaamassa tuoppia (juuri ravintolaan saapuneena) kun portsarit taluttavat ulko-ovea ja maijaa kohden, koska olen ehtinyt “kourimaan” jotain helpon rahan perässä olevaa latvarosotytteliä tanssilattialla…vaikken sinne asti ole vielä edes ehtinytkään.

  • Pakanat joutaakin putkaan. Jos ne ei ole vielä pahojaan tehneet, niin ainakin suunnittelevat… 😀

   Oli aikoinaan vähän tämäntyyppinen ongelma, kun istuttiin kolleegan kanssa kaljoilla ja eräs nuori ja ihan nätti neiti oli yli-innokkaasti tyrkyttämässä meille “tajuntaa laajentavia aineita”.

   Pupilleihin ne ainakin näyttivät tehoavan ja siitähän meinasi nousta kunnon mekkala, kun ei meille kelvannut millään, vaikka haki alfauroksenkin mukaan suostuttelemaan. Siihen aikaan oli onneksi vielä Reinikaisia Stadissakin ja sinne putkaan lähti joku muu kuin me.

Comments are closed.