Koti Uutisia Pohjoismaat Aftonbladet: “Jättäkää natsit yksin saarelle”

Aftonbladet: “Jättäkää natsit yksin saarelle”

12

Vihamielisessä ja valheilla kyllästetyssä uudessa artikkelissaan Aftonbladetin päätoimittaja Susanna Kierkegaard vaatii, ettei poliisin tulisi antaa Vastarintaliikkeen marssia Tukholmassa 25. elokuuta. Jos johonkin tulisi Kierkegaardin mukaan myöntää luvat, olisi se Vastarintaliikkeen karkottaminen yksin Tukholman saaristoon sellaiselle saarelle, jolla ei olisi muita ihmisiä.

– Landsort on tunnettu mahtavasta majakastaan ja rikkaasta lintulajistostaan. Saarelta löytyy sekä karuja kallioita että rehevää kasvustoa. Landsort olisikin siksi hyvä karkotuspaikka Pohjoismaiselle Vastarintaliikkeelle, kirjoittaa Kierkegaard pilkalliseen sävyyn.

Artikkeli on osa massiivista vihakampanjaa, jota poliitikot ja media pitävät käynnissä häiritäkseen Vastarintaliikkeen eduskuntavaalikampanjaa. Kierkegaard ei kuitenkaan tyydy mielenosoituksen ja koko järjestön kiellon vaatimiseen; argumentteina mielipiteilleen hän käyttää täysin järjettömiä valheita, jotka saavat valemedian kollegat kalpenemaan hänen rinnallaan. Seuraavassa on joitakin näistä listattuina:

– Pohjoismainen Vastarintaliike on lahko. Heidän jäseniään ohjeistetaan siitä, mitä TV-ohjelmia he saavat katsoa, mitä vaatteita he voivat pukea ylleen, mitä lääkkeitä he saavat ottaa ja mitä he saavat syödä. Jotkin järjestön jättäneet henkilöt ovat kertoneet, että johtajat tekevät etukäteen ilmoittamattomia kotikäyntejä jäsenten luona kontrolloidakseen heidän elämäntyyliään.

– Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo on todennut PVL:n saattavan syyllistyä terrori-iskuiksi luokiteltaviin rikoksiin. Jäsenet valmistavat systemaattisesti omia aseita.

– Jäseniä koulutetaan puolisotilaallisilla leireillä Venäjällä.

– Natsit kylvävät kauhua ruotsalaiskaupunkeihin. PVL uhkailee poliittisia päättäjiä ja tulee kameroidensa kanssa suoraan niiden kasvojen eteen, jotka ovat heidän kanssaan eri mieltä. Järjestö saa lapsiperheet välttelemään toreja ja halveksuu paikallisdemokratiaa.

Äskeiset väitteet ovat niin paksua pajunköyttä, että niihin on turha lähteä edes vastaamaan. Onneksi yhä suurempi määrä kansalaisia on valmis katsomaan sananvapauden vihaajien suoltamien valheiden taakse ja kääntymään Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen puoleen ottaakseen itse selvää totuudesta ja järjestön todellisista mielipiteistä. Monet näistä ihmisistä tulevat todennäköisesti olemaan paikalla Vastarintaliikkeen järjestämässä mielenosoituksessa Tukholmassa 25. elokuuta. Mielenosoituksen sanoma on “Nyt otamme maamme takaisin – petturit ulos eduskunnasta!”.

Lähde: Nordfront

12 KOMMENTIT

 1. »Pohjoismainen Vastarintaliike on lahko. Heidän jäseniään ohjeistetaan siitä, mitä TV-ohjelmia he saavat katsoa, mitä vaatteita he voivat pukea ylleen, mitä lääkkeitä he saavat ottaa ja mitä he saavat syödä. Jotkin järjestön jättäneet henkilöt ovat kertoneet, että johtajat tekevät etukäteen ilmoittamattomia kotikäyntejä jäsenten luona kontrolloidakseen heidän elämäntyyliään.»

  »Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo on todennut PVL:n saattavan syyllistyä terrori-iskuiksi luokiteltaviin rikoksiin.»

  »Jäseniä koulutetaan puolisotilaallisilla leireillä Venäjällä.» — ¦D Kyllä täytyy huoralle tippua joku palkinto veronmaksajien rahoista jo tästä tekstistä! Huh-huh.

  »Järjestö saa lapsiperheet välttelemään toreja» — Mitä ihmettä minä luen?! Taitaa olla jokin vakava sukupuolitauti lutkalla aivoissa asti jo, kun noin sekavaa tekstiä tulee.

 2. Saanko syödä tänään verilättyjä…vai taas sitä iänikuista kaalisoppaa??? 😀 😀 😀 😀

  • Torstakina saa syödä vain paksua hernesoppaa silavakuutioilla ja pannaria kera mansikkahillon.

    • Vanikka unohtui, mutta se vapautettiin säännöstelystä ja ensi maanantaista lähtien sitä saa syödä joka päivä. Hals- und Beinbruch!

 3. Veikkaampa että Ruotsin kansalle järjestelmälliset autopoltot, jengirikollisuus, huumeet, no-go alueet, massiiviset raiskauslukemat, turvattomuus ja rappiokulttuurin yleistyminen ovat raskaampia aiheita äänestyskopissa, kuin tällaisen aivottoman kansanpetturiämmän vikinät, kusee omiin muroihinsa. Yhä pienempi osa kansalaisista luottaa valtamedian sanaan ja tässä voidaan nähdä syy.

 4. Nyt täytyy takoa, kun rauta on kuuma! Sen asetakavarikon jälkeen PVL:ää täytyy pommittaa joka suunnasta. Se, että uutiset ovat keksittyjä, ei haittaa mitään!

  Suomalaiset ilmeisesti keksivät että Ruotsin autonpoltot olivat myös PVL:n tekosia. Tai sitten käsikirjoitus siihen mitä sanotaan tuli länsinaapurista meille.

 5. Kieltämättä hauskoja noi keksityt jutut, mutta toisaalta sehän on ihan puhdasta informaatiosodankäyntiä, josta on hauskuus kaukana jos ajatellaan sitä mihin se pyrkii (valkoisen rodun tuhoaminen) ja mitä kautta (kansalaisoikeuksien polkeminen & poliittinen manipulaatio).

 6. Ajatellaanpa jos olisi iso Kansallissosialistinen saari. Vaikkapa Austraalian kokoinen. Mitäpä luulette saisiko siellä olla rauhassa? Mielestäni ei, koska se toimisi liian hyvin ja sehän ei kävisi ULKOPUOLISILLE.

  • Jos sellainen olisi, asuisin minä siellä. Ellei nyt ilmasto olisi liian arktinen… ⛄

 7. Olipa paksua tekstiä.
  Tämä olis ihan hauskaa ja viihdyttävää hoa ei samalla muistaisi, että jotkut luulee tätä totuudeksi.

Comments are closed.