Koti Uutisia Ulkomaat Pariisi pystyttää pisoaaritolppia ympäri kaupunkia

Pariisi pystyttää pisoaaritolppia ympäri kaupunkia

8

Kaduille virtsaaminen on tullut niin yleiseksi Pariisissa, että kaupunki on luovuttanut taistelun. Nyt pitkin Pariisin kauneimpia historiallisia paikkoja pystytetään pisoaaripylväitä. Päätös on saanut useat pariisilaiset vihastumaan, mutta kaupungin pormestari Ariel Weil puolustaa päätöstään.

– Jos emme tee mitään, virtsaavat ihmiset pitkin katuja. Jos nämä [pylväät] häiritsevät ihmisiä, voimme niitä siirrellä, kertoo Weil.

Päätöstä vastustavat ovat sitä mieltä, ettei yhteiskunnan tulisi muokkautua sen vuoksi, että jotkut eivät osaa käyttäytyä. Pariisilaiset ovat myös sitä mieltä, että pylväät yllyttävät rappioituneita itsensäpaljasteluun.

Lähde: SVT

8 KOMMENTIT

 1. Ne automaattisesti toimivat vessat olivat kyllä erittäin toimivia ja siistejä Pariisissa – paljon siistimpiä kuin Helsingin vastaavat ja taisivat olla vielä ilmaisiakin. En kyllä näe mitään tarvetta Pariisin pisuaareille, Ranska on kovaa vauhtia barbarisoitumassa (lisää).

 2. Monokulttuuri etenee askel-askeleelta, pariisista on sitten tehty iso paskahuussi.

 3. Julkisia WC-tiloja täytyy olla riittävästi. Kaupungeissa niitä vaan on varsin harvassa. Lapsille ainakin olen opettanut, että jos on aivan pakko päästä WC:hen, niin housuun ei kusta vaan mielummin mihin tahansa katuviemäriin vaan antaa mennä. Sitten oma vaikeutensa on esim. raskaana olevilla naisilla, sillä rakkoa täytyy tyhjentää usein. Ja suolistotulehdu taasen tekee kotoalähdön mahdottomaksi jollei julkisia wc-mahdollisuuksia ole. Eli perusasia tämä on.

  Toki on koppeja mm. Tampereella keskustassa mutta nistit käyttävät niitä aktiivisesti piikitykseen joten ovat aina varattuja ja käytettyjä ruiskuja lojuu toisinaan niissä. Joku ehdottikin että täytyisi olla vieressä toinen koppi nisteille piikitystä varten, mutta mielummin jätelavalle kerättäisi heidät ja vietäisi kaatopaikalle nisteilemään rauhassa.

  Mutta että pisuaareja vain… no naisethan näitä eivät kai voi käyttää, joten nämä siis palvevat kohderyhmää kaduilla notkuvat miehet. Joutaisi korjata jätelavalle jos ovat samaa sarjaa kuin Helsingin rautatieaseman ympäristössä.

  • … no naisethan näitä eivät kai voi käyttää …

   Eivät voi, eikä naisten tarvitsekaan. Koska suvaitsevaisen tärähtäneistön rakentamassa ihanteellisessa multikulttuurisessa maailmassa naisten on pysyttävä kotona.

 4. Ranska(kin) hukkuu kuseen ja paskaan, “kulttuurinrikastusta” parhaimmillaan.

Comments are closed.