Koti Artikkelit Kansanmurha Mies kuoli farmihyökkäyksessä Etelä-Afrikassa

Mies kuoli farmihyökkäyksessä Etelä-Afrikassa

3

Mies haavoittui kuolettavasti maatilallaan jouduttuaan farmihyökkäyksen kohteeksi maanantaina Etelä-Afrikassa. Toisessa tapauksessa puolestaan hyökkääjä menehtyi.

 

UK_Vastustan_kansanmurhaaNeljä miestä tunkeutui uhrin asuntoon kylpyhuoneen ikkunan kautta maanantaina aamuyöstä. Ennen sisälle menemistä tunkeutujat myrkyttivät pihalla olleet kaksi vahtikoiraa, poliisin edustaja Ronel Otto kertoi medialle.

Rudolph Pretoriusta ammuttiin kasvoihin ja hänen vaimoaan pahoinpideltiin ampuma-aseella. Poliisin mukaan vaimolle ei kuitenkaan tullut vakavia vammoja. Ryöstäjät vaativat avaimet itselleen ja he varastivat talosta aseita ja koruja. Toistaiseksi ei ole tiedossa varastettiinko mitään muuta.

54-vuotias Pretorius vietiin Groblersdalin sairaalaan, josta hänet päätettiin siirtää toiseen sairaalaan. Hän menehtyi siirron aikana vammoihinsa. Maanantai-iltaan mennessä ketään ei ollut saatu kiinni teosta.

Lauantaina Etelä-Afrikassa tapahtui toinen erillinen farmihyökkäys, joka johti ammuskeluun. Kolme aseistautunutta miestä hyökkäsi maatilalle haavoittaen maanviljelijää ampumalla tätä vatsaan ja käteen. Maanviljelijä Andre Greenen onnistui ampua kuolettavasti yhtä hyökkääjää, jolloin kaksi muuta pakenivat paikalta.

Greenen on nyt toipumassa sairaalassa ja häntä vastaan on avattu henkirikostutkinta. Tästäkään tapauksesta poliisi ei ole toistaiseksi saanut hyökkääjiä kiinni.

Afrikaanereiden kansalaisoikeusjärjestö AfriForum kertoi maanantaina, että Etelä-Afrikan ihmisoikeuskomissio suostuu järjestämään kuulemisen farmihyökkäyksistä ja siitä, tekeekö poliisi riittävästi näiden rikosten selvittämiseksi.

Lähteet: News 24, PRAAG

Aiheeseen liittyen: http://www.vastarinta.com/kansanmurha/

3 KOMMENTIT

  1. Tekeekö poliisi tarpeeksi näiden ehkäisemiseksi? Ei tee. Poliisi epäonnistuu aina, jos tekijää ei saada kiinni. Eikös se näin mene?

    • Eiköhän poliisit siellä omaa suht matalaa älykkyysosamäärää. Ja tulokset ja tekniikat ovat sen mukaiset. Boerit voisivat hypätä laivaan ja muuttaa Eurooppaan, mitä ne siellä enää tekevät. Voisivat antaa koko paskan vaa kaatua.

  2. Nelson Mandelan kommunistisen perinnön suhteen olisi maailmalla/kansainvälisellä yhteisöllä tarkistamisen ja uudelleen arvioinnin paikka? Siis, jos oltaisiin rehellisiä ja totuudellisia…! = Kuka puolustaa buureja, jotka ovat todellinen etninen vähemmistö -omassa kotimaassaan?!

Comments are closed.