Koti Artikkelit Mielipidemittaus: Ukrainan seuraavakin presidentti todennäköisesti juutalainen

Mielipidemittaus: Ukrainan seuraavakin presidentti todennäköisesti juutalainen

6

Tuoreiden mielipidemittausten mukaan Ukrainan seuraavakin presidentti tulee olemaan juutalainen. Vuosia jatkuneen poliittisen kriisin ravisuttaman valtion äänestäjien enemmistö vaikuttaa asettuneen avoimesti juutalaisen Volodymyr Zelenskiyn kannalle.

Zelenskiyn “Jerusalem-jengi”.

Ukrainan nykyinen presidentti on juutalainen talousrikollinen ja oligarkki Petro Porošenko. Istuva presidentti on yrittänyt viime vuosina lakaista rodullisen taustansa maton alle ilmeisesti rauhoitellakseen ukrainalaisia kansallismielisiä, joita globalistinen ja liberaali hallitus on pyrkinyt käyttämään poliittisina työkaluinaan.

Porošenko on vaatinut esimerkiksi arvostetun Forbes-talousjulkaisun israelilaista painosta poistamaan hänen nimensä maailman rikkaimpien juutalaisten listalta. Tuoreiden mittausten mukaan reilut 10 prosenttia ukrainalaisista olisi valmis äänestämään Porošenkon jatkokaudelle.

Porošenko nousi valtaan länsimaiden ja sionistien myötävaikutuksella sen jälkeen, kun Ukrainassa järjestettiin vallankaappaus 2014. Levottomuuksien taustalla on ollut sionistisen sotilasliitto Naton pyrkimykset laajentua yhä kauemmas kohti itää, mitä Venäjä on pitänyt suorana sotilaallisena provokaationa. Natoa johtava Yhdysvallat ei itse salli yhdenkään ulkomaisen sotilaallisen vallan läsnäoloa rajojensa lähistöllä.

Neuvostoliiton hajoamista seuranneina mafiakapitalismin vuosina rikastunut Porošenko on miellyttänyt rahoittajiaan ja ulkomaalaisia tukijoitaan tekemällä kansainvälisen finanssieliitin edulle suopeaa uusliberaalia politiikkaa. Nykyhallituksen liittolaisten kannalta on tärkeää, ettei Ukrainan seuraava presidentti tule poikkeamaan Porošenkon linjasta.

Vaalit järjestetään maaliskuun lopulla. Porošenkon paikalle pyrkivä Zelenskiy johtaa gallup-lukemissa, vaikka hän ei ole edes paljastanut varsinaista poliittista ohjelmaansa. Näyttelijänä ja koomikkona työskentelevä juutalainen kohosi kansalliseen julkisuuteen hieman yli 10 vuotta sitten esiinnyttyään Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Vaikka Zelenskiy on opiskellut lakia, hän ei ole koskaan työskennellyt juristina.

Ihor Kolomoiskyi keskellä.

Talousjulkaisu Bloombergin mukaan Zelenskiy ei ole suostunut kertomaan julkisuudessa tarkasti, mistä hänen vaalirahoituksensa on peräisin. Bloomberg kirjoittaa, että Zelenskiytä on toisinaan syytetty Ukrainasta Israeliin muuttaneen juutalaisoligarkki Ihor Kolomoiskyin “sätkynukeksi”. Zelenskiy ilmoitti presidenttiehdokkuudestaan Kolomoiskyin omistamalla 1+1-televisiokanavalla. Kolomoiskyi muutti Israeliin välttääkseen talousrikossyytteet, jotka koskevat veronmaksajien pelastaman Privatbank Commercial Bank PJSC -pankin varojen kavaltamista.

Toisin kuin Porošenko, Zelenskiy on alleviivannut juutalaista perimäänsä ylpeästi. Hän on matkustanut Israeliin sekä julkaissut valokuvan itsestään ja ystävistään synagogassa juutalaiset kipa-hatut päässä. Zelenskiy kutsui seuruettaan “Jerusalem-jengiksi”.

Lähteet: Helsingin Sanomat, Forward (1, 2), Ynet News, Bloomberg

6 KOMMENTIT

 1. https://www.youtube.com/watch?v=jyoGOJN3Xg8

  Soviet Israel’s Eurasia Golden Ring Is Taking Shape

  kyllä voi vittu ei toivoa lampailla! Ei sitten mitään! kun eivät edes ymmärrä rahajärjestelmää saati sitten kaikki muu jutkujen huijaukset päälle joka vaatii todella paljon aikaa!!

 2. https://www.youtube.com/watch?v=L-LSS0oHzyQ

  BlokkiUutiset 25.2.2019 I Keltaliivit I Venezuela I Bitcoin Lightning Network

  Mikähän vitun idiootti tämä pelle on?? Q anon ja trump 🙂 🙂

  Mites ne juutalaiset!! Eli tämä on täysi pelle!! Kukahan tälle idiootille maksaa!! Vai onko vain todella idiootti ihminen!!

 3. Vittu mikä nenäjengi. Juutalaisista tuli mieleen: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5dea0c6d-d206-4a92-9b3c-c211915308f0
  Kuinka typerä ämmä voi olla. Sai vielä useita varoituksia tuosta jutkusta ja silti lähti. Onneksi olkoon Jenna Lempäälästä. Olet virallisesti tämän maan typerimpien lehmien joukossa. Samaa voi sanoa myös näistä saastoista, jotka pyörii arabien ja afrikkalaisten kanssa: ÄO on sama kuin minun kengännumero. Sitten itketään kun tulee raiskatuksi.

  • No, EHKÄ Jenna oppi jotain tai sitten ei:
   -Oli karua nähdä se älytön pinnallisuus ja tekopyhyys. Raha, raha, raha. Luksus sitä, luksus tätä

 4. Eikös tämä nykyinenkin ole, tämä Peter Walzman, jota Proschenkoksi kutsutaan? Itävaltalainen joka on tuomittu huumeista ja rahanpesusta. Mutta jolle kehitettiin tarina “suklaamoarkian poikana”.

 5. Härskiäkin härskimpää kun ottaa huomioon ketkä murhasivat Ukrainan nälänhätään Josif Stalinin tarkoituksellisessa etnisessä puhdistuksessa kuin kaksi kärpästä kerralla lyöden sosialisoimalla maatalouden ja siinä samalla tuhoamalla Ukrainalaisia itsenäisyys -miehiä ja mikseipä -naisiakin murskaten näin Ukrainan moni satavuotiset itsenäisyys haaveet irtaumalla “isovenäläisten” vallan alta.
  Ja ahdasta on Ukrainan elo tänäkin päivänä, sillä Venäjän presidentti Vladimir Putin ei ole suostunut “sisäistämään” ajatusta Ukrainan itsenäisyydestä vallankin kuin USA ja impotentti -EU tunkevat Venäjän iholle vastoin lännen lupauksia pysyä loitolla Venäjän takapihalta.

Comments are closed.