Koti Uutisia Kotimaa Perussuomalaisten maahanmuutto-ohjelma vaatii homomyönteisiä siirtolaisia

Perussuomalaisten maahanmuutto-ohjelma vaatii homomyönteisiä siirtolaisia

9
PS-Nuorten entinen johtaja Sebastian Tynkkynen poikaystävänsä kanssa Pride-marssilla.

Sionistipuolue perussuomalaiset on valmistautunut kevään eduskuntavaaleihin julkaisemalla uuden maahanmuuttopoliittisen ohjelman. Puolueen nuorisojärjestöstä viime vuonna erotettu Tuukka Kuru nosti sosiaalisessa mediassa esiin muutamia ohjelman kipupisteitä.

Puolue alleviivaa julkaisussaan, että kenestä tahansa voi tulla “suomalainen”, mikäli tämä omaksuu joukon liberaaleja ja tasa-arvofundamentalistisia arvoja. Erityisen tarkkoja perussuomalaisten johdossa ollaan siitä, että tulevaisuuden “suomalaiset” kunnioittavat homoja.

Ohjelman kappaleessa “Suomalaiskansallisen identiteetin puolesta” tehdään selkeä pesäero niin sanottuun etnonationalismiin eli ajatukseen siitä, että vain syntyperäiset valkoiset suomalaiset voivat olla aitoja suomalaisia. Puolueen mukaan “suomalaisuus” perustuu kuitenkin arvoihin eikä etnisyyteen.

“Sen sijaan, että kotouttamispolitiikassa korostetaan ja juhlistetaan eri väestöryhmiä erottavia tekijöitä, on ihanteeksi otettava jaettu suomalaiskansallinen identiteetti. Tämän periaatteen nojalla jokaisella Suomessa asuvalla ihmisellä on mahdollisuus tulla riittävän suomalaiseksi, kunhan omaksuu suomalaisen kulttuurin ja pelisäännöt”, puolue linjaa.

Hieman myöhemmin perussuomalaiset kuvailevat tarkemmin “suomalaisen kulttuurin” ominaisuuksia: “Jos maahanmuuttaja ei ole halukas omaksumaan Suomen länsimaalaiskristillistä, humanistista ja tasa-arvoon perustuvaa arvoperustaa, on parempi, että tämä muuttaa asumaan sellaiseen maahan, jossa hän pystyy toteuttamaan itseään ilman rajoituksia.”

Ohjelma jatkaa teeman käsittelyä kappaleessa “Maassa maan tavalla”, jossa maahanmuuttopolitiikan ongelmaksi nostetaan muslimien homovastaisuus: “Erityisen huolestuttavaa on tasa-arvoisuuden murtuminen – – Myöskään – – esimerkiksi seksuaalivähemmistöihin kohdistuvat kulttuuriset ja uskonnolliset väärinkäytökset eivät kuulu kehittyneeseen Suomeen.”

Viime viikolla puoluejohtaja Jussi Halla-aho vieraili myös juutalaisen Dinkelspiel-perheen omistaman finanssiyhtiö Nordnetin Rahapodi-ohjelmassa, jossa hän painotti, ettei perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikalla ole mitään tekemistä etnisyyden kanssa.

Lähteet: Perussuomalaiset, Tuukka Kuru, Rahapodi

9 KOMMENTIT

 1. Aikamoista kapulakieltä persujen maahantulolinjaukset, jotta äänestäjiä voidaan huijata. Lopputulos on kuitenkin että Persut ovat matu-linjoineen samaa paskaa kuin kaikki muutkin puolueet.

 2. Kuten tuosta tekstistä kenelle tahansa lukutaitoiselle käy ilmi, persut ei vaadi keneltäkään homomyönteisyyttä. Persut ei vaan salli seksuaalivähemmistöjen vainoamista tms. Artikkelin otsikko on tahallista vääristämistä ja väärinymmärtämistä.

  • Mitäs jos otat sen hinttari Tynkkysen ja kalanaaman ja meet sohii kohti paskareikää? Perusjuntit ovat ihan samanlaista saastaa kuin Kokoomus, Vasemmistoliitto ym valtapuolueet.

 3. MV-lehti tykkää kirjoitella ja kehua hintti-Tynkkyä. Onko täällä ketään PS:ää äänestäviä? Toisaalta sitten yhdessä jutussa lyttäsivät PS:n huijariporukkana, mutta tätä homopoikaa ihmeen kiltisti käsittelevät kyllä.

 4. https://mvlehti.net/2019/02/25/rasistinen-yle-poyristytti-kotiaidin-pahankertaisesti/

  Neekeri=neekeri.

  Onko teillä kaupunkilaisilla paljon neekereitä ja vinosilmämulatteja (Thaimaasta ostetut “vaimot”) lastenne kouluissa? Täällä maaseudulla meillä ei ole onneksi yhtään. Millaisen ohjeistuksen kansallissosialistinen vanhempi antaa lapselleen: saako neekereiden ja mulattien kanssa olla tekemisissä? Saako lapsenne käydä niiden kodissa? Entä saavatko ne tulla teille?

 5. Koskahan Hölmöläiset älyää, että kaikki nykyiset puolueet ovat samaa rappioagendaa ajavaa paskaa?

 6. Suomessa ei tarvita sen enempää muslimeita kuin peräsuoli -sihtaajiakaan. Molemmat ovat sellaisia tautipesiä ja turvallisuusriskejä, että suosittelen muuttokohteeksi Mars -planeetan tai mieluummin tähtien välisen avaruuden.

Comments are closed.