Koti Uutisia Kotimaa Miekkamies vangittiin Vantaalla

Miekkamies vangittiin Vantaalla

3

40-vuotias miekan kanssa Vantaalla riehunut mies vangittiin tiistaina Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa. Häntä epäillään todennäköisin syin murhan yrityksestä.

Poliisin mukaan mies oli lauantaina iltapäivällä lyönyt miekalla liikuntarajoitteista yli 60-vuotiasta rollaattorilla liikkunutta miestä useita kertoja Vantaan Viertolassa. Rikoskomisario Rauno Jämsän mukaan uhri valikoitui sattumalta. Uhri ei ilmeisesti tunne epäiltyä entuudestaan.

Uhri oli vielä tiistaina vangitsemispäätöksen aikana sairaalahoidossa. Hänellä ei tietojen mukaan enää ole välitöntä hengenvaaraa.

Lähde: Yle

3 KOMMENTIT

  1. Ilmeisesti miekka ei ollut kovin terävä, kun uhri säilyi hengissä. Olisiko miekka hyvä turva kotiintunkeutujia vastaan rikastuvassa Suomessa.

    • Paras keino on muuttaa maaseudulle, jossa kuraturpia ei ole. Itse hommasin myös lekurilta sellaiset paperit ettei töihin ole enää tarvinut mennä vuosiin.

      Suosittelen kaikille, jos vain taloudellinen tilanne moisen sallii. Lähes käytännössä kaikki Suomen maahantunkeutujat asuvat Uudellamaalla; suurin osa Helsinki-Vantaa-Espoo-“metropoli”-alueella. Toki Uusimaa on iso alue, mutta kaikissa vähänkin suuremmissa kaupungeissa joutuu mutakuonoja näkemään, jos tarvitsee käydä isommissa kaupoissa vaikkapa. Maaseudun rauhassa ei rotumuukalaisia näy. Sitten voi tietysti lähteä pohjoiseen, niin ylös kuin sielu sietää. Siellä saa olla täydellisessä rauhassa, jos tahtoo.

      Eli pois kaupungeista perustamaan perhe, te nuoret suomalaiset! Ja paljon niitä lapsia sitten…

Comments are closed.