Koti Uutisia Aktivismi Kansallismielinen epäiltynä kulttuurimarxistipoliitikon ampumisesta Saksassa

Kansallismielinen epäiltynä kulttuurimarxistipoliitikon ampumisesta Saksassa

11

Kesäkuun alussa Saksassa tapettiin tunnettu väestönvaihtomyönteinen poliitikko Walter Lübcke. 65-vuotiasta Lübckeä ammuttiin päähän hänen omakotitalonsa pihalla Wolfhagenin kaupungissa, noin 20 kilometrin päässä Kasselista.

Ampujaa ei saatu kiinni paikan päältä, eikä poliisilla ollut pariin viikkoon epäiltyjä ainakaan julkisesti. Nyt poliisi kertoo pidättäneensä 45-vuotiaan miehen, jota epäillään teosta DNA-jäljen perusteella. Viranomaisten mukaan miehellä on vahvaa taustaa Saksan kansallismielisessä liikkeessä. Die Zeit -lehden mukaan hänet olisi tuomittu pakolaiskeskusta vastaan tehdystä putkipommi-iskusta jo vuonna 1993.

Walter Lübcke profiloitui väestönvaihdon kannattajaksi erityisesti vuoden 2015 pakolaiskriisin aikaan. Hän aiheutti paikallistasolla polemiikkia muun muassa vaatiessaan pakolaiskeskuksen avaamista Pohjois-Hesseniin. Tuolloin hänen raportoitiin saaneen runsaasti uhkauksia.

Lähde: Politico

11 KOMMENTIT

  1. Olkaahan varovaisia, radikaalit kansallismieliset toimijat: tupakantumpit, sylki, hiukset ynnä muut karvat voivat paljastaa tekijän.

  2. Saksan poliisi väärentää dna-tutkimukset. Viimeksi se valehteli NSU:n miesten olleen Peggy Knoblochin kaappaajia ja murhaajia testien perusteella. Kuitenkin on selvää, että Peggynmurhasi jokin isokenkäisten suojeluksessa oleva mafiataho. Ensin syytettiin jotain keharia, joka pakotettiin tunnustamaan. Sittemmin hänet vapautettiin. Kuinka valtiojohjto olisi suojellut jotain NSU-porukkaa? Koko NSU-tarina on muutenkin selkeästi viranomaisten satuilua. He tietävät turkkilaisen mafian tehneen nuo murhat

  3. Tällaisen toiminnan puolesta liputtaisin. Ihan turhaa kohdistaa agressioita turvapaikkaturisteihin, vaan kohdentaa kaikki mahdolliset toimenpiteet päättäjiin. Viemällä pelko virkamiesten elämään voidaan sentään saavuttaakin jotain.
    Suomessakin on kosolti poliitikkoja ja virkamiehiä, jotka ovat “profiloituneet väestönvaihon asiamiehiksi” siksi suora kansalaispalaute heille on, jopa toivottavaa

    • Kyllä irakilaisten ja somalien olo pitäisi tehdä maassa mahdollisimman vaikeaksi tai jopa mahdottomaksi. Sitä päivää saamme odottaa, kun suomalainen “mies” alkaa toimia…

  4. Eipä voi pahasti moittia, vaikken minkäänlaisen väkivallan kannattaja olekaan. Mutta mitta tulee joskus täyteen – kun ei tarkkaan tiedä, mitä tuokin mies on menettänyt….

  5. Kiva nähdä että jossakin toimitaan vielä. Suomessa ei kukaan oikein jaksa tehdä mitään. Meillä on asiat ilmeisestikin niin hyvin yhä. Heh.

Comments are closed.