Koti Uutisia Kotimaa Merilahden rehtori harmittelee koulunsa maahanmuuttajaongelmaa

Merilahden rehtori harmittelee koulunsa maahanmuuttajaongelmaa

12

Merilahden peruskoulu Helsingistä on jälleen otsikoissa monikulttuuriongelmansa vuoksi. Nyt koulun rehtori Timo Heikkinen myöntää jo itsekin vähintään epäsuorasti, että maahanmuuttajien suuri osuus aiheuttaa ongelmia koulussa. Hän muotoilee asian poliittista korrektiutta noudattaen niin, että se olisi ikään kuin ongelmaan reagoivien suomalaisten syy. MTV:n haastattelussa Heikkinen myös puhuu jengiytymisestä ja syyttää huonoa asuntopolitiikkaa, mikä on yksi niistä standardiargumenteista, joilla monikulttuurisuuden kannattajien keskuudessa selitetään maahanmuuttajien aiheuttamia ongelmia.

– Viime vuonna yhdestä ainoasta osoitteesta tuli tähän kouluun 40 uutta oppilasta eikä yhtäkään ainutta suomenkielistä nimeä. Voi miettiä, onko kaupungin asuntopolitiikka mennyt ihan kohdilleen, jos asutetaan kaikki maahanmuuttajat samoihin taloihin ja samoihin osoitteisiin tai viereisiin taloihin ja vierekkäisiin osoitteisiin, Heikkinen pohtii.

– Viime aikoina on alkanut syntyä vastapuoliasettelua, mitä ei ole pitkään aikaan ollut. Tänä syksynä ollut valkoista ylivaltaa korostavaa porukkaa ja siihen tuppaa sitten syntymään vastapuoli, rehtori järkeilee.

Merilahden koulu on ollut tänä vuonna myös esillä sosiaalisessa mediassa, sillä eräs koulun valkoinen oppilas dokumentoi siellä tapahtuvaa häiriökäyttäytymistä ja kiusaamista, jonka takana ovat maahanmuuttajien muodostamat porukat.

Lähde: MTV

12 KOMMENTIT

 1. Onkohan tuolle koukkunokalle juolahtanut mieleen, että ehkei moisia ongelmia olisi, tai ainakaan isossa mittakaavassa, jos koulun oppilaat koostuisivat “todella tylsän värittömästi” Mateista, Maijoista ja Liisoista… Leif ja Janette on jo suvun toimesta haettu “kotiopetukseen” joten tunnelma luokassa on rauhallinen 😀

 2. Mitenkäs tämä globalistien kätyri nyt näin lausuu? Puree ruokkiavaa kättä. Ja juuri viime keväänä antoi sapiskaa suomalaiselle nuorelle joka kuvasi sen miten matut riehuvat koulussa. Ja kertoi että kaikki on valetta ja että koulussa kaikki on hyvin.

  Jos kerran jo viime vuonna tuli se 40 matua niin olisihan sen keväällä pitänyt antaa lausunto että homma menee päin p:tä. Ja että matut tulee laittaa omaan kouluun koska suomea osaamattomana, usein myös luku-ja kirjoitustaidottomina ne vain jarruttavat opetusta.

  Kuka muten muistaa sen viden kun käkkräpää veti käteen luokassa sen valkoisen tytön takana? Jo siitä videosta näkee millä älykkyydellä ne on liikkeellä ja mitä mieltä ne on sivistyksestä. Osansa tekee 1600 vuoden kehityksen puute.

  • Ei pure, vaan pyrkii tuhoamaan nopeammin. Jos matut sijoitetaan yhteen paikkaan niin muu yhteiskunta ehtii reagoida. Kun matut hajautetaan niin suomalaiset häviävät nopeammin. Tarkoitus on aina ollut tuhota suomensukuiset niin nopeasti kuin mahdollista. Se ei onnistu jos Suomeen jää kokonaan valkoisia alueita.

   • Samuli, oot niin oikeessa tuossa asiassa! Kun pidetään samassa, niin ei huomata miten salakavalasti se tuho tulee!

 3. Minkähän verran tuollakin on vielä asuntolainaa maksettavana? Jokainen voi halutessaan sen videon katsoa, josta välittyy, että värilliset ja rodullistetut, tulevat moniosaajat ovat ottaneet koulun käytävät haltuunsa.

  Noh, opettaja. Eläkkeellä sitten avaudut kunnolla kuten muutkin aisurit.

 4. Miten tuo rasisti kehtaa puhua tuollaista? Minun lapseni käy vielä tuota koulua. Taidankin ottaa vihaisen puhelun koululle ja soittaa myös lähimmälle vihapuhepoliisille sekä Li Anderssonille. Ei natseja kouluun, ei natseja minnekään!

  • Nyt kannattaa ottaa yhteyttä Turussa natseja vastaan SUURMIELENOSOITUKSEN järjestäneihin henkilöihin. Heillä on viimeisin tietotaito ajaa natsit pois kaduiltamme.

   • Onko nämä samoja henkilöitä jotka järjestivät myös 5000 henkilön alpakkatapahtuman? 😆

    • Onkin jännä miten nämä äärivasemmiston tapahtumat kasvavat taianomaisesti valemediassa vähintään 10 kertaisiksi, esim alpakkatapahtuma todellisuudessa: kävijämäärältään täysi floppi. valemediassa: yli 5000 kävijää. Ei natseja Turkuun todellisuudessa: alle 200 hlöä. Valemediassa: yli 1000 osallistujaa. Yhtä “totuudenmukaista” oli kun “egyptiläistoimittaja” “pakeni henkensä edestä uusnatseja” 😄

 5. Lapsissa on tulevaisuus! Vahinko vaan, että suomalaislapset alkavat kohta olemaan vähemmistö kouluissa ja päiväkodeissa! Milloin ihmiset herää! Kohta on myöhäistä!

  • Ehkäpä rehtori Timo Heikkinen tarkoittaa lausunnollaan kantasuomalaisten huolestuttavan suurta osuutta koulunsa oppilaiskannassa ja tahtoisi sitä pienentää.

   Nämä halvatun hyysääjät jos saavat päähänsä, että delfiinit kuuluvat Saharan hiekka-aavikolle, niin se on silloin siinä. Mahdolliset ongelmat niiden sinne sopeutumisessa johtuvat kamelien harjoittamasta rasistisesta asutuspolitiikasta.

 6. Neuvottelut ovat ohi. Päätökset on tehty. Margarinitehtaalla tavataan.

Comments are closed.