Koti Uutisia Ulkomaat Ranskan poliisi pelasti 32 lammasta ennen muslimirituaalia

Ranskan poliisi pelasti 32 lammasta ennen muslimirituaalia

3

Ranskan poliisi on pelastanut 32 lammasta, jotka oli lukittu pizzerian autotalliin. Eläinten oli tarkoitus päätyä sairaan islamistisen rituaalin uhreiksi. Rituaali on osa Id al-Adha -juhlaa, jonka aikana muslimit uhraavat eläimiä.

Autotalli, jossa eläimiä pidettiin, sijaitsee Drancyssä Seine-Saint-Denis’n lähiössä Pohjois-Pariisissa. Alue on tunnettu suuresta muslimiväestöstään. Surkeissa oloissa pidettyjä eläimiä löytyi myös Clichy-sous-Bois’n ja Montfermeilin lähiöistä.

Eläinten rituaalinen teurastaminen on Ranskassa sallittua. Teurastus tulisi lain mukaan tapahtua teurastamolla ja hygieenisissä olosuhteissa. Samankaltaiset eläinten epäinhimilliset teurastukset ovat aiheuttaneet ongelmia myös Belgiassa ja Isossa-Britanniassa.

Lähde: Breitbart

3 KOMMENTIT

 1. Paheksun tätä syvästi!

  Vapauttamalla nämä muslimimiesten ikuisten halujen ja himojen kohteet, ranskalainen poliisi altisti monta ihmisnaista seksuaalisesti turhautuneiden Jussufeiden primitiivireaktioille.

  Ranskan rasistinen ja seksuaalikielteinen poliisi tuhosi rauhanuskonnon mahdollisuuden viettää “Rakkaudensyksyä 2018”

  Salaa ihaillen kadehdin muslimien suhdetta lampaisiin ja vuohiin. Tuhannen vuoden traditiot ovat hioneet prosessin sellaiseksi, että sana synergiakin tuntuu jo vähttelyltä.

  Lemmenleikit-uhri allahille-pötyä pöytään… All in one…tässä olisi ev.lut-kirkolla vielä paljon oppimista!!!

  • Toivottavasti ne vuoleskelee toistensa kauloja auki. Miks ne aina kohdisaa vihansa viattomiin?

Comments are closed.