Koti Uutisia Kotimaa Meri-Lapissa huumeongelma – yli 50 nuorta jäänyt kiinni kuukaudessa

Meri-Lapissa huumeongelma – yli 50 nuorta jäänyt kiinni kuukaudessa

11

Poliisi on törmännyt noin kahteenkymmeneen alaikäiseen huumeiden käyttäjään viimeisen kuukauden aikana. Kun mukaan lasketaan nuoret aikuiset, kokonaismäärä on yli viidessäkymmenessä. Lapin Kansan tietojen mukaan huumeet tulevat Ruotsista Tornioon ja salakuljetuksen määrä on kasvanut runsaasti.

Polisi onkin ollut nyt tarkempi huumeiden seurannan suhteen. Poliisi myös uskoo, että lapsia tulee tutkimuksen aikana enemmän ja enemmän vastaan. Nuoret hankkivat huumeita perinteisestä katukaupasta, mutta niin myös TOR-verkostakin.

Poliisi paljastaa, että yksi nuori aikuinen on kuollut yliannostukseen ja yksi henkilö on tehnyt itsemurhan huumausaineiden takia.

Lähde: MTV

11 KOMMENTIT

 1. Viisaiden asiantuntijoiden mukaan huumeongelma poistuu, kun ne laillistetaan ja myynti tulee joka kuppilaan ja kioskiin. Ihan niinkuin ryyppääminen loppui samana päivänä, kun kieltolaki päättyi.

  • Se perintö määrää kaiken, kuten taipumukset rikoksiin.
   Jeesustelu vain pahentaa tilannetta.

  • Kulttuurimarxismi vei heiltä elämän tarkoituksen. Elämä ilman tarkoitusta on niin tyhjä ja sietämätön, että heillä ei ole enää mitään syytä elää. Ja siksi he tappavat itseään mukalalta tuntuvalla tavalla.

 2. Nyt vain liimailemaan HUUMEKAUPPIAAN PALKKA ON KUOLEMA -tarroja ABC-kerhojen klubitalojen läheisyyteen. Rohkein käy nitomassa niiden oveen tuollaisen.

  Näinhän (tarroja liimailemalla) lähtivät kaikki irakilaiset, somalit ja afgaanitkin Suomesta.

  • No entäs punikkianarkonarkkien tarrat? Millä tavoin ne ovat tuoneet hyvinvointia, rauhaa ja rakkautta? Oulu, Pori, Turku riittänee noin alkuun teidän agendanne huippusaavutusten luettelointiin.

   • Mistäs meikäläisen agendan tiedät? Kaltaisesi pikkupojat tarroineen naurattavat meitä vanhanliiton äijiä. Meilllä on, sanoisinko, hieman järeämmät aseet kyllä käytössä. Enkä ole Oulusta, Porista tai Tampereelta, vaikka tosin yksi noista on synnyinpaikkani. Me pidämme kotipesän kyllä puhtaana täällä missä minä olen. Voisitte te kaupunkien pikkupojatkin alkaa keräilemään niitä rivejänne ja toimimaan. Tämä sinunkin päivästä toiseen jatkuva säälittävä nettiräpellys kyllä kertoo teidän sukupolven saavutuksista paljon.

    • Tämä “kaupungin pikkupoika” on melkoisen varmasti tarpeeksi vanha isäksei ja jos kuvittelet minun olevan joku junantuoma Helsingissä, niin aika pahasti menee metsään siinäkin.

     Tarroittajien halveeraus viittaa vahvasti vastapuolen agendaan ja jos näin ei ole, niin pistäs nyt lista niistä Aatten puolesta rekemistäsi urotöistä. Ja kun vastaus tulee mitä todennäköisimmin kuitenkin olemaan “mitä itse olet tehnyt”, voinemme lopettaa keskustelun tällä erää tähän.

     Terveisin liikkeen taloudellinen tukija.

 3. Missä matut, sielä huumeet. Ja huumeet seuraavat aina matujen polkuja. Kas kun sattui. Joku voi vielä muistaa ne pari Kangasalan matujen pahoinpitelyä joissa “yllättäen musta farmariauto pysähtyi ja ulos tuli miehiä jotka kävivät kimppuun”. Nekin väritetyt tarinat johtuivat vain siitä että matut koittivat ottaa huumeet paikallisilta dealereilta “juoksulaskulla” joka ei Suomessa toimi. Ja toisaalta, kaikkia nuoria naisia ei kannata ahdistella.

  Mutta takaisin pohjoiseen… Niin, pohjoisen ongelmahan johtuu CIA:n, KGB:n ja Suomen teollisuuden lahjuksista joita mahksettiin sodanjälkeisinä aikoina kansalle “oikeasta äänestystavasta”. Silloin pohjoisen ikäluokat oppivat että rahaa saa tekemättä mitään ja rappio odotti. ALkoholin käyttö sekä mielenterveysongelmat räjähtivät käsiin. Käsite “Lapin lisä” jäi elämään kansan suuhun, vaikka ne nykyään ihan muuta tarkoittaakin.

  Keskikalja ja viina, ne ovat niitä asioita joita sielä kysellään aina ensimmäiseksi “Onkho teilhä viiinaa?”. Nuoriso on korvanut alkoholin huumeilla, mikä on paljon vakavampi keskushermontoon vaikuttava päihde. En ihmettelisi lainkaan jos pohjoisen mökkimuroissa tapahtuisi yllättävä piikki kevään korvalla, ennen kesälomien alkua.

Comments are closed.